24 Μαΐ 2019

Η πολυφωνία δε χωράει τους φασίστες της Χρυσής Αυγής – Οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ ματαίωσαν με στάση εργασίας τη μετάδοση της ομιλίας του Φύρερ

Μπορεί η “αριστερή ηγεσία” της χώρας και της ΕΡΤ να νίπτει τα χέρια της σαν Πόντιος Πιλάτος στην κολυμβήθρα της “πολυφωνίας” της αστικής δημοκρατίας και στο όνομα της “ελευθερίας έκφρασης”, αλλά οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ αρνούνται να συνεργήσουν στη μετάδοση του φασιστικού δηλητηρίου των νεοναζί. Και το δείχνουν στην πράξη με τις συνεχόμενες στάσεις εργασίας που κάνουν, για να ματαιώσουν στην πράξη τις προβολές των ομιλιών του φύρερ Μιχαλολιάκων κι άλλων προεκλογικών δραστηριοτήτων της συμμορίας του.
Σήμερα οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ (ΠΟΣΠΕΡΤ) προχώρησαν σε δίωρη στάση εργασίας, ματαιώνοντας τη μετάδοση της προεκλογικής φιέστας της χρυσής αυγής στο Σταθμό Λαρίσης.
“Η ΠΟΣΠΕΡΤ με ομόφωνη απόφασή της προκηρύσσει στάση εργασίας σήμερα Πέμπτη 23/05/2019 από τις 18:00 έως τις 20:00 προκειμένου να μην μεταδοθεί η προεκλογική συγκέντρωση και ομιλία του αρχηγού της Χρυσής Αυγής. Οι λόγοι είναι γνωστοί και έχουν αναλυθεί σε προηγούμενες ανακοινώσεις μας. Οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ και η ΠΟΣΠΕΡΤ συνεχίζουν αταλάντευτα στις αρχές και στις αξίες που καθορίζονται με επίκεντρο τον άνθρωπο, την δημοκρατία, την πολυπολιτισμικότητα και ενάντια στο μίσος, τον ρατσισμό και τη μισαλλοδοξία. Συναδέλφισσες, συνάδελφοι Όλοι μαζί συμμετέχουμε και σε αυτήν την κινητοποίηση”.
Αυτό έβγαλε έξω από τα ρούχα -και τη στολή των Ες-Ες- το Φύρερ Μιχαλολιάκο που έκανε λόγο για “κόκκινη χούντα” και την “ΕΡΤ του Σύριζα”.
Με μια μικρή διαφορά, που τινάζει στον αέρα το χρυσαυγίτικο αφήγημα. Η ΕΡΤ του Σύριζα και η ηγεσία του καναλιού είναι που τους έχει δώσει επανειλημμένα βήμα, ξεπλένοντας τη συμμορία ως “μία ακόμα πολιτική δύναμη”. Οι εργαζόμενοι είναι αυτοί που παίρνουν στα χέρια τους την κατάσταση και επιβάλλουν με τις αντιδράσεις τους στη διοίκηση της ΕΡΤ και την… “κόκκινη χούντα” της ΕΡΤ τη ματαίωση αυτής της μετάδοσης.
Και δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνουν, ειδικότερα στη φετινή προεκλογική περίοδο, όπως μπορείτε να δείτε στους παρακάτω συνδέσμους (εδώ και εδώ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ