31 Μαρ 2018

Φωτογραφία - ντοκουμέντο για Χρυσή Αυγή και «Combat 18»





Μία αποκαλυπτική φωτογραφία φέρνει σήμερα στη δημοσιότητα ο «Ριζοσπάστης».
Σε αυτήν βλέπουμε παρατεταγμένα μέλη της Χρυσής Αυγής μαζί με εκείνους της «Combat 18» να προετοιμάζονται για άσκηση, υπό την καθοδήγηση του στελέχους και βουλευτή της Χρυσής Αυγής υπόδικου Ηλία Κασιδιάρη.
Τα μέλη των δολοφονικών ναζιστικών οργανώσεων, χεράκι - χεράκι με μπλούζες που γράφουν «Χρυσή Αυγή» και «Combat 18» και με επικεφαλής τον Κασιδιάρη (φαίνεται στο βάθος στη φωτογραφία), ετοιμάζονται να «προπονηθούν» για να είναι έτοιμοι για τις γνωστές εγκληματικές τους δράσεις, όπως δολοφονίες, επιθέσεις σε μετανάστες, συνδικαλιστές, εμπρησμούς κ.λπ. Μάλιστα, όπως έχει προκύψει και από τη δίκη της Χρυσής Αυγής, τέτοιου τύπου στρατιωτική εκπαίδευση, στο πλαίσιο ενός ανορθόδοξου πολέμου, την είχε αναλάβει εργολαβικά το φασιστοειδές Κασιδιάρης. Και προφανώς η φωτογραφία αφορά μια τέτοια περίπτωση. Αν προσέξουμε λίγο καλύτερα, θα δούμε στη φωτογραφία και κάποιον να φορά μπλούζα από το Κέντρο Εκπαίδευσης Ανορθόδοξου Πολέμου του Ελληνικού Στρατού.
Αξίζει ακόμα να υπενθυμίσουμε ότι η «Combat 18» - μέλη της οποίας συνελήφθησαν πρόσφατα - ήταν υπεύθυνη μεταξύ άλλων για πολλές εμπρηστικές επιθέσεις σε διάφορους χώρους, ενώ ετοιμαζόταν να αναβαθμίσει τα χτυπήματά της, έχοντας στην κατοχή της 50 κιλά εκρηκτικής ύλης ANFO. Από τα στοιχεία που ήρθαν στη δημοσιότητα, τα μέλη της «Combat 18» είχαν ενταχθεί σε μία άκρως δομημένη οργάνωση. Μέλη της είχαν επαφή με τη Χρυσή Αυγή, όπως για παράδειγμα με τον αποκαλούμενο «Λύκο», και σε τηλεφωνικές συνομιλίες δήλωναν τη συμμετοχή τους σε δράσεις μαζί της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ