17 Σεπ 2013

ΗΠΑ Δώδεκα νεκροί σε στρατιωτική εγκατάσταση


ΗΠΑ
Δώδεκα νεκροί σε στρατιωτική εγκατάσταση
OYAΣΙΓΚΤΟΝ.--
Επίκεντρο φονικής επίθεσης δίχως ξεκάθαρα κίνητρα έγινε, χτες λίγο μετά τις 8.00 π.μ τοπική ώρα, κτίριο του αμερικανικού Πολεμικού Ναυτικού στη συνοικία Νέιβι Γιαρντ στα νοτιοανατολικά της Ουάσιγκτον. Οι δράστες του περιστατικού, που υπολογίζονται σε 3, προκάλεσαν το θάνατο 12 ατόμων (σύμφωνα με τον αρχηγό της Αστυνομίας) και τον σοβαρό τραυματισμό τουλάχιστον 10 ατόμων, εκ των οποίων κάποιοι φέρουν πολλαπλά τραύματα και νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση.
Το συμβάν έληξε με το θάνατο ενός δράστη, σχετικά με την ταυτότητα του οποίου δεν έγιναν γνωστά σημαντικά στοιχεία, παρά μόνο πως είχε αμφίεση με χαρακτηριστικά στρατιωτικής στολής. Δεν διευκρινίστηκε εάν ήταν στρατιωτικός. Αστυνομικοί αξιωματούχοι της Ουάσιγκτον δήλωσαν πάντως πως συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό των άλλων δύο δραστών που φορούσαν επίσης στρατιωτικές στολές.
Στη διάρκεια του περιστατικού οι αρχές της Ουάσιγκτον διέταξαν το άμεσο κλείσιμο των σχολείων της περιοχής για προληπτικούς λόγους και την αναστολή της απογείωσης αεροσκαφών από το αεροδρόμιο της πόλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ