5 Μαΐ 2014

Εγκαινιάστηκε το εκλογικό κέντρο της ΛΑΣΥ

Εγκαινιάστηκε το εκλογικό κέντρο της ΛΑΣΥ Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο


egkainia lasi2
Με μεγάλη συμμετοχή κόσμου και σε κλίμα αισιοδοξίας και μαχητικότητας πραγματοποιήθηκαν, την Παρασκευή 2 Μάη, τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της Λαϊκής Συσπείρωσης στη λαϊκή γειτονιά της Γαρίτσας.


Στην εκδήλωση μίλησαν ο Υποψήφιος Ευρωβουλευτής με το ΚΚΕ Μιχάλης Μιχαήλ, ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θόδωρος Γουλής, ο Υποψήφιος Δήμαρχος Μπάμπης Χαραλάμπους και ο Δημοτικός Σύμβουλος και εκ νέου υποψήφιος Χάρης Μάστορας.


Στις ομιλίες αναλύθηκαν οι προτάσεις της Λαϊκής Συσπείρωσης για την επίλυση των προβλημάτων της καθημερινότητας αλλά και δυνατότητες που έχει ο Δήμος και η Περιφέρεια να ανακουφίσει τα λαϊκά στρώματα με ανάλογα έργα.



egkainia lasi
Σύμφωνα με το δελτίο τύπου της ΛΑΣΥ
Οι ομιλητές κάλεσαν τον κερκυραϊκό λαό, μπροστά σε αυτές τις τριπλές εκλογές, να σταθεί με ενιαίο σκεπτικό και να τιμωρήσει όλους αυτούς που τον έφεραν στη σημερινή κατάσταση. Όλους αυτούς που υποστηρίζουν το σημερινό δρόμο ανάπτυξης που έχει σαν στόχο του το κέρδος, να τιμωρήσουν τις κυβερνήσεις και τα κόμματα  που στηρίζουν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο την ΕΕ και την παρουσιάζουν ως μονόδρομο. Η τιμωρία όλων αυτών θα γίνει ξεκάθαρη μόνο με ψήφο στη Λαϊκή Συσπείρωση και το ΚΚΕ που είναι ψήφος που δεν μπορεί να παρερμηνευτεί και να μεταφραστεί διαφορετικά μετά τις εκλογές.


Από την άλλη η ψήφος πρέπει να είναι και ψήφος ελπίδας. Το δίλλημα είναι αν μετά τις εκλογές θα εκλεγούν Δήμαρχοι και Περιφερειάρχες που θα συνεχίζουν τη σημερινή πολιτική με διαφορετικές μορφές ή αν με την ενίσχυση της Λαϊκής Συσπείρωσης και του ΚΚΕ θα γίνει ένα βήμα για να μπουν εμπόδια στην εφαρμοζόμενη πολιτική και σε όσα θα έρθουν και ταυτόχρονα θα ενισχυθεί η λαϊκή συμμαχία, η οποία θα παλέψει και για τη συνολικότερη ανατροπή των όσων ζούμε με προοπτική έναν άλλο δρόμο ανάπτυξης που στο επίκεντρο θα έχει τις σύγχρονες λαϊκές ανάγκες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ