8 Απρ 2013

ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ Είναι η Χρυσή Αυγή Ναζιστικό Κόμμα;


ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Είναι η Χρυσή Αυγή Ναζιστικό Κόμμα;
«Δεν είμαστε ναζιστές, είμαστε Έλληνες εθνικιστές» δήλωσε ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής σε κερκυραϊκό τηλεοπτικό σταθμό την Τρίτη 26 Μαρτίου 2013 σε τηλεφωνική επικοινωνία σχετικά με το σπάσιμο των γραφείων του ΚΚΕ στο Αι Μαθιά. Προσπάθησε έτσι να πείσει ότι η σχετική ανακοίνωση της ΝΕ του ΚΚΕ έλεγε ψέματα όταν τους κατονόμαζε ως ναζιστές. Στη συνέχεια δήλωσε ότι όλο το θέμα ήταν προβοκάτσια του ΚΚΕ για να ασχοληθούν τάχα τα ΜΜΕ μαζί του…  Το δεύτερο το αφήνουμε ασχολίαστο…  Ας δούμε όμως ποιος λέει αλήθεια και ποιος ψέματα για τα περί ναζισμού «αξιοποιώντας» τα έντυπα της ίδιας της Χρυσής Αυγής αλλά και τα άρθρα στελεχών ή βουλευτών της.
1.      Περιοδικό Χρυσή Αυγή (Μάιος - Ιουνιος 2007). Στο εξώφυλλο ο σφαγέας Χίτλερ να χαιρετίζει με το γνωστό «αρχαιοελληνικό» τρόπο.

2.      Περιοδικό Χρυσή Αυγή (Ιούλιος 2006). Στο εξώφυλλο το πρωτοπαλίκαρο του Χίτλερ, ο Ρούντολφ Ες.  Ο αμετανόητος  «σκληρός»  ναζιστής, είδωλο όλων των ανά τον κόσμο ναζιστών,  λόγω  του ότι επί 46 χρόνια στη φυλακή, μετά τη δική της Νυρεμβέργης, παρέμεινε πιστός στην ιδεολογία του και δεν απαρνήθηκε τα πιστεύω του… Τα αποτελέσματα της ιδεολογίας του γνωστά σε όλους.

3.      Περιοδικό Χρυσή Αυγή (Ιούνιος - Ιούλιος 2005). Οι χρυσαυγίτες μας ενημερώνουν ότι στις 9 Μάιου (Ημέρα Αντιφασιστικής Νίκης) «δεν γιορτάζουν τίποτα γιατί ο κόσμος χωρίς το Χίτλερ είναι απάνθρωπος»!!

4.      Εφημερίδα Χρυσή Αυγή (8 Αύγουστου 2007).  Φιλοξενείται άρθρο στο οποίο διαβάζουμε ότι ο Χίτλερ είναι  «σύμβολο που ζει και ακτινοβολεί παγκοσμίως», «Μεγάλος Άνδρας», «Προικισμένη Προσωπικότητα» και  «Μεγάλος Ηγέτης».

5.      Άρθρο του Ηλία Κασιδιάρη (20/04/2011). Εκτός από το ότι το Β Παγκόσμιο Πόλεμο τον κήρυξαν οι Εβραίοι στη Γερμάνια (!) διαβάζουμε ότι ο Χίτλερ ήταν «Μέγας Κοινωνικός Αναμορφωτής» και «Στρατηγική Ιδιοφυΐα». Επίσης ο αρθρογράφος αναρωτιέται για το «Ποιο θα ήταν το μέλλον της Ευρώπης και ολόκληρου του σύγχρονου κόσμου, αν ο Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος δεν σταματούσε την ανανεωτική πορεία του Εθνικοσοσιαλισμού (σ.σ Ναζισμού);» !!!

6.      Άρθρο του Χρηστού Παππά (Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής) το 1983. Αφού ονομάζει το Χίτλερ «οραματιστή της Νέας Ευρώπης» συνεχίζει… «εμείς οι Έλληνες  Εθνικοσοσιαλιστές θα σταθούμε προσοχή χαιρετώντας με τον αιώνιο χαιρετισμό και θα κρατήσουμε ενός λεπτού σιγή. Στις καρδιές μας φουντώνει η πίστη στα λόγια του Φύρερ»
Αυτά βεβαία ενδεικτικά. Η λίστα είναι τεραστία. Τα περιοδικά της ναζιστικής γκρούπας και όλα της τα έντυπα είναι γεμάτα με ύμνους στο Χίτλερ, στα SS, και στο ναζισμό.
Ταυτόχρονα με την λατρεία τους για τον ναζισμό δεν έχουν καμιά αναστολή στο να  εκδηλώσουν και το θαυμασμό τους για τους Ταγματασφαλίτες ,τους Χίτες , ακόμα και για το δοσίλογο Στρατηγό Τσολακογλου.  Για όλους, δηλαδή, τους εν Ελλάδι συνεργάτες και υποστηρικτές των Ναζί.
Η λίστα και πάλι μακροσκελής, αλλά ας αρκεστούμε σε μερικές αναφορές:
1.      Περιοδικό Χρυσή Αυγή (Οκτώβριος 1988). Στο εξώφυλλο, η προδοσία της χώρας και η παράδοσή της στους Γερμανούς από τον Τσολακογλου, ονομάζεται από τους χρυσαυγίτες «Τίμια Ειρήνη»!!!

2.      Περιοδικό Αντεπίθεση (Ιανουάριος 2000, σελ 23). Αφού  υμνήσουν τους Ταγματασφαλίτες και τους Χίτες και παραδεχτούν ότι «τον οπλισμό τους τον έλαβαν από τον γερμανικό στρατό», το άρθρο κλείνει αποδίδοντας «Τιμή και Δόξα στους νεκρούς ήρωες των Τ.Α , των Τ.Ε και των Χιτών»!!!

3.      Για τους δύσπιστους που θα απαντήσουν ότι αυτά τα έγραφε και τα έλεγε παλιά η Χρυσή Αυγή,  υπάρχει και  πρόσφατη συνέντευξη του Μιχαλολιάκου στο Στέφανο Χίο στην οποία καλύπτει τις πρακτικές και την προδοσία των Ταγμάτων Ασφάλειας λέγοντας ότι ήταν άπλα  μια «Εθνική οργάνωση που πολέμησε τον Κομμουνισμό».  Ακόμα και ο ίδιος ο Χίος που έχει προσφέρει πολλές φόρες την εκπομπή του για να διαφημίζει τα στελέχη της Χρυσής Αυγής, δε μπόρεσε να μη δείξει ότι βγήκε από τα ρούχα του.
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ –  ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ
Η Χρυσή Αυγή λοιπόν δεν είναι ούτε πατριωτικό κόμμα, ούτε κόμμα που ενδιαφέρεται για  τον ελληνικό λαό. Ξεκάθαρα και μέσα από τα ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ γραπτά, και τα ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ λεγόμενα, είναι ένα ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ νοσταλγών του Χίτλερ και της ιδεολογίας του. Το ξανάλεμε για να το καταλάβουν όλοι αυτοί που τους ψήφισαν και όσοι τους βλέπουν με συμπάθεια. Είναι ένα ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ, και ΟΧΙ βεβαία  επειδή το  φαντάστηκε το ΚΚΕ, και ούτε βεβαία επειδή κατέβηκε στο κεφάλι κάποιων κακών ανθελλήνων ΑΛΛΑ γιατί ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ φρόντιζαν μέχρι και πριν από ένα χρόνο, πριν δηλαδή τους εμφανίσει το σύστημα σαν την τελευταία του εφεδρεία για να αποπροσανατολίσει τον λαό,  να το δηλώνουν με υπερηφάνεια σε όλους τους τόνους στα περιοδικά τους, στα άρθρα τους και τις ομιλίες τους. Είναι ένα ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ που μέσα από τις δηλώσεις των στελεχών του και τα περιοδικά του, τιμάει τον  Τσολάκογλου που πρόδωσε τη χωρά, εξυμνεί τους ταγματασφαλίτες συνεργάτες των Γερμανών, και εξυμνεί τους ναζί και τον ίδιο τον  Χίτλερ που αιματοκύλισαν τη χώρα. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ μέσα από ΔΙΚΑ ΤΗΣ αδιαμφισβήτητα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ. 
Δεν περιμένουμε καμιά απάντηση γιατί πολύ άπλα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Το πολύ πολύ ένα γκεμπελικού τύπου παραλήρημα  γεμάτο με ιστορικά ψέματα όπως άλλωστε συνηθίζει η Χρυσή Αυγή, κάτι που έτσι και αλλιώς όμως το έχουμε συνηθίσει τόσα χρόνια από όλο το αστικό σύστημα στην προσπάθεια του να χτυπήσει το ΚΚΕ και τους λαϊκούς αγώνες εναντία στην εκμετάλλευση του καπιταλιστικού συστήματος.
Το ΚΚΕ καλεί τον κερκυραϊκό λαό να μην παραπλανηθεί από τα δήθεν αντισυστημικά ξεσπάσματα των χρυσαυγιτών και του θεατρινισμούς στους οποίους επιδίδονται με την ανοχή πάντα τους συστήματος. Ο λαός της Κέρκυρας έχει μνήμες από τα αποτελέσματα της ναζιστικής κατοχής στο νησί μας και δεν πρέπει να ξεχνά ότι οι βομβαρδισμοί, η πείνα, οι φυλακίσεις και οι εκτελέσεις έγιναν από αυτούς που υμνεί σήμερα το μόρφωμα της Χρυσής Αυγής.
Το Γραφείο Τύπου της ΝΕ Κέρκυρας του ΚΚΕ
07/04/2013

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ