13 Μαρ 2012

Προκλητική & τραμπούκικη σύλληψη του προέδρου του ΕΚ Κεφαλονιάς-Ιθάκης, Μάκη Σπυράτου


Προκλητική & τραμπούκικη σύλληψη του προέδρου του ΕΚ Κεφαλονιάς-Ιθάκης, Μάκη Σπυράτου 


ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΚΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΝΕ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΜΑΚΗ ΣΠΥΡΑΤΟΥ 


 Σήμερα αστυνομικές δυνάμεις προέβησαν σε αναίτια και τραμπούκικη σύλληψη του σ. Μάκη Σπυράτου. Χωρίς καμιά κατηγορία κρατήθηκε στο αστυνομικό τμήμα, μη παρέχοντάς του ούτε το δικαίωμα να τηλεφωνήσει, μέχρι που «εξακριβώθηκε» η «αθωότητά» του.


 Η σημερινή προκλητική σύλληψη του μέλους της ΝΕ Κεφαλονιάς & Ιθάκης του ΚΚΕ, είναι η συνέχεια της επίθεσης εναντίον του Δημοτικού Συμβούλου του ΚΚΕ, της πρόκλησης του επικεφαλής της παράταξης του ΠΑΣΟΚ στο Δήμο ότι «ο καπιταλισμός έδωσε το δικαίωμα στο ΚΚΕ να μιλάει», της γενικευμένης επίθεσης ενάντια στο ΚΚΕ που όχι τυχαία (στόχος η αυτοδυναμία) το κόμμα της ΝΔ έχει πάρει τη σκυτάλη.


 Στόχος τους δεν είναι να φοβίσουν το ΚΚΕ, αυτό ξέρουν ότι δεν μπορούν να το καταφέρουν. Στόχος τους είναι η τρομοκράτηση του λαού, για να μπορούν ανενόχλητοι να συνεχίσουν το έργο τους. Αυτό το έργο είναι η υλοποίηση των μνημονίων από τη κυβέρνηση του Μαύρου Μετώπου (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ), που θα οδηγήσει μαζικά το λαό στην απόλυτη φτώχια και εξαθλίωση από τη μια και θα εξασφαλίσει την κερδοφορία του κεφαλαίου από την άλλη. Αυτό το μαύρο μέτωπο όμως δεν μπορεί με τίποτα να υποτιμήσει την αντίσταση που συναντά από το ταξικό λαϊκό εργατικό κίνημα.




 Επιστρατεύει λοιπόν τα γνωστά όπλα του αντικομμουνισμού και της τρομοκρατίας, γιατί μόνο έτσι θεωρεί ότι μπορεί να διασφαλίσει την εξουσία της αστικής τάξης.


 Το ΚΚΕ καλεί τον κεφαλονίτικο λαό να καταδικάσει κάθε τέτοια ενέργεια. Να εμπιστευτεί τη δύναμή του. Να καταδικάσει την κυβέρνηση του μαύρου μετώπου, τα παρακλάδια της, και τα μέσα που χρησιμοποιούν. Να οργανώσει την πάλη του στο χώρο δουλειάς, στη γειτονιά, στο χωριό με ταξικό προσανατολισμό. Να διεκδικήσει τη δική του εξουσία, με λαϊκή οικονομία, όπου η παιδεία, η υγεία, η εργασία θα είναι κοινωνικά αγαθά και όχι εμπορεύματα.


 Να δώσει δυναμική απάντηση και στις επερχόμενες εκλογές, ενισχύοντας το ΚΚΕ, αδυνατίζοντας τα Κόμματα του ευρωμονόδρομου. Δεν έχει τίποτα να φοβηθεί από ανίσχυρες αστικές κυβερνήσεις. Αντίθετα η αστική τάξη και οι υπηρέτες της, πρέπει κάθε μέρα να τρομοκρατούνται από τη δύναμη της εργατικής τάξης.


 Καλούμε σε μαζική παρουσία αύριο το πρωί στις 8:30, στην παράσταση διαμαρτυρίας στην Αστυνομία.


Ν.Ε. Κεφαλονιάς & Ιθάκης του ΚΚΕ 
 Αργοστόλι 13/3/2012
 Κόκκινη προπαγάνδα εκτοξεύθηκε από  Redfly

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ