17 Ιαν 2018

Εμπρός να εισβάλουμε στα Σκόπια…

        


Επειδή πολλοί πονηροί, οι οποίοι θα διαδηλώσουν την ερχόμενη Κυριακή μαζί με την Χρυσή Αυγή για τη Μακεδονία, προσπαθούν να αποστασιοποιηθούν δήθεν από την άποψη την Χρυσής Αυγής ενώ ξέρουν πως η Χρυσή Αυγή θα καπηλευτεί αυτά τα συλλαλητήρια, και επειδή κάνουν πως δεν αντιλαμβάνονται τι πρόκειται να γίνει σ’ αυτά τα συλλαλητήρια, όχι γιατί δεν καταλαβαίνουν αλλά γιατί θέλουν να πείσουν τον κόσμο που καμία σχέση δεν θέλει να έχει με την Χρυσή Αυγή να συμμετάσχει σ’ αυτά, θα θέλαμε να επαναλάβουμε την θέση της Χρυσής Αυγής για τα Σκόπια όπως αυτή εκφράστηκε από τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής την Παρασκευή που μας πέρασε κατά τη συζήτηση του πολυνομοσχεδίου στη Βουλή. Είπε λοιπόν ο Ηλίας Κασιδιάρης:
«Η Μακεδονία είναι μόνο Ελληνική και κάθε άλλη πράξη από την παρούσα Βουλή θεωρείται πράξη εθνικής μειοδοσίας. Και θα απαντήσω στο αφήγημα αυτού του Σταλινικού τεχνοκράτη που παριστάνει τον Υπουργό Εξωτερικών και λέει ότι έχει χρονίσει το πρόβλημα και πρέπει να το λύσουμε. Τι εννοεί να το λύσουμε; Να μπούνε τα Σκόπια στο ΝΑΤΟ κατ’ εντολή των Αμερικανών; Αυτό είναι λύση για τα Σκόπια. Για την Ελλάδα δεν υπάρχει πρόβλημα και γι’ αυτό η μόνη ενέργεια που πρέπει να πράξει αυτήν τη στιγμή η Ελλάς είναι να συνεχίσει το καθεστώς της αρνησικυρίας. Βέτο στην είσοδο των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ ούτως ώστε να αυξηθούν οι φυγόκεντρες τάσεις εντός αυτού του κρατιδίου που θα οδηγήσουν εντέλει σε πόλεμο μεταξύ Σλάβων και Αλβανών και τότε η Ελλάς ως κυρίαρχη δύναμη στη Βαλκανική, τότε οι Ελληνικές δυνάμεις ως δυνάμεις σταθερότητας, τότε ο Ελληνικός στρατός θα μπει στα Σκόπια και επιτέλους θα απελευθερώσει αυτήν την προαιώνια Ελληνική γη της Μακεδονίας η οποία κατέχεται!»
Αυτήν την άποψη η Χρυσή Αυγή όχι μόνο δεν προσπάθησε να την συμμαζέψει αλλά την προβάλει στην ιστοσελίδα της με τον τίτλο «Ελληνικός Στρατός στα Σκόπια»! Η Χρυσή Αυγή πάει λοιπόν στο συγκεκριμένο συλλαλητήριο με αυτή τη συγκεκριμένη θέση! Με αυτήν την Χρυσή Αυγή θα συμπορευτούν όσοι πάρουν μέρος σ’ αυτό το συλλαλητήριο! Η αυτοαποκαλούμενη οργανωτική επιτροπή του συλλαλητηρίου μέχρι τώρα ούτε κατήγγειλε την θέση της Χρυσής Αυγής, ούτε και της ζήτησε να μην πατήσει στο συλλαλητήριο διότι  έχει άλλη άποψη από αυτή! Ας αφήσουν λοιπόν τα παραμύθια όσοι ισχυρίζονται ότι το συλλαλητήριο είναι «αθώο» και δεν έχει σχέση με τη θέση της Χρυσής Αυγής και ας αφήσουν τα μυξοκλάματα ότι κακώς τους ταυτίζουν με τη Χρυσή Αυγή ενώ αυτοί θα πάρουν μέρος στο συλλαλητήριο ως τίμιοι πατριώτες!

Νάβις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ