2 Σεπ 2014

Βίντεο: Η καταστρορυ των νεοναζιστών του ουκρανικού τάγματος Aydar




Βίντεο με την εξόντωση του Τάγματος Εθνοφυλακής "Aydar" που στελεχωνόταν από νεοναζιστές του Δεξιού Τομέα ανέβασαν οι δυνάμεις της Νέας Ρωσίας.
 
Τo περιβόητο για διάπραξη εγκλημάτων πολέμου τάγμα της ουκρανικής Εθνοφρουράς "Aydar" το οποίο αποτελούνταν από νεοναζί του Δεξιού Τομέα καταστράφηκε ολοσχερώς.
 
To Τάγμα αποτελούνταν από 300 νεοναζί του Δεξιού Τομέα.
 
Οι άντρες του κατηγορούνταν για σωρεία εγκλημάτων πολεμου, και ο αρχηγός τους είχε επικυρηχθεί, καθώς υπό τις διαταγές του είχαν πεθάνει βασανιζόμενοι άντρες, γυναίκες και παιδιά, όπως και γέροντες.
 
Το τάγμα "Aydar" δρούσε στην περιοχή του Ντόνμπας, και περικυκλώθηκε μαζί με άλλα τάγματα κατά την διάρκεια της απόλυτα επιτυχημένης και συντονισμένης αντεπίθεσης των ρωσόφωνων.
 
Στο μεταξύ σκληρές μάχες διεξάγονται το αεροδρόμιο του Λουγκάνσγκ όπου μονάδα ουκρανών αλεξιπτωτιστών συγκρούεται με τα άρματα μάχης των ρωσόφωνων όπως ανακοίνωσε ουκρανός στρατιωτικός εκπρόσωπος.
 
«Σήμερα συνεχίζονται οι μάχες ανάμεσα σε ουκρανούς αλεξιπτωτιστές και μονάδα "ρωσικών αρμάτων μάχης" για την υπεράσπιση του αεροδρομίου του Λουχάνσκ», ανακοίνωσε ο Λεονίντ Ματιούχιν στη σελίδα του στο Facebook.
 
Η αλήθεια είναι ότι αυτή η μονάδα είναι εντελώς αποκομμένη, δεν μπορεί να εφοδιαστεί, και δεν αναμένεται να αντέξει για πολύ.
 
To video που ακολουθεί έχει πολύ σκληρές εικόνες.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ