7 Νοε 2015

Και Ναζί και υποκριτές: Ευθανασία και στείρωση για τα ΑΜΕΑ επιφυλάσσει η Χρυσή Αυγή

 Και Ναζί και υποκριτές: Ευθανασία και στείρωση για τα ΑΜΕΑ επιφυλάσσει η Χρυσή Αυγή


Η υποκρισία των φασιστοειδών της Χρυσής Αυγής ξεπερνά κάθε όριο. Με αφορμή την συγκέντρωση που πραγματοποίησαν στο κέντρο της Αθήνας σύλλογοι ατόμων με αναπηρία, οι απόγονοι των ταγματασφαλιτών βγήκαν να το παίξουν ..."αλληλέγγυοι" (δήθεν) στα ΑΜΕΑ! Παίρνοντας αφορμή από την ανύπαρκτη πολιτική του κράτους για τους ανάπηρους συμπολίτες μας, τα ναζιστοειδή διαφήμισαν ξεδιάντροπα στα σάιτ τους τον υποτιθέμενο... πόνο τους για τα άτομα με ειδικές ανάγκες! 


Ποιά είναι όμως η πραγματική θέση των Ναζί χρυσαυγιτών για τους ανάπηρους και τα άτομα με ειδικές ανάγκες εν γένει; Ποιά είναι η άποψη τους πίσω απ' τις υποκριτικά χαμογελαστές φωτογραφίες των φασιστών βουλευτών και ευρωβουλευτών;

Περιοδικό Χρυσή Αυγή, Τεύχος 7, Νοέμβρης-Δεκέμβης 1982.
Σελ. 10-11.
«τα κληρονομικώς βεβαρημένα άτομα όπως οι παρανοϊκοί, οι πνευματικώς καθυστερημένοι, οι σχιζοφρενείς, οι επιληπτικοί, οι φορείς μεταλλαχθέντων [sic] γονιδίων, οι αθεράπευτοι αλκοολικοί, οι προχωρημένοι τοξικομανείς και άλλοι, θα πρέπει να υποβάλλονται σε στείρωση».
Πηγή: ΧΥΖ Contagion.
Η ναζιστική θεωρία της ΕΥΓΟΝΙΚΗΣ είναι η θέση των χρυσαυγιτών για τα άτομα με αναπηρίες. Αυτήν διαφημίζει και το ναζιστοσάϊτ τους ΜΕΤΩΠΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ σε ανάρτηση με ημερομηνία 30.6.2010:

Οι φασίστες-φασίστριες γράφουν: «Η σωματική ομορφιά είναι ο ένας επιδιωκόμενος τομέας της ευγονικής. Ο άλλος είναι η πνευματική ικανότητα. Δυστυχώς, στην επιφανειακή κοινωνία που ζούμε ο δεύτερος τομέας δεν έχει την ζήτηση του πρώτου. Ωστόσο άρχισαν δειλά-δειλά να εμφανίζονται και οι πρώτες τράπεζες σπέρματος με αποκλειστικά υψηλού IQ δότες. Και εδώ πλέον το ζήτημα γίνεται και φυλετικό...»

Η - ναζιστικής έμπνευσης - αφίσα που παρουσιάζουν οι χρυσαυγίτες.Πρόκειται για μια γερμανική προπαγανδιστική αφίσα, του ναζιστικού καθεστώτος του Χίτλερ, για να προωθηθεί επικοινωνιακά η θανάτωση των ατόμων με αναπηρία στα πλαίσια της αρρωστημένα απάνθρωπης θεωρίας της «Ευγονικής». Πράγμα που και υλοποιήθηκε με την εφαρμογή του «προγράμματος Τ-4».
Να τι ονειρεύονται οι χρυσαυγίτες για τα ΑΜΕΑ:

Η δολοφονία των αναπήρων:

Ο πόλεμος, εισηγήθηκε ο Αδόλφος Χίτλερ, «είναι η καλύτερη περίοδος για την εξάλειψη όσων πάσχουν από ανίατες ασθένειες». Πολλοί Γερμανοί δεν ήθελαν να θυμούνται ότι υπάρχουν άτομα που δεν ανταποκρίνονται στο ιδεώδες τους περί μιας «ανώτερης φυλής». Τα άτομα με σωματικές και διανοητικές αναπηρίες θεωρούνταν «άχρηστα» για την κοινωνία, αποτελούσαν απειλή για τη φυλετική καθαρότητα των Αρίων και, εντέλει, δεν τους άξιζε να ζουν. Στις αρχές του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, άτομα με διανοητική καθυστέρηση, σωματικές αναπηρίες ή ψυχικές ασθένειες στοχοποιήθηκαν για εξολόθρευση στο πλαίσιο του προγράμματος που οι Ναζί ονόμασαν «T-4» ή πρόγραμμα «ευθανασίας».
Το «πρόγραμμα ευθανασίας» απαιτούσε τη συνεργασία πολλών Γερμανών γιατρών, οι οποίοι εξέταζαν τους ιατρικούς φακέλους των ασθενών σε ιδρύματα για να προσδιορίσουν ποια από τα ψυχικά ασθενή ή ανάπηρα άτομα θα έπρεπε να φονευτούν. Οι γιατροί επίσης επέβλεπαν τις δολοφονίες. Οι καταδικασμένοι ασθενείς μεταφέρονταν σε έξι ιδρύματα στη Γερμανία και την Αυστρία, όπου εκτελούνταν σε ειδικά κατασκευασμένους θαλάμους αερίων. Τα βρέφη με αναπηρίες και τα μικρά παιδιά δολοφονούνταν με ένεση που περιείχε θανατηφόρα δόση ή αφήνονταν να λιμοκτονήσουν. Τα σώματα των θυμάτων αποτεφρώνονταν σε μεγάλους φούρνους που ονομάζονταν κρεματόρια.
Παρά τις δημόσιες διαμαρτυρίες το 1941, οι ηγέτες των ναζί συνέχισαν κρυφά το πρόγραμμα αυτό καθ’ όλη τη διάρκεια του πολέμου. Από το 1940 έως το 1945 δολοφονήθηκαν περίπου 200.000 άτομα με αναπηρίες. Το πρόγραμμα T-4 αποτέλεσε πρότυπο για την κατοπινή μαζική εξολόθρευση Εβραίων, Ρομά (Τσιγγάνων) και άλλων σε στρατόπεδα που διέθεταν θαλάμους αερίων, τα οποία οι Ναζί ίδρυσαν το 1941 και το 1942. Το πρόγραμμα επίσης χρησίμευσε ως τόπος εκπαίδευσης για τα μέλη των SS που επάνδρωσαν αυτά τα στρατόπεδα.
ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 1939:Ο ΧΙΤΛΕΡ ΕΓΚΡΙΝΕΙ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΝΑΠΗΡΩΝ
Ο Αδόλφος Χίτλερ εγκρίνει την έναρξη του προγράμματος «ευθανασίας» - της συστηματικής δηλαδή εξολόθρευσης των Γερμανών που οι Ναζί θεωρούσαν ότι «δεν τους άξιζε να ζουν». Η διαταγή προχρονολογήθηκε στις αρχές του πολέμου (1 Σεπτεμβρίου, 1939). Αρχικά, παρότρυναν τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό να παραμελούν τους ασθενείς. Έτσι οι ασθενείς πέθαιναν από ασιτία και ασθένειες. Αργότερα, ομάδες «συμβούλων» επισκέπτονταν τα νοσοκομεία και αποφάσιζαν ποιοι θα πέθαιναν. Οι ασθενείς αυτοί μεταφέρονταν σε διάφορα κέντρα «ευθανασίας» (εξόντωσης δηλαδή) στη Μεγάλη Γερμανία και δολοφονούνταν με θανατηφόρο ένεση ή σε θαλάμους αερίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ