20 Οκτ 2015

ΚΕΡΚΥΡΑ- Όλοι στο συλλαλητήριο την Πέμπτη 22 Οκτώβρη, στο Σαρόκο, στις 19:00

 Όλοι στο συλλαλητήριο την Πέμπτη 22 Οκτώβρη, στο Σαρόκο, στις 19:00




Το ΠΑΜΕ απευθύνει κάλεσμα αγωνιστικού ξεσηκωμού. Να οργανώσουμε την εργατική λαϊκή απάντηση με στόχο την παρεμπόδιση της νέας επίθεσης σφαγιασμού των δικαιωμάτων μας. Για την κατάργηση των αντεργατικών και αντιασφαλιστικών νόμων, την κάλυψη των απωλειών που είχαμε στην κρίση για τα κέρδη της καπιταλιστικής μεγαλοεργοδοσίας. Με στόχο τη διεκδίκηση των σύγχρονων λαϊκών αναγκών, της ζωής που μας αξίζει.

Να μην περάσει η προσπάθεια της κυβέρνησης να μας αιφνιδιάσει, να μας βρει απροετοίμαστους, ανήμπορους. Να μην περάσει η μοιρολατρία, η ηττοπάθεια που ωφελεί την μεγαλοεργοδοσία και την κυβέρνηση για να περάσει μέτρα πρωτοφανούς σκληρότητας χωρίς αντιδράσεις.

Διαλύουν και καταργούν τον κοινωνικό χαρακτήρα της κοινωνικής ασφάλισης, καταργούν αυτή τη μεγάλη κατάκτηση για τις νεότερες γενιές, πετσοκόβουν ξανά τις συντάξεις. Εξαπολύουν φοροεπιδρομή στο ήδη πενιχρό λαϊκό εισόδημα. Έρχονται ιδιωτικοποιήσεις που θα τις πληρώσει πανάκριβα ο λαός με νέες απολύσεις, πανάκριβα τιμολόγια και υπηρεσίες, παράδοση δημόσιου πλούτου σε καπιταλιστές. Απελευθέρωση των πλειστηριασμών και για την πρώτη κατοικία! Οι άνεργοι εκβιάζονται, στη δουλειά για ένα κομμάτι ψωμί ανασφάλιστοι! Πληρώνουμε, όσοι μπορούμε, πανάκριβα την υγεία και την εκπαίδευση των παιδιών μας.

Εμείς έχουμε τη δύναμη! Μπορούμε να τους σταματήσουμε!

Τα μέτρα δεν έχουν την έγκρισή μας! Δεν συναινούμε στον σφαγιασμό!

Όλοι στον ΑΓΩΝΑ!

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 22 ΟΚΤΩΒΡΗ
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΣΑΡΟΚΟ ΣΤΙΣ 7.00μ.μ.

Προετοιμαζόμαστε ταυτόχρονα για ΑΠΕΡΓΙΑ στις 12 Νοέμβρη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ