14 Ιουλ 2015

Οργάνωση και αλληλεγγύη η «ασπίδα» του λαού

Οργάνωση και αλληλεγγύη η «ασπίδα» του λαού
Επί ποδός βρήκε η ανακοίνωση του νέου αντιλαϊκού πακέτου μέτρων, στο οποίο κατέληξαν οι διαπραγματεύσεις κυβέρνησης και «εταίρων», σωματεία, Εργατικά Κέντρα, τοπικές Γραμματείες του ΠΑΜΕ. Η οργάνωση της αλληλεγγύης και της διεκδίκησης που προτάσσουν οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ και της Κοινωνικής Συμμαχίας, μέσα από τη δημιουργία Επιτροπών Αλληλεγγύης, εξακολουθεί να βρίσκεται στο επίκεντρο, καθώς η νέα επίθεση στα δικαιώματα του λαού κάνει ακόμα πιο απαραίτητη την «ασπίδα» της.
Σε ανοιχτή συνεδρίαση των Διοικητικών τους Συμβουλίων προχωρούν, σήμερα Τρίτη, στις 7.30 μ.μ., η Πανελλήνια Ομοσπονδία Λογιστών, η Ενωση Λογιστών Ελεγκτών Περιφέρειας Αττικής (ΕΛΕΠΑ) και το Παράρτημα του Πειραιά, με θέμα την οργάνωση της αντίστασης των εργαζομένων στα νέα αντεργατικά - αντιλαϊκά μέτρα που φέρνει η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ.
Η Γραμματεία Αιτωλοακαρνανίας του ΠΑΜΕ καλεί τα σωματεία του νομού και τους εργαζόμενους σε σύσκεψη, την Πέμπτη, στις 7.30 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Αγρινίου. Στη σύσκεψη θα συζητηθούν οι πολιτικές εξελίξεις και η οργάνωση της πάλης του ταξικού κινήματος, ενώ θα δημιουργηθεί Επιτροπή Αλληλεγγύης.
Την Πέμπτη, επίσης, σύσκεψη για τη συγκρότηση Επιτροπής Αλληλεγγύης διοργανώνει η Γραμματεία Εορδαίας του ΠΑΜΕ, στις 8 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Πτολεμαΐδας.
Τα ιδιαίτερα αιτήματα και τις διεκδικήσεις των σεισμόπληκτων προτάσσει στο κάλεσμά του το Εργατικό Κέντρο Κεφαλονιάς - Ιθάκης, που διοργανώνει αντίστοιχη σύσκεψη για τη συγκρότηση Επιτροπής Αλληλεγγύης, την Πέμπτη, στις 8 μ.μ., στα γραφεία του.
Πενταμελής Επιτροπή Αλληλεγγύης δημιουργήθηκε στη Ζάκυνθο, μετά από σύσκεψη που έγινε το περασμένο Σάββατο, με πρωτοβουλία του Εργατικού Κέντρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ