4 Αυγ 2019

Πάνω από 20 οι νεκροί στο Τέξας, ρατσιστικό το κίνητρο αλλά ο Τραμπ χαρακτηρίζει Τρομοκράτες τους Αντιφασίστες!



Πάνω από 20 οι νεκροί στο Τέξας, ρατσιστικό το κίνητρο[ ARTI news]
Οι τελευταίες πληροφορίες της επίθεσης στο εμπορικό κέντρο στο Ελ Πάσο του Τέξας σοκάρουν. Μιλάνε για τουλάχιστον 20 νεκρούς και 26 τραυματίες. Στα χέρια της αστυνομίας ο 21χρονος μακελάρης. Σε μανιφέστο του παραπέμπει στη σφαγή της Νέας Ζηλανδίας. "Ο Θεός μαζί σας" έγραψε ο Ντόναλντ Τραμπ στο Twitter.

Ρατσιστικά ήταν τα κίνητρα του δολοφόνου, όπως μετέδιδαν τα τηλεοπτικά δίκτυα NBC και CNN, επικαλούμενα τις αστυνομικές αρχές.

Σε τετρασέλιδο μανιφέστο του – το οποίο ήδη αναλύει το FBI – ο 21χρονος Patrick Crusius από το Ντάλας δηλώνει ότι εμπνεύστηκε από τον μακελάρη στα τεμένη της πόλης Christchurch της Νέας Ζηλανδίας τον περασμένο Μάρτιο, όταν περισσότεροι από 50 άνθρωποι έπεσαν νεκροί από τα πυρά του.
Στο μανιφέστο του ο Crusius χαρακτηρίζει την ενέργειά του στο Walmart ως «απάντηση στην ισπανόφωνη εισβολή στο Τέξας».
Επικαλούμενος την αστυνομία, ο τοπικός τηλεοπτικός σταθμός ΚTSM μετέδωσε φωτογραφίες του υπόπτου που ελήφθησαν από κάμερες ασφαλείας, ενώ εισέβαλε στο WalMart.
Εμφανίζουν τον 21χρονο Crusius με χακί παντελόνι και σκούρο μπλουζάκι να κραδαίνει ένα τουφέκι. Μοιάζει δε να φορά ακουστικά, ή προστατευτικά σκοποβολής για την ακοή.
«Μίλησα με τον κυβερνήτη για να του εκφράσω την πλήρη υποστήριξη της ομοσπονδιακής κυβέρνησης. Ο Θεός να είναι μαζί σας«, αρκέστηκε να σημειώσει ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ σε μήνυμα στο τουίτερ.

Ποιος όμως όπλισε το χέρι του ρατσιστή δολοφόνου; Ποιος σπέρνει συνεχώς το φόβο για τους ισπανόφωνους μετανάστες; Ο Ντόναλντ Τραμπ με τον ακραία ρατσιστικό λόγο του σπέρνει ανέμους και θερίζει θύελλες…

Τρομοκρατική οργάνωση για τον Τραμπ το κίνημα «Antifa»


ΗΠΑ 2018: 50 δολοφονίες από φασίστες, ρατσιστές και αντιπάλους αμβλώσεων ...
ΣΧΟΛΙΟ ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ:
Ο πόλεμος κατά της τρομοκρατίας είναι εδώ.
Και στρέφεται εναντίον του εχθρού λαού και των κοινωνικών κινημάτων.
Την ίδια περίοδο που οξύνεται ο πόλεμος εναντίον των Προσφύγων και Μεταναστών.
Όλα αυτά από τον Τράμπ. προνομιακό σύμμαχο των ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ, που ηγείται του αμερικανικού καπιταλισμού με τους μεγαλύτερους ιδιωτικού στρατούς και τους περισσότερους Παραστρατιωτικούς, των συνεχών εισβολών και επιθέσεων, καταστρέφοντας λαούς, αρπάζοντας πλουτοπαραγωγικές πηγές και προκαλώντας ποτάμια προσφυγιάς. 
Αυτός, ο ηγέτης του ολοκληρωτικού καπιταλισμού στην πιο εκμεταλλευτική, καταπιεστική, αδίστακτη εκδοχή της διαδίδει τα Ακροδεξιά δόγματα του Λευκού Αμερικανού εξετάζει να εντάξει το κίνημα Antifa στον κατάλογο των τρομοκρατικών οργανώσεων. 
Τα συμπεράσματα δικά σας...
«Εξετάζεται να κηρυχθούν οι ANTIFA, αυτοί οι δειλοί ακροαριστεροί παλαβοί που τριγυρνούν και χτυπούν ανθρώπους στο κεφάλι με ρόπαλα του μπέιζμπολ, μια Τρομοκρατική Οργάνωση (μαζί με την MS-13 και άλλους»), τόνισε ο Τραμπ με tweet του και πρόσθεσε: «Θα διευκολύνει την αστυνομία να κάνει τη δουλειά της».
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ έχει επιτεθεί επανειλημμένα στο ακροαριστερό κίνημα, χαρακτηρίζοντας πρόσφατα τα μέλη του «άρρωστους, κακούς ανθρώπους» κατά τη διάρκεια ομιλίας του σε μια προεκλογική του συγκέντρωση στη Βόρεια Καρολίνα. 
Οι Ρεπουμπλικανοί γερουσιαστές Τεντ Κρουζ και Μπιλ Κάσιντι εισήγαγαν ένα ψήφισμα στα μέσα Ιουλίου ζητώντας να συμπεριληφθούν οι Antifa στον αμερικανικό κατάλογο τρομοκρατικών οργανώσεων. Οι γερουσιαστές χαρακτηρίζουν τα μέλη του κινήματος «τρομοκράτες, βίαιους κουκουλοφόρους τραμπούκους που «μάχονται τον φασισμό» με πραγματικό φασισμό».
Στο ψήφισμα αναφέρονται σε μια επίθεση εναντίον του συντηρητικού δημοσιογράφου Νγκο κατά τη διάρκεια διαδήλωσης στο Πόρτλαντ του Όρεγκον, στα τέλη Ιουνίου, ενώ εκείνος παρακολουθούσε συγκρούσεις μεταξύ των ακροαριστερών και ακροδεξιών διαδηλωτών.
Ο Αμερικανός πρόεδρος είχε προκαλέσει οργισμένες αντιδράσεις όταν είπε ότι «υπήρχαν καλοί άνθρωποι και στις δύο πλευρές» έπειτα από μια συγκέντρωση υπέρμαχων της λευκής φυλής στην πόλη Σάρλοτσβιλ το 2017, όπου μια γυναίκα σκοτώθηκε από τον 22χρονο Τζέιμς Φιλντς, έναν αυτοχαρακτηριζόμενο «νεοναζί» που οδήγησε το αυτοκίνητό του πάνω σε ένα πλήθος διαδηλωτών που διαμαρτύρονταν εναντίον της συγκέντρωσης. 
Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ