24 Ιουλ 2015

Το μυστικό σχέδιο του κομμουνιστή Τσίπρα....(ή αυτά σκέφτεσαι, αν μείνεις πολύ ώρα στον ήλιο)

 Το μυστικό σχέδιο του κομμουνιστή Τσίπρα....(ή αυτά σκέφτεσαι, αν μείνεις πολύ ώρα στον ήλιο)


Είμαι και εγώ ένας από τους εκατοντάδες χιλιάδες που στηρίξαμε τον ΣΥΡΙΖΑ, και το Αλέξη Τσίπρα, κάνοντας τον αγώνα του, αγώνα μας, για μία καλύτερη ζωή για εμάς και τα παιδιά μας. Την Δευτέρα, 13 Ιουλίου, διάβαζα και ξαναδιάβαζα την συμφωνία που έφερε ο πρωθυπουργός μας, και κρύος ιδρώτας με έλουζε με το περιεχόμενο της. Μνημονιάρα πρώτου βαθμού, μας ήρθε και χωρίς καμία προοπτική διεξόδου, έτσι μέρες τώρα προσπαθώ να δικαιολογήσω την ηγεσία μας, και χθες καθήμενος στον ήλιο, μου ήρθε η απάντηση......

Αγαπητοί φίλοι, 

Ο Αλέξης Τσίπρας, όχι απλά θέλει να φέρει την δραχμή, αλλά και τον κομμουνισμό στην Ελλάδα.

Απλά ο άνθρωπος, ακόμα και όταν κέρδισε τις εκλογές του Ιανουαρίου, ήξερε ότι και το δικό του, 36% είχε μπόλικο μικροαστισμό μέσα, και πολύ Αριστερά τύπου ΔΗΜΑΡ (Αριστερά από τα Lidl). Με αυτό το υλικό, δεν μπορούσε να τα βάλει με την Χούντα των Βρυξελλών, που θα δοκίμαζε να στραγγαλίξει την Ελλάδα, για αν τσακίσει το πρώτο αριστερό παράδειγμα στην Ευρώπη, μετά από πολλές δεκαετίες. Έτσι, μέχρι και τον Μάιο, το πήγαινε σιγά-σιγά αποκαλύπτοντας στον λαό πόσο κακοί είναι οι δανειστές.

Μετά, προχώρησε στο επόμενο βήμα....Αφού δεν δέχθηκε την πρόταση Γιούνκερ, πήγε σε δημοψήφισμα, με κλειστές τράπεζες. Εκεί, ο παμπόνηρος Τσίπρας άφησε τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ να κάνουν φρικτή προπαγάνδα υπέρ του ΝΑΙ, ξέροντας ότι μήνες τώρα ο λαός τα έχει απαξιώσει. Και έτσι πήρε με περίπατο το δημοψήφισμα, δείχνοντας ότι ο λαός τον ακολουθεί. Παρόλα αυτά είχε ένα σημαντικό πρόβλημα. Οι Έλληνες είχαν μία λατρεία με τις τράπεζες, που φιλοξενούσαν κατά μέσο όρο, τα 4-5 χιλιαρικάκια τους. Ο Πρωθυπουργός της καρδιάς μας, ήξερε ότι με την ρήξη, για κάποιες μέρες ή μήνες δεν θα υπήρχε ευρώ στις τράπεζες και οι Έλληνες θα θύμωναν, αφού με 5.000 ευρώ φτιάχνεις την ζωή σου, και πολλών άλλων δίπλα σου.......

Έτσι, λοιπόν σκέφτηκε θα τους κουρελιάσω το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος, προκαλώντας το πρώτο κύμα οργής τους, που τους έγραψα στα παλαιότερα των υποδημάτων μας, αλλά θα φέρω ένα Μνημόνιο να...Με το συμπάθιο!...Αυτό που δεν μπορούσαν να περάσουν Σαμαράς και Βενιζέλος. Και με αυτό το Μνημόνιο, θα εθνικοποιήσω όλες τις καταθέσεις του φτωχού λαού, αναγκάζοντας τους, να πληρώνουν φόρους, εισφορές με αυτές.

Σε λιγότερο από ένα χρόνο, το 80% των Ελλήνων, με το νέο Μνημόνιο δεν θα έχει σεντ στις τράπεζες, και τότε ο Αλέξης Τσίπρας θα διώξει τρόικες και τον λοιπό συφερτό από την Αθήνα, θα φέρει την δραχμή, αφού πλέον το ευρώ θα έχει εντελώς εξαφανιστεί από την Ελλάδα, και η δραχμούλα θα μοιάζει σωτηρία. Στη συνεχεία θα κοινωνικοποιήσει τα μέσα παραγωγής, και θα έχουμε Σοσιαλισμό!

Και εμείς τον βρίζουμε σήμερα, τον άνθρωπο!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ