9 Νοε 2017

Τι θα πει στα εγγόνια της αν την ρωτήσουν ποιος είναι ο Κουφοντίνας;!

       


Έχει μεγάλη πλάκα η καλή γιαγιάκα που κραυγάζει ενάντια στην διήμερη άδεια από τις φυλακές του Κουφοντίνα και αναρωτιέται τι θα πει στα εγγόνια της όταν θα την ρωτήσουν ποιος είναι ο Κουφοντίνας! Ας απαντήσει ότι θα απαντήσει αν την ρωτήσουν τα εγγόνια της ποιος είναι ο Τεμπονέρας! Ας πει ότι είναι ο Κανένας! Γιατί η καλή γιαγιάκα ξεχνάει πώς και ποιος δολοφόνησε τον Τεμπονέρα και θυμάται επιλεκτικά τις δολοφονίες που θέλει!
Εάν πάλι η καλή γιαγιάκα δεν θέλει να απαντήσει στα εγγόνια της ότι ο Κουφοντίνας είναι ο Κανένας ας τους πει την αλήθεια! Την ξέρει καλύτερα από εμάς! Γιατί η δράση του Κουφοντίνα σίγουρα αξιοποιούνταν και στρέφονταν ενάντια στο εργατικό – λαϊκό κίνημα, σίγουρα ωφελούσε την αστική τάξη, αυτήν δηλαδή που υπηρετεί και η καλή γιαγιάκα και όσοι κραυγάζουν ενάντια στην διήμερη άδεια του Κουφοντίνα από τις φυλακές!
Κατά τα άλλα η δυνατότητα του Κουφοντίνα σε άδεια από τη φυλακή είναι αναφαίρετο δικαίωμα του κάθε κρατουμένου χωρίς εξαίρεση! Η αντιπαράθεση γύρω από την άδεια του Κουφοντίνα είναι για να καλύψει άλλες πομπές και για να αποπροσανατολίσει από τα πραγματικά προβλήματα του λαού που γδέρνεται στην κυριολεξία από την πολιτική των αστικών κομμάτων των οποίο σημαίνον στέλεχος είναι και η καλή γιαγιάκα.

Κώστας Β.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ