17 Σεπ 2013

«Οι φασίστες να μην τολμήσουν να πατήσουν το πόδι τους στο νοσοκομείο μας»

«Οι φασίστες να μην τολμήσουν να πατήσουν το πόδι τους στο νοσοκομείο μας»



Ανακοίνωση, μέσω της οποίας δηλώνουν την αντίθεσή τους στις πρακτικές της Χρυσής Αυγής εξέδωσαν οι εργαζόμενοι στο Αττικό Νοσοκομείο. «Κάθε πολιτική δράση των φασιστών είναι ανεπιθύμητη στο νοσοκομείο μας. Ξεκαθαρίζουμε στους φασίστες να μην τολμήσουν να πατήσουν το πόδι τους στο νοσοκομείο μας και ούτε να σκεφτούν ότι μπορούν να ξανακάνουν σόου με τις ρατσιστικής έμπνευσης αιμοδοσίες μόνο για Έλληνες. Το πανηγυράκι τους, που μαζεύονται σαράντα φασισταριά για να φωτογραφηθούν με φόντο το νοσοκομείο και δίνει μόνο ένας αίμα, τελείωσε. Δεν θα το επιτρέψουμε οι εργαζόμενοι», σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Διαβάστε την

Το Σωματείο Εργαζομένων στο ΑΤΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ καταγγέλλει τη δολοφονική επίθεση νεοναζί της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ενάντια σε μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στο Πέραμα.

Τα μεσάνυχτα της Πέμπτης 12 Σεπτέμβρη μια ομάδα 50 χρυσαυγιτών έστησε ενέδρα και επιτέθηκε με σιδερολοστούς και ρόπαλα, από τα οποία προεξείχαν πρόκες, σε 20 μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ που έκαναν αφισοκόλληση για το Φεστιβάλ της ΚΝΕ. Από τη δολοφονική επίθεση τραυματίστηκαν 9 μέλη του ΚΚΕ, που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Με ιδιαίτερη μανία οι φασίστες επιτέθηκαν στα μέλη του ΚΚΕ, που είναι εκλεγμένοι συνδικαλιστές στα Σωματεία της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης, επιβεβαιώνοντας ότι οι ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ είναι τα τσιράκια των μεγαλοεπιχειρηματιών. Η δολοφονική αυτή επίθεση αποτελεί συνέχεια μιας σειράς ρατσιστικών επιθέσεων και ξυλοδαρμών ενάντια σε μετανάστες αλλά και ενάντια σε αγωνιστές μαθητές, φοιτητές και εργαζόμενους.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να δυναμώσουν τον αγώνα ενάντια στη ναζιστική συμμορία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και στο σύστημα που γεννά το φασισμό και τσακίζει τα δικαιώματα μας.

Κάθε πολιτική δράση των φασιστών είναι ανεπιθύμητη στο νοσοκομείο μας. Ξεκαθαρίζουμε στους φασίστες να μην τολμήσουν να πατήσουν το πόδι τους στο νοσοκομείο μας και ούτε να σκεφτούν ότι μπορούν να ξανακάνουν σόου με τις ρατσιστικής έμπνευσης αιμοδοσίες μόνο για Έλληνες. Το πανηγυράκι τους, που μαζεύονται σαράντα φασισταριά για να φωτογραφηθούν με φόντο το νοσοκομείο και δίνει μόνο ένας αίμα, τελείωσε. Δεν θα το επιτρέψουμε οι εργαζόμενοι.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ