10 Ιουν 2018

Ναζιστόμετρο της Χρυσής Αυγής για νέα μέλη – Απόδειξε κι εσύ πόσο φασίστας είσαι


Ερωτηματολόγιο ναζισμού καλούνται να συμπληρώσουν να τα νέα μέλη της Χρυσής Αυγής και η Κατιούσα είναι εδώ για να δώσεις τις λύσεις σε κάθε φασιστόμουτρο που σέβεται τον εαυτό του.
Είσαι ναζί; Νιώθεις πως η Χρυσή Αυγή είναι το σπίτι σου; Έκανες ήδη το πρώτο βήμα κι έγινες μέλος της μεγάλης εθνικοσοσιαλιστικής οικογένειας; Συγχαρητήρια, αλλά τα δύσκολα τώρα μόλις άρχισαν, γιατί καλείσαι να αποδείξεις πόσο πορωμένο κάθαρμα είσαι και με θεωρητικό τρόπο. Αν νόμιζες ότι τα ουγκ και οι κλωτσιές σε μετανάστες είναι αρκετά για να σε καθιερώσουν τους πυρήνες της οργάνωσης, είσαι γελασμένος. Για να αποδείξεις την αξία σου πρέπει να κάνεις κάτι πραγματικά σχεδόν ακατόρθωτο: Να διαβάσεις ένα ερωτηματολόγιο και να το συμπληρώσεις γραπτά.
Ευτυχώς τα SOS για την “1η Θεωρητική Άσκηση Πυρήνων Υποδοχής” χάρη στη δίκη της ΧΑ έχουν ήδη διαρρεύσει, κάνοντάς σου τη ζωή λίγο πιο εύκολη. Καλείσαι λοιπόν μεταξύ άλλων να απαντήσεις για την παρακμή της πατρίδας μας φταίει κυρίως η αδιαφορία των Ελλήνων, οι Εβραίοι, οι λαθρομετανάστες, οι δοτές κυβερνήσεις ή κάτι άλλο. Αυτό το “άλλο” θα μπορούσε να είναι οι κομμουνιστές και οι αντιφασίστες, το οποίο μπορείς να συμπληρώσεις για να δείξεις ότι δε σου χρειάζεται μασημένη τροφή και το μυαλό σου στροφάρει με τα χίλια.
Ακολουθεί ευκολάκι στην ερώτηση για το βαρύτερο ηθικό παράπτωμα μεταξύ διακίνησης ναρκωτικών, παιδεραστίας και φυλετικής μίξης (hint: γάμος λευκής-μαύρου) και πάμε τώρα στην ερώτηση παγίδα:
«Γνωστοί από τη γειτονιά, σου λένε πως έχουν πρόβλημα με λαθρομετανάστες και σου ζητούν να τους στηρίξεις μαζί με παιδιά από τα γραφεία. Τι κάνεις;», με προτεινόμενες απαντήσεις «Τους λες να καθαρίσουν μόνοι τους και πως δεν είμαστε μπράβοι» (αλλά εννοείται πως είμαστε, μη μασάς), «Πιάνεις ιδιαιτέρως έναν εκ των εκπαιδευτών και του ζητάς να έρθει στην περιοχή σου με ομάδα συναγωνιστών να λύσουν το ζήτημα» (το βρήκες), «Συγκεντρώνεις ομάδα από συναγωνιστές με τους οποίους διατηρείς πιο στενή σχέση και αναλαμβάνεις δράση χωρίς να ενημερώσεις κάποιον ανώτερο», (για όνομα του Αδόλφου, όχι βέβαια, η ιεραρχία πάνω απ’όλα, μην αφήσεις τον νεανικό πατριωτικό ενθουσιασμό σου να παρακάμψει τις βασικές οργανωτικές μας αρχές) «Άλλο» (όχι, εδώ δεν αυτοσχεδιάζουμε, είπαμε είναι παγίδα η ερώτηση). 
Στο ερώτημα για τη φυλετική σύνθεση των Αλβανών, απαντάς το τελευταίο, δηλαδή ότι είναι αναμεμειγμένο έθνος λευκών και μογγόλων, όπου στους πρώτους συγκαταλέγονται συναγωνιστές όπως ο Ρομπέρτο Χαΐντι και άλλοι Πελασγοί αδερφοί, ανάμεσά τους και το κοινό του Νότη στα Τίρανα, ενώ στους δεύτερους η Ελένη Φουρέιρα και όσοι δε γουστάρουν το Λαϊκό μας Σύνδεσμο.
Τα καλά νέα έρχονται στην ερώτηση «ποια από τις δυο στρατιωτικές περιόδους διακυβερνήσεως (Μεταξά ή Παπαδόπουλου) προσέφερε περισσότερο στην Ελλάδα και γιατί;», καθώς δεν υπάρχει σωστή απάντηση, αρκεί να απαντήσεις τεκμηριωμένα ποιος έκανε μεγαλύτερο κακό στα κουμμούνια.
Κι επειδή καταλαβαίνουμε την αγωνία σου μήπως και αλλάξουν τα θέματα μετά δημοσίευσή τους, σου προτείνουμε να αρχίζεις να προετοιμάζεσαι πάνω στις παρακάτω ερωτήσεις:
Ποιο είναι το καλύτερο μέρος της Ελλάδας για εκδρομή; (Καστελόριζο, αν έχεις καλή παρέα, αν πάλι είσαι κομμούνι Μακρόνησος, Γυάρος, Αϊ-Στράτης)
Ποιοι είναι οι καλύτεροι μουσικοί του σύγχρονου ελληνικού πενταγράμμου; (Γιώργος Γερμενής και Αρτέμης Ματθαιόπουλος)
Σε ποια υποομάδα της αρίας φυλής ανήκουν οι συναγωνιστές Μιχαλολιάκος και Κασιδιάρης; (το προσπερνάς, είναι παγίδα)
Ποιος είναι ο καλύτερος φίλος του χρυσαυγίτη; (Οι μπάτσοι, αλλά όχι και μαχαίρι)
Ποιο είναι το καταλληλότερο μέρος για να κρυφτείς από το αυτόφωρο, για παράδειγμα αφού έχεις επιτεθεί σε γυναίκα; (Σπίτι σου, σιγά μη με ψάξουν)
Μελετάται επίσης το ενδεχόμενο να ανέβει το επίπεδο δυσκολίας με την παράθεση χάρτη της Αθήνας όπου θα σημειώνεις τα καλύτερα σημεία και τις πιο ενδεδειγμένες ώρες για πέσιμο σε μετανάστες, καταλήψεις και παμίτες. Η συμβουλή των έμπειρων μελών κρίνεται απαραίτητη, μη διστάσεις να τη ζητήσεις.
Καλή επιτυχία και Ζιγκ Χάιλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ