30 Αυγ 2017

Οι εκτελέσεις Ελληνοκινέζων πατριωτών από τους κομμουνιστοσυμμορίτες!

       

Κομμουνιστικά εγκλήματα στην Ελλάδα που για χρόνια είχαν μείνει κρυφά εξαιτίας της διακυβέρνησης του τόπου από τους κομμουνιστές, έρχονται στην επιφάνεια τον τελευταίο καιρό το ένα μετά το άλλο. Τελευταία αποκάλυψη κομμουνιστικού εγκλήματος ήταν η δολοφονία από τους Κομμουνιστές Ελληνοκινέζων πατριωτών, στενών συγγενών του Μπρους Λη, χωρίς κανέναν λόγο και καμία αιτία!
Οι κομμουνιστές ληστοσυμμορίτες λίγο μετά την επικράτησή τους στον εμφύλιο πόλεμο και συγκεκριμένα το 1955 εξαπέλυσαν πογκρόμ σε βάρος Ελληνοκινέζων πατριωτών που κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και κατά τον εμφύλιο πόλεμο έκαναν ότι περνούσε από το χέρι τους για να μην επικρατήσουν οι αιμοσταγείς κομμουνιστές! Η εξολόθρευση από τους κομμουνιστές της Ελληνοκινεζικής κοινότητας έμεινε κρυφή μέχρι που πριν λίγες ημέρες, εγγονή ενός από τους δολοφονημένους Ελληνοκινέζους τόλμησε να αποκαλύψει την αλήθεια! Το 1955 λοιπόν οι κομμουνιστές σχεδόν αφάνισαν την Ελληνοκινεζική κοινότητα δολοφονώντας πολύ κόσμο. Μεταξύ των δολοφονημένων Ελληνοκινέζων ήταν και ο πρώτος εξάδελφος του διάσημου ηθοποιού Μπρους Λη, ο οποίος ονομαζόταν Καϊ Λη!
Πληροφορίες λένε ότι ανάμεσα στους δολοφονημένους από τους κομμουνιστές Ελληνοκινέζους βρίσκονται κι άλλα ξαδέλφια του Μπρους Λη, όπως ο Πεϊνιρ Λη, γνωστός ιδιοκτήτης φούρνων του οποίου τους φούρνους άρπαξαν οι κομμουνιστές για να τους κοινωνικοποιήσουν, η Τσου Λη, ιδιοκτήτρια αλυσίδας οίκων ανοχής τους οποίους σφράγισαν οι κομμουνιστές, καθώς και άλλοι γνωστοί Ελληνοκινέζοι ηθοποιοί στην υπηρεσία του αντικομμουνισμού!
Μήπως τελικά πρέπει να ερευνηθεί εάν πίσω από τον μυστηριώδη θάνατο του Μπρους Λη βρισκόταν οι κομμουνιστές;!

Οράτιος Μενιππίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ