2 Μαΐ 2017

Πανηγύρια από το τσογλάνι γιατί οι Πρωτομαγιάτικες συγκεντρώσεις δεν είχαν κόσμο…

       


Ποιο τσογλάνι;! Το γνωστό! Μπορεί να έχουμε γίνει κουραστικοί αλλά ας κάνουμε ένα ποτ-πουρί για να αντιληφθεί ο αναγνώστης, ο οποίος δεν μας έχει παρακολουθήσει τις προηγούμενες ημέρες, σε ποιο τσογλάνι αναφερόμαστε.
Αναφερόμαστε στο τσογλάνι που κάλεσε τις χήρες να πάρουν τον κώλο τους και να πάνε να δουλέψουν, αντί να περιμένουν και να απαιτούν συντάξεις χηρείας. Αναφερόμαστε στο τσογλάνι που έγλειφε τον κώλο του αφεντικού του για να τον καθαρίσει σε ζωντανή μετάδοση, ενώ το αφεντικό του τον έχεζε μέσα στα μούτρα! Αναφερόμαστε στο τσογλάνι που ζήτησε να μειωθούν κι άλλο οι συντάξεις τον παππούδων προκειμένου να πληρώνονται οι ασφαλιστικές εισφορές για τις χήρες οι οποίες, αφού δεν θα παίρνουν σύνταξη, θα πρέπει να βρουν δουλειά! Αναφερόμαστε στο τσογλάνι που είπε ότι πρέπει να μειωθούν κι άλλο οι συντάξεις των παππούδων γιατί τις δίνουν για να πίνουν καφέδες οι 45χρονοι και 50χρονοι γάιδαροι γιοί τους! Αναφερόμαστε στο τσογλάνι που είπε ότι πρέπει να προσευχόμαστε να μείνει ο έκτος Αμερικανικός στόλος στο Αιγαίο! Αναφερόμαστε στο τσογλάνι που εκθείαζε τον πρόεδρο της ομάδας που τιμώρησε τους παίκτες του γιατί έχασαν!
Το ίδιο αυτό τσογλάνι από εχθές πανηγυρίζει γιατί οι Πρωτομαγιάτικες συγκεντρώσεις δεν είχαν κόσμο! Έτσι τον βολεύει! Οι Πρωτομαγιάτικες συγκεντρώσεις που δεν είχαν κόσμο ήταν εκείνες που μαζεύτηκαν κάτι βρωμιάρηδες σαν κι αυτόν! Εκείνες δεν είχαν κόσμο! Στις συγκεντρώσεις των ταξικών σωματείων σ’ ολόκληρη την χώρα συμμετείχαν χιλιάδες άνθρωποι! Τις ταξικές συγκεντρώσεις βέβαια το τσογλάνι κάνει πως δεν τις βλέπει γιατί έτσι βολεύει στα αφεντικά του. Το τσογλάνι μάλιστα διαπίστωσε ότι στις Πρωτομαγιάτικες συγκεντρώσεις δεν είχε κόσμο γιατί πλέον δεν υπάρχουν εργάτες! Το ποιοι παράγουν για να τρώει αυτός ο τσόγλανος με δέκα μασέλες δεν μας το είπε.
Άλλο τι θα ακούσουμε από τα «παπαγαλάκια» στων οποίων το στόμα αφοδεύουν τα αφεντικά όταν βαριούνται να πάνε στην τουαλέτα ή όταν το κάνουν κέφι! Βέβαια στο συγκεκριμένο «παπαγαλάκι», σ’ αυτό το απάνθισμα τσογλανιάς το αφεντικό του έδωσε και υψηλή θέση επειδή μάλλον εκτίμησε την ταχύτητα με την οποία καταπίνει τα σκατά, τα αναμασάει και τα ξερνάει στα μούτρα του κοσμάκη!
Ας πάρει τα μέτρα του ο κόσμος. Το τσογλάνι αμείβεται πλουσιοπάροχα και για τα σκατά που καταπίνει και για τα σκατά που πετάει! Ο κόσμος είναι που πληρώνει για να τον ταΐσουν περιττώματα και το ανέχεται αντί να πάρει στο κυνήγι και τα παράσιτα τους σκατάδες πλουτοκράτες και τα σκατοθρεμμένα «παπαγαλάκια» τους!

Ραφαήλ Βασιλειάδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ