18 Ιουν 2021

ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ και ΦΕΡΕΝΤΖΕΔΕΣ


 


Διατείνονται οι Συριζαίοι (που τους πιάσαν με την γίδα στην πλάτη) ότι το νομοσχέδιο ΕΚΤΡΩΜΑ εχει και κάποιες "φιλοεργατικές " διατάξεις και άρθρα τα οποία ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ακριβώς  γι αυτό ...που είναι "φιλοεργατικά".Και αντι να ψάξουν τρύπα να κρυφτούν εγκαλούν και κατακεραυνώνουν το ...ΚΚΕ που ήταν κάθετα αντίθετο και καταψήφισε στο σύνολο του ΕΚΤΡΩΜΑ .
Εχουν απύθμενο θράσος !!!
Μάλιστα παραθέτουν και κόπιες απο τους τίτλους κάποιων άρθρων στο διαδίκτυο σαν άλλοθι για το ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟΥΣ .Ετσι όμως το κάνουν ακόμα χειρότερο γιατί αποδεικνύονται και ΑΣΧΕΤΟΙ απο την πραγματική αγορά εργασίας και το τι συμβαίνει σ αυτήν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ .
Γιατί κάνουν πως δεν ξέρουν οτι κανείς εργαζόμενος στον ιδιωτικό τομέα δεν θα τολμήσει ποτέ να  απαιτήσει να γίνουν πράξη οι ευνοικές αυτές διατάξεις, γιατι γνωρίζει καλά οτι αύριο μεθαύριο το αφεντικό θα του την φυλάει σε ανείποπτο χρόνο ,γιατι κανένα αφεντικό δεν κρατάει εναν τοσο ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΟ εργαζόμενο στη δούλεψη του ....Κι αυτο το γνωρίζει καλά ο νομοθέτης κι ακριβώς γι αυτό πέταξε μέσα στο νομοθέτημα και κάποια άρθρα θεωρητικά  φιλοεργατικά για "λαγούς" και σαν κράχτες ....για να το κάνει πιο εύπεπτο στο πόπολο !!! 



Αυτά λοιπόν είναι τα φούμαρα που πουλάει ο ΣΥΡΙΖΑ στο λαο οτι και καλά θα καταργήσει το ΕΚΤΡΩΜΑ οταν γίνει κυβέρνηση !! Εξ άλλου δεν είμαστε μακρυά πολύ απο τα δικά του πεπραγμένα  σαν κυβέρνηση .Τοτε που επέβαλε στους μηχανοδηγούς του ΟΣΕ 9ημερη εργασία και στους νοσοκομειακούς γιατρούς 12ωρο .
Τοτε που καταργούσε την Κυριακάτικη αργία 

Κι όπως πολύ εύστοχα απάντησε κάποιος σε ενα Συριζαίο που τα έλεγε  αυτά :"Οταν σου φέρνουν ένα πιάτο που έχει μέσα ως κύριο υλικό σκατά 
και έχει και μερικές ελιές, μανιτάρια και πιπεριές, εσύ πιάνεις 
και τρως τις πιπεριές, τα μανιτάρια και τις ελιές, παρότι είναι μέσα στα σκατά? 
ΔΙΟΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ"
                                                  

                     ΑΣ  ΑΦΗΣΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΤΕΡΤΙΠΙΑ 

                                Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ 

                ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ και ΑΠΛΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΦΥΛΛΟ ΣΥΚΗΣ 



Αναρτήθηκε από  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ