11 Ιουν 2015

Η τρομοκρατία δε θα περάσει: καταγγελία Γραμματείας Κέρκυρας του Π.Α.ΜΕ. για το σκίσιμο προπαγανδιστικού υλικού για το σημερινό συλλαλητήριο ενάντια στα νέα αντιλαϊκά μέτρα

 Η τρομοκρατία δε θα περάσει: καταγγελία Γραμματείας Κέρκυρας του Π.Α.ΜΕ. για το σκίσιμο προπαγανδιστικού υλικού για το σημερινό συλλαλητήριο ενάντια στα νέα αντιλαϊκά μέτρα

Η Γραμματεία Κέρκυρας του ΠΑΜΕ καταγγέλλει ότι τα ξημερώματα της Πέμπτης 11 Ιούνη περίπου στις 01:30 π.μ. ομάδα ατόμων, ενοχλημένοι προφανώς από τον ταξικό προσανατολισμό του ΠΑΜΕ και τις πρωτοβουλίες που αυτό παίρνει, έξω από το κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στο κέντρο της πόλης, έσκιζε τις προπαγανδιστικές αφίσες του ΠΑΜΕ για το σημερινό συλλαλητήριο. Μάλιστα έφτασαν στο σημείο να προπηλακίσουν συμπολίτη μας που διαμαρτυρήθηκε για τις ενέργειές τους!
Το ΠΑΜΕ, με όλες του τις δυνάμεις, προσπαθεί να οργανώσει τον αγώνα ενάντια σε παλιά και νέα μνημόνια, ενάντια στα μέτρα που ματώνουν το λαό για να κερδίζουν μία χούφτα μονοπωλιακοί όμιλοι.
Από την άλλη, φαίνεται ότι τα τσιράκια των αφεντικών προσπαθούν να τρομοκρατήσουν και να σπείρουν απογοήτευση δρώντας μέσα στο σκοτάδι όπως τόσο καλά ξέρουν. Θέλουν να κάνουν τον λαό να αποδεχτεί ότι αυτά που χάθηκαν δεν γυρνάνε πίσω. Για μία ακόμη φορά αποκαλύπτεται ο πραγματικός τους ρόλος ως μακρύ χέρι του συστήματος που απλά για λόγους εντυπωσιασμού και προπαγάνδας πετάνε "αντιμνημονιακές" κορώνες. Η αλήθεια είναι ότι είναι αδίστακτοι εχθροί του λαϊκού κινήματος. 
Το ΠΑΜΕ δηλώνει προς κάθε κατεύθυνση ότι τέτοιες ενέργειες δεν μας τρομάζουν αλλά μας πεισμώνουν. Η λύση είναι η οργάνωση και ο αγώνας όλων των εργαζομένων και των συμμάχων τους απέναντι στο κεφάλαιο και όσους το στηρίζουν. Καλούμε τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τους νέους, τις γυναίκες να δώσουν απάντηση με τη μαζική συμμετοχή τους στο συλλαλητήριο της 11ης Ιούνη στις 19:30 το απόγευμα στην πλατεία ΣΑΡΟΚΟ.


Η Γρ. Κέρκυρας του ΠΑΜΕ
11/06/2015

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ