10 Δεκ 2018

Βίντεο από τις βαρβαρότητες που γίνονταν στη Σοβ ιετική Ένωση!

       

Η καταπίεση του λαού και οι βαρβαρότητες στη Σοβιετική Ένωση ήταν ένα αδιαμφισβήτητο γεγονός. Στη Σοβιετική Ένωση γινόταν απανθρωπιές, καταπατούνταν τα ανθρώπινα δικαιώματα και δεν υπήρχε δυνατότητα ελεύθερης έκφρασης. Όσοι υπερασπίζουν τη Σοβιετική Ένωση το κάνουν γιατί πιστεύουν ότι δεν υπάρχει οπτικοακουστικό υλικό για τα όσα γίνονταν στη Σοβιετική Ένωση κι έτσι μπορούν να κοροϊδεύουν τον κόσμο ότι εκεί ήταν όλα ρόδινα. Κι όμως εμείς ανακαλύψαμε ένα video το οποίο αποδεικνύει τις βαρβαρότητες του Σοβιετικού καθεστώτος.
Βλέπετε την Σοβιετική αστυνομία να έχει εισβάλει σε σχολείο και να έχει στα γόνατα και δεμένους πισθάγκωνα μικρούς μαθητές από 12 έως 15 χρονών, τους οποίους ετοιμάζεται να φορτώσει στις κλούβες, επειδή αυτοί οι μικροί μαθητές ζητούσαν παιδεία και αξιοπρεπή ζωή. Μεταξύ των συλληφθέντων μαθητών υπήρχε κι ένας αυτιστικός μαθητής. Για πολλές ώρες οι γονείς των συλληφθέντων μαθητών αγνοούσαν σε ποιο γκούλαγκ μετέφερε η Σοβιετική αστυνομία τους μικρούς μαθητές… τι έγινε λέει;… δεν είναι το video από τη Σοβιετική Ένωση;!
Δεν γίνονταν τέτοια πράγματα στη Σοβιετική Ένωση γιατί εκεί και δωρεάν υψηλού επιπέδου παιδεία, υγεία και αθλητισμό είχαν και δουλειά οι γονείς των παιδιών είχαν και αξιοπρεπή ζωή είχαν και σαν άνθρωποι ζούσαν και σπίτι είχαν που κανένας δεν απειλούσε να το βγάλει στον πλειστηριασμό και ηλεκτρικό και νερό και θέρμανση είχαν που κανένας δεν απειλούσε να τα κόψει και δούλευαν σαν άνθρωποι κι όχι σαν σκλάβοι και είχαν άδειες και είχαν σε τιμές εξευτελιστικές όπερες, φιλαρμονικές, κινηματογράφο, θέατρα και έκαναν κοψοχρονιά διακοπές;! Δεν είναι δηλαδή αυτό το video από τη Σοβιετική Ένωση;! Από τη Γαλλία του 2018 είναι;! Αλήθεια λες;! Σοβαρά μιλάς;!
Καλά τα έκαναν τότε και τα μπουζούριασαν τα κωλόπαιδα, τα μπάσταρδα που βγήκαν στους δρόμους να ζητήσουν παιδεία και ανθρώπινη ζωή! Τι ζητάνε δηλαδή το τσογλάνια;! Να γίνει η Ευρώπη Σοβιετία και να γίνουμε όλοι ισότιμοι σαν να είμαστε ζώα και να μη μπορούν οι λίγοι άξιοι να πλουτίζουν με το αίμα των εκατομμυρίων ανάξιων που πεθαίνουν από την πείνα;! Στα μπουντρούμια τα σκατόπαιδα για να μάθουν να σέβονται την δημοκρατία και για να δουν τι θα πάθουν κι όσοι σκέφτονται να βγουν στους δρόμους να διαδηλώσουν και να ζητήσουν ψωμί, παιδεία, ελευθερία, Σοβιετία!
Νάβις

ΥΓ. Η έμπνευση είναι από ανάρτηση ενός διαδικτυακού φίλου, του Άγγελου ο οποίος αναρωτιόταν εάν αυτό το video ήταν από τη Σοβιετική Ένωση τι θα ακούγαμε από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης για την καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ