31 Ιαν 2018

Η CIA ζητάει λίστες Ελλήνων κομμουνιστών…

        


Η  CIA στο χθεσινό τηλεοπτικό της δελτίο παρουσίασε την επικαιρότητα στην οποία συμπεριλαμβανόταν και η απόφαση της Επιτροπής Ελέγχου της Βουλής να μην επιβληθούν διοικητικές κυρώσεις προς τα κόμματα και συνασπισμούς κομμάτων για τη χρήση του έτους 2015. Κατόπιν η CIA σχολίασε την απόφαση κατηγορώντας την Επιτροπή ότι καλύπτει παρανομίες των κομμάτων ενώ δεν καλύπτει τις δικές της παρανομίες! Υπερβολική η CIA αφού το κράτος καλύπτει πρώτα τη CIA και τ’ αφεντικά της!
Αλλά γιατί η CIA αποφάσισε να κατηγορήσει τα κόμματα για παρανομίες αφού κι εκείνα τα ίδια αφεντικά με την ίδια υπηρετούν;! Γιατί η CIA δεν μίλησε για παρανομίες αναφερόμενη στα αστικά κόμματα! Η CIA παρακάτω διευκρίνισε ότι μιλάει για το επαναστατικό κόμμα, για το κόμμα της εργατικής τάξης, το οποίο αρνείται να ονομαστικοποιήσει τα κουπόνια της οικονομικής του ενίσχυσης, να φτιάξει λίστες δηλαδή με κομμουνιστές και άλλους φίλα προσκείμενους στο ΚΚΕ και να της δώσει στη CIA και στο αστικό κράτος!
Θυμίζουμε ότι για το ζήτημα έχει επανειλημμένως τοποθετηθεί το ΚΚΕ που για τα οικονομικά του δέχεται πολλαπλούς ελέγχους από τους ορκωτούς λογιστές και τα αρμόδια ελεγκτικά όργανα, τα οποία έχουν εγκρίνει και τους ισολογισμούς του. Όσον αφορά τα κουπόνια, το ΚΚΕ έχει τονίσει επανειλημμένως ότι δεν μπορεί να δίνει στοιχεία που περιέχουν το όνομα, επώνυμο, ΑΦΜ ή δελτίο ταυτότητας των μελών και φίλων του, που ενισχύουν το Κόμμα, γιατί αυτό -εκτός των άλλων- αντιβαίνει στο συνταγματικό δικαίωμα περιφρούρησης των προσωπικών δεδομένων που αναφέρονται στην πολιτική τοποθέτηση και επιλογή του καθένα.
Όχι ότι δεν τα ξέρει τα παραπάνω η CIA αλλά εκείνη κάνει τη δουλειά της! Ζητάει ονομαστικοποίηση των κουπονιών του ΚΚΕ για να ξέρουν οι κατασταλτικοί μηχανισμοί του αστικού κράτους ποιους πρέπει να πιέσουν, ποιους πρέπει να απολύσουν, ποιους πρέπει να εξορίσουν, ποιους πρέπει να βασανίσουν, ποιους πρέπει να εκπαραθυρώσουν, ποιους πρέπει να εξαφανίσουν, ποιους πρέπει να εκτελέσουν! Η CIA ξέρει καλά ότι το μαύρο χρήμα δεν βρίσκεται στο ΚΚΕ και στους αγωνιστές αλλά στα αφεντικά της τις πολυεθνικές! Η CIA δε ζητάει ονομαστικές λίστες από το ΚΚΕ για να πατάξει την παρανομία! Αν το έκανε γι’ αυτόν τον λόγο θα ζητούσε από το κόμμα το οποίο υπερασπίζεται με το μικρόφωνο της καθημερινά να πληρώσει αυτά που άρπαξε με δάνεια κι άλλους τρόπους από διάφορα ταμεία και δεν πληρώνει μία! Εάν η CIA είχε καημό με τις παρανομίες των κομμάτων δεν θα επέλεγε να συμπορευθεί με κάποιον από το ευρύτερο περιβάλλον της MIZENS! Η CIA όμως δεν ενδιαφέρεται για τις μίζες, τις αρπαχτές, το μαύρο χρήμα, τη διαπλοκή γιατί αυτά υπερασπιζόμενη τρώει παντεσπάνι και αστακουδάκι! Η CIA ενδιαφέρεται να βάλει στο χέρι λίστες επαναστατών για να μπορεί να τους εξολοθρεύσει προκειμένου να μην κινδυνέψουν τα αφεντικά της και το χαβιάρι της!

Σ. Σηρούς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ