17 Νοε 2017

Σήμερα Πολυτεχνείο



Οι ναζιστές - εγκληματίες της Χρυσής Αυγής, τα κάθε είδους φασισταριά, έβγαλαν «σπυριά» με την ανακοίνωση του ΚΚΕ και της ΚΝΕ που απευθύνεται στο προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, με αφορμή τον ξεσηκωμό του Πολυτεχνείου, ενάντια στη χούντα των συνταγματαρχών, τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ, τις βάσεις του θανάτου.

Η ανακοίνωση καλεί το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας να αντλήσει ιστορικά διδάγματα για τη χούντα. Αυτή υπηρέτησε το καπιταλιστικό σύστημα, τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ, τσάκισε το λαό μας και ξεπούλησε την Κύπρο. Καλεί το προσωπικό των ΕΔ και των ΣΑ να μη στραφούν ποτέ ενάντια στο λαό. Τι πιο επίκαιρο;

Αυτό το κάλεσμα ενόχλησε τους ναζιστές - εγκληματίες της Χρυσής Αυγής, που με κάθε τρόπο υποστηρίζουν τα συμφέροντα του κεφαλαίου, της χούντας των συνταγματαρχών, των βασανιστών, ως απόγονοι των Ταγμάτων Ασφαλείας, υπερασπιστές του Χίτλερ, των Γερμανών, Ιταλών και Βουλγάρων φασιστών - κατακτητών.

Το ΚΚΕ και η ΚΝΕ με την προκήρυξη καλούν το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων, των Σωμάτων Ασφαλείας καθώς και τους φαντάρους, με αφορμή το γιορτασμό του Πολυτεχνείου, αλλά και καθημερινά στις μονάδες και τις υπηρεσίες όπου υπηρετούν, να απομονώσουν τους ναζιστές - εγκληματίες της Χρυσής Αυγής, τους υπερασπιστές της χούντας. Είναι αυτοί που ενθαρρύνουν την ένταση της καταστολής, τον περιορισμό των δικαιωμάτων, που έχουν κατακτηθεί με αγώνες του λαού μας. Επιδιώκουν να στρέφουν το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας ενάντια στο λαό που αγωνίζεται ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης, στο ΝΑΤΟ, στις ΗΠΑ, στην ΕΕ, για να κλείσουν οι βάσεις του θανάτου.

Σήμερα, για όλους τους παραπάνω λόγους, 50 χρόνια από την επιβολή της χούντας και 44 χρόνια από τον ξεσηκωμό του Πολυτεχνείου, επιβάλλεται με ακόμη μεγαλύτερη ένταση να μην επιτρέψουν το προσωπικό των ΕΔ, των ΣΑ και οι φαντάροι, σε κανένα φασιστικό σκουλήκι να τολμήσει να προπαγανδίσει υπέρ της χούντας και να «σπείρει» το φασιστικό δηλητήριο. Οι λαοί, μαζί και ο ελληνικός λαός, έχουν χύσει ποταμούς αίματος, με εκατομμύρια νεκρούς και ανυπολόγιστες καταστροφές, ενάντια στο φασισμό.

Δεν πρέπει οι ναζιστές - εγκληματίες της Χρυσής Αυγής να βρίσκουν μέρος να σταθούν. Παντού απομόνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ