Στα… «χαρακώματα» βρίσκονται πλέον ο φυρερίσκος της Χρυσής Αυγής Ν. Μιχαλολιάκος και το πρώην πρωτοπαλίκαρο του, Ηλίας Κασιδιάρης, έπειτα από την απόφαση του τελευταίου να αποχωρήσει από τη ναζιστική οργάνωση.
Στο διάγγελμα αποχώρησής του ο υπόδικος Κασιδιάρης άφησε υπόνοιες για «λάθη» της ηγεσίας, δείχνοντας ουσιαστικά τον – επίσης υπόδικο – Μιχαλολιάκο ως υπεύθυνο για την πορεία διάλυσης στην οποία βρίσκεται η εγκληματική συμμορία.
Ο Μιχαλολιάκος από την πλευρά του δεν άφησε αναπάντητες τις «βολές» Κασιδιάρη. Σε ανακοίνωση του χαρακτηρίζει, εμμέσως πλην σαφώς, το άλλοτε πρωτοπαλίκαρο του ως «πεμπτοφαλλαγγίτη» και «ψευτοπατριώτη».
Αναδημοσιεύοντας περσινό σχόλιο του στο Twitter, ο φυρερίσκος αφήνει σαφείς αιχμές κατά Κασιδιάρη-Λαγού και άλλων μεγαλοστελεχών της εγκληματικής οργάνωσης που αποχώρησαν, αναφέροντας ότι το μεγαλύτερο του λάθος ήταν που τους εμπιστεύτηκε: «Μια απάντηση σε όσους μιλούν (εκ των υστέρων…) για λάθη: Το μεγάλο μου λάθος που παραδέχομαι ήσασταν εσείς», έγραψε ο επικεφαλής της ναζιστικής συμμορίας.
Σύμφωνα με έγγραφο που έβγαλε στο φως της δημοσιότητας η «ΕφΣΥΝ» και ο δημοσιογράφος Δ. Ψαρράς, ο Κασιδιάρης είχε συντάξει πρόταση μετεξέλιξης της Χρυσής Αυγής, η οποία και απορρίφθηκε. Μεταξύ άλλων, όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα, ο Κασιδιάρης ζητούσε να του… μεταβιβαστεί η αρχηγία. Μάλιστα πρότεινε και συγκεκριμένη διαδικασία που προέβλεπε να «εκλεγεί» αρχηγός της ναζιστικής συμμορίας το στέλεχος με τα υψηλότερα ποσοστά στις εκλογές, δηλαδή ο… ίδιος!

Μιχαλολιάκος σε Κασιδιάρη: «Είσαι ρουφιάνος!»

Τα «αλληλομαχαιρώματα» μεταξύ των πρώην «συναγωνιστών» στην εγκληματική οργάνωση δεν σταματούν εδώ. Με πρόσφατο κείμενο που δημοσίευσε στην ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής, ο Μιχαλολιάκος χαρακτηρίζει «προδότη» τον Κασιδιάρη, αφήνοντας να εννοηθεί ότι αυτός έδωσε το έγγραφο στο δημοσιογράφο της «ΕφΣΥΝ».
Γράφει ο φυρερίσκος: «Δεν λέει λέξη όμως, ο Δημήτρης Ψαρράς για το ποιος του έδωσε αυτό το “ντοκουμέντο”, που δεν είναι τίποτε άλλο από τρεις σελίδες χωρίς αρχή και τέλος. Τον προκαλούμε και περιμένουμε την απάντησή του να αποκαλύψει τους ρουφιάνους του, να μη πει και πάλι, όπως είπε στην δίκη μας, με το δήθεν καταστατικό ότι του το έστειλαν… ταχυδρομικά!».

Κασιδιάρης για Μιχαλολιάκο: «Πατριώτης της κονόμας» και «προδότης».

Όπως αναφέρει το jailgoldendawn.com, ο Κασιδιάρης ανταπάντησε στον πρώην αρχηγό του μέσω ανάρτησης σε ιστολόγιο, που φέρει την υπογραφή του Άρη Σπίνου. Στο κείμενο αυτό, ο Μιχαλολιάκος χαρακτηρίζεται ως «πατριώτης της κονόμας» και «προδότης».
Γράφει ο Σπίνος: «Για εμάς δεν υπάρχει καμία αμφιβολία, επειδή γνωρίζουμε πρόσωπα και πράγματα,ότι το έγγραφο αυτό το έδωσε στην εφημερίδα ο “Πατριώτης της Κονόμας” δια της παρέας του Παπαγγελόπουλου με την οποία διατηρεί άριστες σχέσεις,προκειμένου να εκθέσει ως προδότη και δούρειο ίππο της Χ.Α. τον Κασιδιάρη…».

Να τους καταδικάσει ο λαός

Ο «εμφύλιος πόλεμος» που έχει ξεσπάσει μεταξύ των υπόδικων ναζί της Χρυσής Αυγής, τα αλληλομαχαιρώματα και η ευκολία με την οποία κατηγορούν ο ένας τον άλλο, αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι η φασιστική συμμορία λειτουργεί με όρους μαφίας.
Έχοντας βρεθεί ενώπιον της δικαιοσύνης για τα εγκλήματα που έχουν διαπράξει, οι υποτιθέμενοι «πατριώτες» εγκαταλείπουν τη ναζιστική οργάνωση όπως τα ποντίκια το σαπιοκάραβο που βουλιάζει.
Μιχαλολιάκος, Κασιδιάρης, Λαγός, Παππάς και τα λοιπά ναζιστόμουτρα είναι αναπόσπαστο κομμάτι της εγκληματικής συμμορίας που δολοφόνησε τον Π. Φύσσα και τον Σ. Λουκμάν, που οργάνωσε και εκτέλεσε εκατοντάδες επιθέσεις σε εργάτες και μετανάστες, που αποτέλεσε το «μακρύ χέρι» και μαντρόσκυλο των εφοπλιστών στη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη.
Αποδεδειγμένοι υμνητές του Χίτλερ, του φασίστα Μεταξά και της απριλιανής χουντικής συμμορίας, οι χρυσαυγίτες δεν αλλάζουν όσο κι’ αν παραστήσουν τους «πατριώτες», όσο κι’ αν απαρνηθούν την ίδια τους την σάπια ιδεολογία. Ήταν και είναι ναζί και εγκληματίες.
Όσοι ανεκδιήγητοι εισαγγελείς (τύπου Αδαμαντίας Οικονόμου) κι’ αν βρεθούν να τους ξεπλύνουν, οι χρυσαυγίτες θα καταδικαστούν μια για πάντα στην συνείδηση των εργαζόμενων, της νεολαίας και του λαού.