Για ακόμη μια φορά τα ναζιστικά αποβράσματα της εγκληματικής Χρυσής Αυγής επιχειρούν να ψαρέψουν ψήφους από τη μεγάλη δεξαμενή των οπαδών-φιλάθλων του ποδοσφαίρου.
Έτσι, με αφορμή πρόσφατη διαμαρτυρία στη Θεσσαλονίκη μιας μικρής μερίδας οπαδών του ΠΑΟΚ για την Συμφωνία των Πρεσπών, τα φασιστοειδή δεν έχασαν ευκαιρία να καπηλευτούν – και πάλι!- το όνομα της δημοφιλούς βορειοελλαδίτικης ομάδας για πολιτικό όφελος.
Χρησιμοποιώντας τον τίτλο «Προδότες, ένας είναι ο ΠΑΟΚ και μια η Μακεδονία» στο ναζιστοσάιτ τους, τα ανθρωποειδή της Χρυσής Αυγής προσπαθούν να αναμείξουν τον ΠΑΟΚ και τον φίλαθλο κόσμο του με τις εθνικιστικές, φασιστικές και μισαλλόδοξες κορώνες τους. Το έχουν άλλωστε ξανακάνει στο παρελθόν, παίρνοντας πληρωμένη απάντηση από τους ίδιους τους οργανωμένους οπαδούς της ομάδας.
Ήταν το 2013, όταν οι χρυσαυγίτες τα «έβαλαν» με τον αλβανικής καταγωγής ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ Έργκους Κάτσε, χύνοντας ρατσιστικό δηλητήριο και επιχειρώντας να χειραγωγήσουν τα εθνικιστικά ένστικτα τμήματος των οπαδών. Την απάντηση τους την πήραν από συνδέσμους του ΠΑΟΚ οι οποίοι σε κοινή τους ανακοίνωση εξαπέλυαν δριμύτατη επίθεση στη ναζιστική συμμορία.
Οι οπαδοί της ομάδας χαρακτήριζαν «κατάπτυστη, γλοιώδη και αισχρά ψηφοθηρική» την ανακοίνωση των χρυσαυγιτών, τους οποίους στόλιζαν με κοσμητικά επίθετα (αμόρφωτοι ανιστόρητοι υπανθρωπίσκοι κλπ.).
Σημείωναν δε, μεταξύ άλλων, οι σύνδεσμοι του ΠΑΟΚ: «Σας απαγορεύεται δια ροπάλου, τσεκουριού και φωτιάς (αγαπημένα αντικείμενα του έμφυτου μίσους σας σε παναθρώπινες αξίες) να πιάνετε στο στόμα σας το ιστορικό χαμηλοτάβανο, τους ανθρώπους του και τον ΠΑΟΚ εν γένει, που εξαιτίας της (πανομοιότυπης με τη δική σας) μισαλλοδοξίας της απέναντι πλευράς του Αιγαίου, αναγκάστηκε να ξεριζωθεί από την εστία του και με ανήκεστες κακουχίες να μεταναστεύσει αλλού».
Πρέπει και σήμερα, οι οπαδοί κάθε ομάδας, η νεολαία που συσπειρώνεται γύρω από τον αθλητισμό, ο λαός συνολικά, να δώσει «κόκκινη κάρτα» στην εγκληματική οργάνωση των χρυσαυγιτών, γυρίζοντας την πλάτη στην φασιστική-εθνικιστική ιδεολογία που οι απόγονοι του Χίτλερ και των ταγματασφαλιτών επιχειρούν να διασπείρουν μέσα και έξω απ’ τα γήπε