22 Ιουλ 2019

«Εμείς είμαστε το κράτος»



 
Μόνο οργή μπορεί να προκαλέσει η δήλωση του υπαστυνόμου Κωνσταντίνου Ηλιόπουλου, από τη Θεσσαλονίκη, ο οποίος με περίσσιο θράσος καλεί, μέσα από ανάρτησή του στο «Facebook», την κυβέρνηση της ΝΔ να χρησιμοποιήσει την «ισχύ των γκλομπ» της Ελληνικής Αστυνομίας.
 
Σε μια οπαδική έκφραση της χαράς του, το πρώην (πια...) μέλος της ΝΔ εκφράζει τις ίδιες απόψεις που έχουμε ακούσει από αστυνομικούς υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής. Άραγε, δεν γνώριζαν στη ΝΔ τις απόψεις αυτού του ανθρώπου, πριν τις δημοσιεύσει; Είναι ο μόνος με αυτές τις απόψεις στη ΝΔ;


Τέτοιες απόψεις όχι μόνο βρίσκουν αντίθετους πολλούς συναδέλφους αλλά και μας προσβάλλουν. Η Ελληνική Αστυνομία ΔΕΝ έχει μόνο τέτοιους ανθρώπους. Η πλειοψηφία των συναδέλφων προσπαθούμε κάτω από πολύ άσχημες και επικίνδυνες συνθήκες να αντιμετωπίσουμε το έγκλημα.

Πολλοί από εμάς καταγόμαστε από λαϊκές οικογένειες και ξέρουμε από πρώτο χέρι τις δυσκολίες της καθημερινής ζωής. Αυτό αποτελεί και «απαγορευτικό» παράγοντα για εμάς να στραφούμε απέναντι στον λαό που αγωνίζεται για τα δικαιώματά του.

Δεν θέλουμε να είναι αυτός ο ρόλος μας!

Ο κυνισμός με τον οποίο ισχυρίζεται ο κύριος Ηλιόπουλος ότι τα ΜΑΤ είναι το κράτος, φανερώνει την αποστολή της αστυνομίας που όλες οι κυβερνήσεις της έχουν δώσει ως κατασταλτικού μηχανισμού.

Η θέση αυτών των ανθρώπων είναι εκτός της Ελληνικής Αστυνομίας.
Η νέα κυβέρνηση της ΝΔ να μην τολμήσει να μας χρησιμοποιήσει εναντίον του αγωνιζόμενου λαού.

Ένας αστυνομικός

902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ