15 Νοε 2014

Eπιασαν δουλειά οι προβοκάτορες.......και άργησαν.

Eπιασαν δουλειά οι προβοκάτορες.......και άργησαν.


 Έχουν κάθε λόγο να ανησυχούν . Από την 1η Νοέμβρη η ατμόσφαιρα  "μυρίζει μπαρούτι" γι ΄αυτούς. Με κάθε τρόπο προσπαθούν να καταστείλουν τις αντιδράσεις. Αυτή τη φορά  τη σκυτάλη ανέλαβαν οι προβοκάτορες. 

Διαβάστε τη δημοσίευση του 902 και την ανακοίνωση του Μ.Α.Σ

Τις ψευδείς και προβοκατόρικες «ειδήσεις» που μετέδωσε ο «ΣΚΑΙ», ότι η είσοδος των φοιτητών στο Πολυτεχνείο, έγινε δήθεν κατόπιν συνεννόησης με την αστυνομία, καταγγέλλει με ανακοίνωσή του το Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών.
Αναφέρει συγκεκριμένα:
«Καταγγέλλουμε τις ψευδείς και προβοκατόρικες ειδήσεις που μεταδίδει ο τηλεοπτικός σταθμός «ΣΚΑΙ» ότι δήθεν οι φοιτητές συνεννοήθηκαν με την αστυνομία για να μπουν και να βγουν σήμερα από το Πολυτεχνείο.
Οι φοιτητές με τη χτεσινή διαδήλωση και τη σημερινή είσοδο στο Πολυτεχνείο κατάφεραν να σπάσουν το κλίμα τρομοκρατίας και αυταρχισμού που έχει κλιμακωθεί τις τελευταίες μέρες από την κυβέρνηση προκειμένου να περάσει η αντιλαϊκή της πολιτική που χτυπά τις σπουδές και το μέλλον μας.
Καλούμε τους φοιτητές να μην ανέχονται τέτοιες ψευδείς και προβοκατόρικες ειδήσεις. Να δυναμώσουν τον αγώνα ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική κυβέρνησης - ΕΕ και τον αυταρχισμό που τη συνοδεύει. Να συμμετάσχουν μαζικά στον τριήμερο εορτασμό της εξέγερσης του Πολυτεχνείου και τη Δευτέρα στην αντιιμπεριαλιστική πορεία στην αμερικάνικη πρεσβεία.
Συνεχίζουμε πιο δυναμικά, πιο οργανωμένα, πιο μαχητικά, πιο μαζικά!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ