14 Μαΐ 2014

Περιοδεία Θ. Γουλή σε όλα τα Ιόνια

Περιοδεία Θ. Γουλή σε όλα τα Ιόνια Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

http://corfupress.com/news/images/stories/GOYLHS-09.jpg
Ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων της Λαϊκής Συσπείρωσης, Θόδωρος Γουλής, παραβρέθηκε και μίλησε στις κεντρικές προεκλογικές συγκεντρώσεις του ΚΚΕ στη Ζάκυνθο στις 09-5-14, στο Αργοστόλι Κεφαλονιάς στις 10-5-14,στην Ιθάκη τις 11-5-14 και στην Λευκάδα στις 12-5-14.
Όλες οι συγκεντρώσεις ήταν μαζικές και μαχητικές με μαζική συμμετοχή Νεολαίας. Στις συγκεντρώσεις χαιρέτισαν οι Υποψήφιοι Δήμαρχοι και οι Αντιπεριφερειάρχες των αντίστοιχων νησιών.
Κλιμάκια του ΚΚΕ και της Λαϊκής Συσπείρωσης επισκέφτηκαν και συζήτησαν με τους εργαζομένους σε ξενοδοχεία της Κεφαλονιάς, στο Κέντρο Υγείας Βασιλικής Λευκάδας και στο Νοσοκομείο Λευκάδας.
Από όλα τα νησιά αναδεικνύεται η μαζική λαϊκή αγανάκτηση και αντίθεση στην κυβερνητική πολιτική αλλά και στην πρακτική που ακολούθησαν οι πλειοψηφίες στους Δήμους και την Περιφέρεια.
Υπάρχει θετικό κλίμα στις θέσεις και προτάσεις της Λαϊκής Συσπείρωσης και πολλοί εκφράζονται με θετική πρόθεση ψήφου για το ΚΚΕ στην Ευρωβουλή και τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης στους Δήμους και τις Περιφέρειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ