26 Φεβ 2020

“Γκασμάδες, Τουρκόσποροι, θα σας γ…με” – Σε αμόκ χυδαιότητας και βίας τα ΜΑΤ στη Λέσβο


Αν ακόμα υπήρχαν αμφιβολίες για το ότι τα ΜΑΤ δρουν κανονικά ως στρατός κατοχής στη Λέσβο και τη Χίο, όπου κλήθηκαν να “επιβάλουν την τάξη”, οι πληροφορίες για τα συμπεριφορά τους έρχονται να επιβεβαιώσουν πανηγυρικά το γεγονός. Σύμφωνα με πληροφορίες τοπικών μέσων, οι ματατζήδες ανέσυραν υβρεολόγιο κυριολεκτικά του μεσοπολέμου, προκειμένου να προσβάλλουν τους κατοίκους της Λέσβου που αντιστέκονται στη δημιουργία νέων, ακόμα χειρότερων κολαστηρίων στον τόπο τους.
Οι “λεβέντες” που εστάλησαν για απόβαση στα πολύπαθα νησιά, έκαναν επίδειξη αριστείας στους συγκεντρωμένους στην Καράβα, φωνάζοντας από υψώματα κάτω από την περιοχή της Καράβας: «Γκασμάδες, Τουρκόσποροι, θα σας Γ…!» .  Είναι φανερό ότι δεν πρόκειται απλά για κάποιους θερμόαιμους, αλλά για πιστά εκτελεστικά όργανα μιας πολιτικής ηγεσίας που έχει αποφασίσει να καθυποτάξει τον εχθρό – λαό με κάθε τρόπο. Εξάλλου η λεκτική βία δεν είναι παρά μόνο μία πτυχή της δράσης των ΜΑΤ στα νησιά, που επιτίθενται σε ανθρώπους κάθε ηλικίας, ακόμα και σε γυναίκες, ενώ πετούν βόμβες αερίου μέσα στον κόσμο, ακόμα και μέσα σε καταστήματα.
Εκείνοι που προσπαθούσαν να πείσουν τους κατοίκους και το πανελλήνιο ότι οι κατατρεγμένοι που ξεβράζονται στις ακτές των νησιών είναι “λαθροεισβολείς”, φέρονται σαν το χειρότερο εισβολέα με την κάλυψη του νόμου και φυσικά έχουν ανάλογη αντιμετώπιση, καθώς οι άνδρες των ΜΑΤ δε βρίσκουν κατάλυμα να τους κοιμίσει και φαγάδικο να τους ταΐσει, “ούτε πιτόγυρο”, όπως αναφέρουν τοπικά μέσα.
Την ίδια ώρα, απειλούν να προκαλέσουν ακόμα και οικολογική καταστροφή, αφού με τα δακρυγόνα τους βάζουν φωτιά στο δάσος της Καράβας. Ο λαός της Λέσβου, της Χίου και των άλλων νησιών που αρχικά έπεσαν θύματα εμπαιγμού και τώρα άγριας καταστολής δε φοβούνται και δεν υποχωρούν, όσο μίσος κι αν αντιμετωπίσουν από τα όργανα του νόμου.

Με πληροφορίες από το Mplokia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ