24 Ιουν 2021

Γίνονται βασανιστήρια στη ΓΑΔΑ; Θεός φυλάξοι…

 


Ρωτήθηκε η Πελώνη σχετικά με τον τετραήμερο άγριο ξυλοδαρμό Γεωργιανού στη ΓΑΔΑ, προκειμένου να ομολογήσει ότι αυτός σκότωσε την Καρολάιν Κράουτς, και έδωσε την εξής… τροχονομική απάντηση: 

«Είναι πολύ ειδικό αυτό που ρωτάτε. Αυτό που γνωρίζω είναι ότι στο πλαίσιο της έρευνας για το έγκλημα εξετάστηκε ο εν λόγω ύποπτος με βάση τις προβλεπόμενες διαδικασίες. Σε κάθε περίπτωση αυτό είναι ένα ζήτημα που αφορά το αρχηγείο της ΕΛΑΣ».

Είναι πραγματικά καταπληκτικό. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ερωτάται για ένα σοβαρό ζήτημα (εκτός αν δεν είναι σοβαρό ζήτημα ο βασανισμός ενός ανθρώπου από την Αστυνομία) και αντί να απαντήσει με το καθιερωμένο «θα ρωτήσω και θα σας ενημερώσω στο επόμενο μπρίφινγκ», παρέπεμψε τους πολιτικούς συντάκτες στην… Αστυνομία.

Από ΜΜΕ της Δεξιάς, που δε θέλουν να βλέπουν τον Χρυσοχοΐδη ούτε ζωγραφιστό, η απάντηση της Πελώνη ερμηνεύτηκε ως «άδειασμα» του Χρυσοχοΐδη, συνδυαζόμενη και με την απάντηση του Σκέρτσου σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, στο ερώτημα αν «συνεχίζει να έχει την εμπιστοσύνη του πρωθυπουργού ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη»: «Ολοι οι υπουργοί έχουν την εμπιστοσύνη του πρωθυπουργού μέχρι να υπάρξει κάποια αλλαγή», είχε απαντήσει ο Σκέρτσος. 

Το φαινόμενο των δεξιών που προσπαθούν να ξεφορτωθούν τον Χρυσοχοΐδη, χρεώνοντάς του (όχι άδικα) από τον ξυλοδαρμό του Ινδαρέ και των γιων του μέχρι το ξέλο στη Νέα Σμύρνη, από τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ μέχρι τους μαφιόζους που αλληλοεξοντώνονται εν μέση οδώ και από τη δραπέτευση του χρυσαυγίτη Παππά μέχρι τον Φουρθιώτη, είναι διασκεδαστικό. Καλύτερα να τραγουδήσουν το άσμα «Εγώ με την αξία μου κι όχι με ξένες πλάτες», το οποίο δεν ταιριάζει στον Χρυσοχοΐδη. 

Εχει «υψηλούς» προστάτες, οι οποίοι υποχρέωσαν τον Μητσοτάκη να τον βγάλει από τη ναφθαλίνη και να τον ξανακάνει υπουργό Μπάτσων και Καταστολής. Ο νοών νοείτω.

Πηγή: Κόντρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ