17 Ιαν 2018

«Τουρκόσποροι»!

       


Χθες οι ναζιστές της Χρυσής Αυγής που εισέβαλαν στο δημοτικό συμβούλιο της Θεσσαλονίκης παριστάνοντας τους Μακεδονομάχους και τους υπερασπιστές του ονόματος της Μακεδονίας, εκτός των άναρθρων κραυγών τους, φώναξαν πεντακάθαρα και κάτι βρωμερό, μιαρό και σιχαμένο!
«Τουρκόσποροι»! Αυτό κραύγασαν οι χρυσαυγίτες μεταξύ άλλων χθες στο δημοτικό συμβούλιο της Θεσσαλονίκης! «Τουρκόσποροι»! Έτσι ακριβώς όπως αποκαλούσαν τους πρόσφυγες οι πολιτικοί πρόγονοι των Χρυσαυγιτών! «Τουρκόσποροι»! Έτσι όπως αποκαλούσαν οι φασίστες τους ξεριζωμένους και κυνηγημένους πρόσφυγες 100 χρόνια πριν! «Τουρκόσποροι»! Έτσι όπως οι φασίστες συνέχισαν να αποκαλούν τους πρόσφυγες για δεκαετίες ολόκληρες! «Τουρκόσποροι»! Οι «Μακεδονομάχοι» Χρυσαυγίτες προσέβαλαν τη συντριπτική πλειονότητα του πληθυσμού της Μακεδονίας κραυγάζοντας «Τουρκόσποροι», γιατί στην Μακεδονία η συντριπτική πλειονότητα του πληθυσμού είναι πρόσφυγες!
Στην επόμενη δημόσια παρουσία τους οι Χρυσαυγίτες ας μην ξεχάσουν να κραυγάσουν στα μούτρα αυτών που μένουν στη Μακεδονία εκείνο το άλλο ελεεινό και τρισάθλιο που ακόμα και σήμερα συνηθίζουν να ξεστομίζουν μερικοί! Εκείνο το «Βούλγαροι» που δεν είναι τίποτε άλλο παρά υποκοριστικό του «ΕΑΜοβούλγαροι»!
Ας προσέξουν λοιπόν όσοι σκέφτονται να πάνε στο συλλαλητήριο της Κυριακής γιατί οι Χρυσαυγίτες, παριστάνοντας τους πατριώτες, εκτός των άλλων βρωμερών μπορεί να κραυγάσουν και «Τουρκόσποροι» και «Βούλγαροι» και ότι άλλο σιχαμερό τους έρθει στο ακατοίκητο κεφάλι τους!

Νάβις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ