12 Ιουλ 2015

ΒΓΑΛΤΕ ΤΗ ΜΑΣΚΑ ΤΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΥ

ΒΓΑΛΤΕ ΤΗ ΜΑΣΚΑ ΤΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΥ


Προσοχή!!! Ετοιμάζουν το νέο «σύριζα», τη νέα κάλπικη ελπίδα, το νέο εργαλείο τύφλωσης του λαού, το νέο ανάχωμα, για να ανακόψουν το δρόμο προς το ΚΚΕ. Τυχοδιώκτες, ψευτοεπαναστάτες, ψωνακλάδες, ύπουλοι, επικίνδυνοι, κάθε λογής οπορτουνιστές και αντικομμουνιστές, εντός και εκτός βουλής, συνεταιράκια και κομμάτια(μικρότερα και μεγαλύτερα) του σύριζα χρόνια τώρα, απ’ αυτούς που γέμισαν με αυταπάτες το λαό μας, απ’ αυτούς που σακάτεψαν το κίνημα με τη στρατηγική και τις τακτικές τους, απ’ αυτούς που έταζαν παραδείσους μέσα στους λάκκους των θηρίων, απ’ αυτούς που πριν λίγες μέρες βροντοφώναζαν «ΟΧΙ», για να γίνει συνειδητά «ΝΑΙ» σε λιγότερο από 24 ώρες, απ’ αυτούς που χρόνια πριν, οι όμοιοι τους αριστεροπασόκοι και οι αριστεροί ευρολάγνοι δούλευαν ψιλό γαζί τους εργαζόμενους και αποτελούσαν το καλύτερο κακοκαμουφλαρισμένο εργαλείο του σκληρού και σάπιου συστήματος.

Προσοχή!!! Οι αριστεροπλατφόρμερς και οι ανταρσυοκολαούζοι, μαζί με κάθε τελειωμένο ψευτοεπαναστάτη, που συνήθως έχει ως παράσημο ακόμη κι ένα στιγμιαίο πέρασμα από τον όροφο κάποιων γραφείων του ΚΚΕ (κάποιοι από αυτούς προσπάθησαν επανειλημμένα και λυσσασμένα, από μέσα και απ’ έξω, να διαλύσουν το ΚΚΕ), ετοιμάζουν τον καινούργιο πολιορκητικό κλοιό για την κατάρρευση του εργατικού και λαϊκού κινήματος, τώρα που η λαίλαπα των νέων μέτρων (μνημόνιο είναι και μάλιστα «αριστερό»), αντιμετωπίζεται μόνο οργανωμένα και μαζικά.

Σύντροφοι, συντρόφισσες, για να μην μπορούν να κρύβονται και να ξεγελούν, ξεμπροστιάστε τους. Δεν προκύπτουν από παρθενογένεση. Έχουν παρελθόν και ιστορία. Ένας προς έναν, όπως και οι ομαδούλες τους. Γκρεμίστε το εκκολαπτόμενο ανάχωμα του καπιταλισμού, πριν προλάβει να γίνει χαλίφης στη θέση του χαλίφη.

Βγάλτε τη μάσκα του καρνάβαλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ