29 Μαΐ 2018

Οι Αριστεριστές καλούν σε απεργοσπασία…

        


Ιδεολογική υποχώρηση το να κάνεις απεργία την ίδια ημέρα που κάνει απεργία η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ! Όσοι κάνουν απεργία την ίδια ημέρα που κάνει απεργία η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ, δεν διαχωρίζονται ιδεολογικά και πολιτικά από τη ΓΣΕΕ και την ΑΔΕΔΥ και δεν κατακτούν την ταξική τους αυτοτέλεια!
Ποιοι τα λένε αυτά;! Οι αριστεριστές! Οι αριστεριστές καλούν σε απεργοσπασία στο όνομα της ταξικής αυτοτέλειας και του διαχωρισμού από τη ΓΣΕΕ και την ΑΔΕΔΥ! Ποιοι;! Αυτοί που μέχρι χθες έκαναν συγκεντρώσεις μαζί με τη ΓΣΕΕ και την ΑΔΕΔΥ, αυτοί που μέχρι χθες διαδήλωναν μαζί με τη ΓΣΕΕ και την ΑΔΕΔΥ, αυτοί που μέχρι χθες «τιμούσαν» την Εργατική Πρωτομαγιά μαζί με τον εργοδοτικό – κυβερνητικό συνδικαλισμό, αυτοί που καλούσαν τις αγωνιστικές δυνάμεις να συνεργαστούν με τον Τσίπρα για την ανατροπή των μνημονίων, αυτοί που διαδήλωναν για να στηρίξουν τη δίκαιη διαπραγμάτευση του Τσίπρα, αυτοί που μέχρι χθες κατήγγελλαν το ΠΑΜΕ ότι διασπά το κίνημα γιατί δε συμβαδίζει με τη ΓΣΕΕ και την ΑΔΕΔΥ! Αυτοί οι τύποι κατηγορούν ως δεκανίκια της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ, όλους εκείνους που θα απεργήσουν και θα στηρίξουν την απεργία της 30ης Μάη, την απεργία όχι της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ, αλλά την απεργία της εργατικής τάξης και των πρωτοβάθμιων και δευτεροβάθμιων σωματείων που απεργούσαν όταν ΓΣΕΕ- ΑΔΕΔΥ- Αριστεριστές σφύριζαν κλέφτικα αφήνοντας να περάσουν αντιδραστικά νομοσχέδια ατουφέκιστα! Τα μέχρι χθες δεκανίκια της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ, οι Αριστεριστές, μιλούν για δεκανίκια χωρίς καμία ντροπή!
Οι Αριστεριστές λοιπόν σήκωσαν σημαία απεργοσπασίας! Σήμερα γιατί την απεργία την κάνει η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ, χθες γιατί την έκανε το ΠΑΜΕ, αύριο γιατί θα την κάνει ο τάδε ή ο δείνα! Τι κάνουν για άλλη μια φορά οι Αριστεριστές;! Λειτουργούν σε διατεταγμένη υπηρεσία ως παρακρατικός μηχανισμός. Αθωώνουν στη συνείδηση των εργαζομένων την απεργία καλλιεργώντας τους ότι η απεργοσπασία δεν είναι προδοσία, αλλά είναι μάλιστα και επαναστατική ενέργεια! Οι Αριστεριστές βάζουν και ιδεολογικό υπόβαθρο στην απεργοσπασία! Οι Αριστεριστές συναγωνίζονται τον ΣΥΡΙΖΑ κάνοντας και λέγοντας πράγματα που δεν θα τολμούσε να τα πει ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο Στέφανος Μάνος , ο Τζήμερος και άλλοι τέτοιοι! Από τη μια λοιπόν η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ που δεν πρόκειται να παλέψουν, όπως και τις προηγούμενες φορές, για την επιτυχία της απεργίας και από την άλλη οι Αριστεριστές που καλούν σε απεργοσπασία! Εάν πεις ότι σε αγαστή συνεργασία το ένα χέρι νίβει το άλλο και τα δυο το πρόσωπο του εργοδότη θα έχεις άδικο;!
Ζήτω ο εργοδοτικός – κυβερνητικός συνδικαλισμός! Ζήτω οι Αριστεριστές οι απεργοσπάστες!!

Ασημάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ