23 Αυγ 2017

Ημέρα μνήμης των εγκλημάτων του κομμουνισμού…

        


Ημέρα μνήμης των αμέτρητων εγκλημάτων των κομμουνιστών η 23η Αυγούστου και θα προσπαθήσουμε να απαριθμήσουμε τα πιο σημαντικά από αυτά, καθώς για να γράψει αναλυτικά κανείς για τα κομμουνιστικά εγκλήματα θα χρειαζόταν όλο το χαρτί της γης!
Ένα από τα πιο απαράδεκτα εγκλήματα του κομμουνισμού το οποίο δημιούργησε χάος και αποδόμησε τα θεμέλια της οικογένειας και της κοινωνίας ήταν η ισότιμη αντιμετώπιση της γυναίκας την οποία ο κομμουνισμός όχι μόνο έκανε επιστήμονα, όχι μόνο έκανε εργαζόμενη, όχι μόνο την αντιμετώπισε ισότιμα με τον άντρα, αλλά της έδωσε δικαίωμα ψήφου και την έκανε μέχρι και βουλευτή, αναγκάζοντας και τις καλές και ηθικές αστικές δημοκρατίες να παραχωρήσουν δικαίωμα ψήφου σε ένα κατώτερο πνευματικά όν το οποίο ήταν άξιο μόνο για σεξ, για οικιακές εργασίες και για ξυλοφόρτωμα από τον αφέντη. Ευτυχώς οι κομμουνιστές ανατράπηκαν και δεν πρόλαβαν να δώσουν δικαίωμα ψήφου και στους πιθήκους!
Εκτός του ότι ο κομμουνισμός εγκλημάτησε αντιμετωπίζοντας την γυναίκα ισότιμα με τον άντρα, εκτός του ότι της έδωσε αξία που δεν της άξιζε τοποθετώντας την στην εργασία, της έδινε άδεια κυήσεως και άδεια μητρότητας μέχρι το παιδί να φτάσει σε ηλικία που να μπορεί να πάει σε βρεφονηπιακό σταθμό! Έτσι αυτά τα τεμπέλικα πλάσματα οι γυναίκες διευκολύνθηκαν από το εγκληματικό κομμουνιστικό κράτος να γεννούν και να μεγαλώνουν παιδιά σαν και έκαναν μεγάλο κατόρθωμα. Αναγκάστηκαν και οι Δυτικές δημοκρατίες, κάτω από αυτήν την ανήθικη πίεση των κομμουνιστών, να εξυπηρετούν και να διευκολύνουν αρκετά τις γυναίκες στο γεννοβόλημα καταπατώντας τα χρηστά ήθη και έθιμα που θέλουν την γυναίκα δουλάρα. Ευτυχώς τα κομμουνιστικά κράτη πήγαν από εκεί που ήρθανε και τώρα οι γυναίκες ή δουλεύουν και την ώρα της γέννας ή για να βρουν δουλειά υπογράφουν χαρτί ότι δεν θα γεννοβολήσουν ή αν γεννοβολήσουν παίρνουν απολυτήριο από τη δουλειά γιατί η δουλειά δεν είναι καφετέρια όποτε θέλεις να μπαίνεις κι όποτε θέλεις να βγαίνεις.
Το έγκλημα των εγκλημάτων του κομμουνισμού ήταν ότι δεν υπήρχαν άνεργοι! Ήταν υποχρεωτικό το κράτος να τοποθετήσει όλον τον κόσμο σε εργασία, πράγμα που στερούσε τον λαό από την χαρά να σταθεί στις ουρές του ΟΑΕΔ και στις ουρές των πολιτικών γραφείων προκειμένου να βρει δουλειά. Οι εγκληματίες κομμουνιστές παρείχαν έτοιμη την εργασία στους πολίτες των χωρών τους στερώντας τους το σασπένς να την κυνηγήσουν, αναπτύσσοντας με αυτόν τον τρόπο τις ικανότητες του έρπειν, του γλύφειν, του κλέψε για να φας και άρπα για να έχεις!
Μεγάλο έγκλημα του κομμουνισμού ήταν ότι έβαζαν τους εργάτες να δουλεύουν μόνο 7 ώρες και 5 ημέρες την εβδομάδα, ενώ αυτοί που δούλευαν στα βαρέα και ανθυγιεινά δούλευαν 6 ώρες και 5 ημέρες την εβδομάδα. Με τον τρόπο αυτό έμαθε τους βρωμοεργάτες να τεμπελιάζουν και έβαλε ιδέες και στους εργάτες των Δυτικών χωρών οι οποίοι ζητούσαν πενθήμερα και οχτάωρα και άλλα τέτοια κομμουνιστικά τα οποία κατέστρεφαν την παραγωγή. Ο άνθρωπος όμως γεννιέται για να δουλεύει ασταμάτητα κάθε ημέρα ώστε να αισθάνεται την χαρά της δημιουργίας πλούτου για το καλό και άξιο αφεντικό του. Σαν να μην έφτανε που οι φονιάδες οι κομμουνιστές έβαζαν τους εργάτες να δουλεύουν λειψά, τους έδιναν από πάνω και παραπανήσιες άδειες και τους τριγυρνούσαν σε οργανωμένα τουριστικά θέρετρα σχεδόν δωρεάν, μαθαίνοντάς τους στην τζάμπα καλοπέραση!
Μία από τις κορυφαίες εγκληματικές ενέργειες των κομμουνιστικών καθεστώτων ήταν ότι έδωσαν σύνταξη στα 60 χρόνια στους άνδρες και στα 55 χρόνια στις γυναίκες, καθιστώντας τους ακόμα πιο τεμπέληδες και πιο μαλθακούς. Στα βαρέα μάλιστα και ανθυγιεινά επαγγέλματα έδιναν σύνταξη στους άνδρες στα 50 και στις γυναίκες στα 45! Οι κομμουνιστές συνταξιοδοτούσαν τον κόσμο στην καλύτερη ηλικία παροπλίζοντάς τον και ρίχνοντάς τον στο ποτό και στην κατάθλιψη, πράγμα που εξαναγκάστηκε μέχρι ένα βαθμό να κάνει και η Δύση. Ευτυχώς μετά την ανατροπή του κομμουνισμού επανέρχεται η τάξη του Θεού και γοργά – γοργά οι συντάξεις θα καταργηθούν εντελώς ώστε ο άνθρωπος να αισθάνεται την χαρά της εργασίας μέχρι τον θάνατό του! Άλλωστε τι αξία έχει η ζωή χωρίς την εργασία! Ο άνθρωπος ζει για να δουλεύει και όχι για να δημιουργεί!
Έγκλημα άνευ προηγουμένου ήταν και η παραχώρηση από το κομμουνιστικό κράτος δωρεάν σπιτιού σε όλους! Όσοι ζούσαν στα κομμουνιστικά κράτη απολάμβαναν σπίτι με ένα υποτυπώδες ποσό που δεν έφτανε ούτε το 1/20 του μισθού τους και στο οποίο συμπεριλαμβάνονταν η θέρμανση, το ηλεκτρικό ρεύμα και το νερό! Λίγο ακόμα και οι κομμουνιστές θα τους έδιναν και το τηλέφωνο παροχή σ’ αυτό το ποσό! Αναγκάστηκαν και οι Δυτικές δημοκρατίες κάτω από την πίεση των εγκληματιών κομμουνιστών να παραχωρήσουν κάποιες εργατικές κατοικίες στους εργάτες των δικών τους χωρών. Μετά την εξάλειψη των Κομμουνιστικών κρατών επανήλθε η χαρά για τους εργάτες να δίνουν τα 2/3 του μισθού τους ή ακόμα και έναν ολόκληρο μισθό για ενοίκιο και λογαριασμούς! Επανήλθε επίσης η χαρά στρατιές ολόκληρες ανθρώπων να ζούνε στα παγκάκια κάτω από τον έναστρο ουρανό!
Έγκλημα άνευ προηγουμένου των κομμουνιστικών καθεστώτων ήταν και η παροχή δωρεάν ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης προς όλους! Στα κομμουνιστικά κράτη απαγορεύονταν οι ιδιωτικές κλινικές και τα ιδιωτικά ιατρεία, ενώ εάν κάποιος αρρώσταινε δεν είχε ούτε την χαρά ούτε το σασπένς να παίζει με το ποσό που θα βάλει στο φακελάκι για να εξεταστεί ή να εγχειριστεί όπως γίνεται στις Δυτικές δημοκρατίες. Η εγκληματική δράση των κομμουνιστών και στην Υγεία ανάγκασε τις Δυτικές δημοκρατίες να παραχωρήσουν αρκετές δωρεάν εξετάσεις και φάρμακα στους ασθενείς εις βάρος της ιδιωτικής πρωτοβουλίας, αλλά ευτυχώς μετά τον δρόμο που πήραν οι κομμουνισταί όλα αυτά αποκαθίστανται και όλοι οι λαοί μπορούν να παίζουν το παιχνίδι της ζωής και του θανάτου, ώστε εάν τελικά ψοφήσουν να φύγουν χαρούμενοι αφού είχαν την χαρά να παίξουν στην ρώσικη ρουλέτα!
Εγκληματική ήταν η δράση των κομμουνιστικών καθεστώτων και στην Παιδεία αφού έδωσαν το δικαίωμα σε όλους να μπορούν να φοιτήσουν χωρίς να δώσουν φράγκο σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης. Η άθλια αυτή πρακτική των κομμουνιστών, που αντί να βάζουν τον κόσμο να δουλεύει από παιδί τον τριγυρνούσαν στα σχολεία, ήγειρε αξιώσεις στους ξυπόλυτους να θέλουν να τρώνε περισσότερο και να περνάνε καλύτερα και να αξιοποιούνε και για δικό τους λογαριασμό τα επιτεύγματα της επιστήμης, παρασέρνοντας με αυτόν τον τρόπο και τους ξυπόλητους των Δυτικών δημοκρατιών. Ευτυχώς οι κομμουνισταί πήγαν στο διάολο και αποκαταστάθηκε η τάξη του Θεού και τώρα σπουδάζουν μόνο όσοι έχουν παράδες! Τα πτυχία βλάπτουν σοβαρά την υγεία αφού όσοι τα κατέχουν γίνονται τεμπέληδες και δεν δέχονται να δουλέψουν σαν σκλάβοι, όπου βρεθεί δουλειά. Επειδή παίρνει πτυχίο η άλλη, εάν ανοίξει μία θέση σε μπουρδέλο αρνείται να κάνει την πουτάνα λες και η δουλειά είναι ντροπή!
Άλλο ένα μεγάλο έγκλημα των κομμουνιστών ήταν και η εισαγωγή όλων των παιδιών από τριών χρονών στον αθλητισμό. Οι κομμουνιστές είχαν μελετημένο ένα σχέδιο Μαζικού Λαϊκού Αθλητισμού ώστε να προλαμβάνουν τις ασθένειες! Καταστροφική τακτική των κομμουνιστών να προλαμβάνουν εγκεφαλικά, εμφράγματα, καρκίνους και άλλες ασθένειες που στις Δυτικές δημοκρατίες είναι πηγή πλουτισμού για την Ιδιωτική Υγεία! Οι φονιάδες οι κομμουνιστές δεν έλεγαν να αφήσουν τους λαούς τους ούτε να αρρωστήσουν ελεύθερα. Μέχρι και σ’ εκείνο παρενέβαιναν.
Βασικό εγκληματικό πεδίο δράσης για τα κομμουνιστικά καθεστώτα ήταν ο πολιτισμός, τον οποίον σαν να ήτανε πατάτες τον μοίραζαν αφιλοκερδώς σ’ όλον τον λαό! Έτσι έμαθαν στους ξυπόλητους τις όπερες, τις φιλαρμονικές ορχήστρες, τις χορωδίες, τα θέατρα, τους κινηματογράφους και άλλα πολλά που θα πρέπει να είναι αποκλειστικά προνόμια των λεφτάδων! Βέβαια οι δολοφόνοι οι κομμουνιστές κατήργησαν και τους λεφτάδες στα κράτη που διαφέντεψαν, κατήργησαν και την ιδιοκτησία, κατήργησαν και την δυνατότητα να πλουτίσουν οι άξιοι, κατήργησαν και την εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο λογαριάζοντας για ανθρώπους τους βρωμοεργάτες που τα χνώτα τους βρωμούν ψωμί!
Οι κομμουνιστές φονιάδες επέβαλαν την προστασία του περιβάλλοντος, της χλωρίδας και της πανίδας, εφευρίσκοντας όλες αυτές τις αηδίες για ανάπτυξη και πρόοδο που δεν θα καταστρέφουν το περιβάλλον, για βιολογικές καλλιέργειες, για προστατευμένες περιοχές και άλλα τέτοια εγκληματικά σε βάρος του κέρδους των τίμιων μονοπωλιακών ομίλων! Ήταν τόση η αρρωστημένη στάση τους απέναντι στη φύση που μας άφησαν τόσα δάση για κληρονομιά ώστε να μπορούμε να καίμε ασταμάτητα για πέντε αιώνες και να μην τελειώνουν τα δάση!
Σε διεθνές επίπεδο τα εγκλήματα των κομμουνιστών είναι απίστευτα.
Οι κομμουνιστές σφάγιασαν τον εκπολιτιστικό στρατό του Χίτλερ που ξαμολήθηκε να εκπολιτίσει ολόκληρον τον κόσμο. Με αυτό τον τρόπο οι κομμουνιστές στέρησαν από την ανθρωπότητα την χαρά της εγκαθίδρυσης της εξουσίας των Ναζί σ’ ολόκληρο τον κόσμο!
Οι κομμουνιστές στήριξαν επαναστατικά κινήματα των ξυπόλητων σ’ ολόκληρο τον κόσμο, θέλοντας να χαλάσουν την τάξη του Θεού ο οποίος θέλει να υπάρχουν πλούσιοι που ο πλούτος θα τρέχει από τις μύτες τους και φτωχοί που θα ψοφολογάνε από την πείνα για να πλουτίζουν οι πλούσιοι.
Οι κομμουνιστές με εγκληματικό τρόπο παρενέβησαν στην προσαρμογή και στην εξέλιξη του ανθρώπινου είδους αφού τάισαν όσο μπορούσαν τα παιδιά που λιμοκτονούσαν στις χώρες του τρίτου κόσμου, μην αφήνοντας την φύση να κάνει τη δουλειά της εξοντώνοντας τα αδύνατα και κρατώντας μόνο τα δυνατά!
Ο Κομμουνισμός ήταν ένα αποτρόπαιο έγκλημα που όμοιό του δεν έχει ξαναζήσει τούτη η γης. Η σημερινή ημέρα θα μας θυμίζει για πάντα από τι γλίτωσε η ανθρωπότητα!

Ραφαήλ Βασιλειάδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ