8 Μαρ 2012

Χαράτσι: Ψέματα και αλήθειες


Χαράτσι: Ψέματα και αλήθειες
Έχουν βγει πάλι (ειδικά σήμερα) όλα τα γνωστά παπαγαλάκια (κάποιοι επιμένουν να τους αποκαλούν … δημοσιογράφους) τύπου Παπαδάκη και αναφερόμενοι στο Χαράτσι της ΔΕΗ και στην κυριολεξία παραπληροφορούν !
Βέβαια έχουν συμπαραστάτες και γνωστούς σχολιαστές …
Το λοιπόν, για να πούμε και μερικές αλήθειες, σας καταθέτω την προσωπική μου εμπειρία, με μερικά προσωπικά μου σχόλια.
1. Πλήρωσα το ρεύμα (+ δημοτικά τέλη + ΕΡΤ) μέσω ΑΤΜ μιας τράπεζας.
2. Φωτοτυπίες του λογαριασμού της ΔΕΗ και της απόδειξης από το ΑΤΜ, με σχετική Δήλωση τα κατέθεσα (ομαδικά από το ΠΑΜΕ) στο υποκατάστημα της ΔΕΗ.
3. Ο επόμενος λογαριασμός που ήρθε, περιλαμβάνει ΜΟΝΟ την πρώτη δόση του χαρατσιού και είχε αφαιρεθεί το ποσό της ΔΕΗ που πληρώθηκε !
4. Το λογιστήριο του υποκαταστήματος γνωρίζει πολύ καλά τι πληρώθηκε και τι όχι !
5. Δεν υπάχει καμία περίπτωση να πάνε οι λογαριασμοί της ΔΕΗ (με το υπόλοιπο των χαρατσιών) στις Εφορίες, γιατί π.χ. κάλλιστα ο καταναλωτής θα ισχυριστεί ότι πληρώνει ρεύμα ΚΑΙ χαράτσι τμηματικά !
6. Τι θα στείλουν τα υποκαταστήματα της ΔΕΗ, αν όπως ισχυρίζονται στα κανάλια ΔΕΝ ξεχωρίζουν αν πληρώθηκε ρεύμα ή χαράτσι ! Θα στείλουν στις Εφορίες περιπτώσεις ΜΗ πληρωμής ρεύματος ; Πότε στο παρελθόν έχει γίνει αυτό ;
7. Η αλήθεια είναι ότι απλώς ψάχνουν να πάρουν ΟΣΑ ΜΠΟΡΟΥΝ από τον κόσμο που θα φοβηθεί και θα πάει να πληρώσει !  Του ξέφυγε κάποιου κυβερντικού και το είπε: – Ναι, αλλά μαζέψαμε 1,5 δις !!!
8. Το θέμα είναι να Οργανωθεί ο κόσμος, να Συσπειρωθεί με τις Ταξικές Δυνάμεις και να περάσει στην Επίθεση ! Αλλιώς θα μας διαλύσουν !
 Κάθε μέρα ψάχνουν να βρουν πως θα μας αδειάσουν τελείως τις τσέπες …
9. Α, να μην ξεχάσουμε και το … κόψιμο του ρεύματος. Θυμάστε τι μας λέγαν πριν λίγες μέρες ; Ότι θα μας κόψουν το ρεύμα. Ποιος έλεγε ότι ΔΕΝ θα γίνει αυτό;



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ