19 Ιουλ 2015

Τι πας και θυμάσαι... #3

 Τι πας και θυμάσαι... #3

ΣΥΡΙΖΑ: Υπερασπιζόμαστε την κυριακάτικη αργία - Δεν ψωνίζουμε, δεν εργαζόμαστε!

 
Και ωραίες εικονίτσες...
Στην πανελλαδική απεργία της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος (ΟΙΥΕ) και την απεργιακή συγκέντρωση της Κυριακής στην Αθήνα (Σύνταγμα & Ερμού), στις 11:00 καλεί το τμήμα Εργατικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ.

"Υπερασπιζόμαστε την κυριακάτικη αργία! Δεν ψωνίζουμε δεν εργαζόμαστε" είναι το κεντρικό σύνθημα των κινητοποιήσεων ενάντια στην "ακραία νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου" που "κορυφώνει την βάρβαρη επίθεσή της ενάντια στον κόσμο της εργασίας, ισοπεδώνοντας και τα τελευταία υπολείμματα των εργασιακών δικαιωμάτων".

Με το τελευταίο πολυνομοσχέδιο - μνημόνιο καθιερώνεται - μεταξύ πολλών άλλων - η Κυριακάτικη λειτουργία όλων των καταστημάτων στις τουριστικές περιοχές όλες τις Κυριακές του χρόνου, "δρομολογώντας την πλήρη κατάργηση της Κυριακάτικης αργίας σε όλες τις περιοχές της χώρας", προειδοποιεί σε ανακοίνωσή του το τμήμα Εργαστικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ και συνεχίζει:

"Απέναντι σε αυτήν την πολιτική που εξυπηρετεί αποκλειστικά τις πολυεθνικές αλυσίδες και τα πολυκαταστήματα, καταργώντας την κυριακάτικη αργία είμαστε οργισμένοι και αποφασισμένοι. Αποφασισμένοι να αντισταθούμε και να αντεπιτεθούμε μέχρι την νίκη. Οι αγώνες των εργαζομένων θα καταργήσουν αυτές τις αντεργατικές ρυθμίσεις και θα ανοίξουν τον δρόμο για την προοδευτική ανατροπή!

ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΙΠΟΥΝ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΨΩΝΙΣΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ

ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ!", καταλήγει η ανακοίνωση.
Από την "Αυγή" της 11/4/2014

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ