17 Φεβ 2014

ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ- Συνεχίζονται οι κατολισθήσεις στα Μωραΐτικα

Συνεχίζονται οι κατολισθήσεις στα Μωραΐτικα
Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο


Είναι η τρίτη ή η τέταρτη φορά που στο συγκεκριμένο σημείο ο δρόμος παρουσιάζει κατολίσθηση. Επικίνδυνος ο δρόμος για τους διερχόμενους. Απαιτείται άμεση παρέμβαση της Περιφέρειας.

Η πρώτη φορά που σημειώθηκε κατολίσθηση στην Ε.Ο. Κέρκυρας - Λευκίμμης στην περιοχή Μωραΐτικα ήταν στις 10 Φεβρουαρίου το απόγευμα, η δεύτερη στις 13/2 και μπορεί να μας διαφεύγει ακόμη μια. Η πιο πρόσφατη, τρίτη ή τέταρη μέσα σε λίγες ημέρες, το απόγευμα της Κυριακής 16 Φεβρουαρίου, στο ίδιο ακριβώς σημείο. Μόνο που με μπαλώματα, όπως αποδεικνύεται, δεν λύνεται το πρόβλημα.
Στην περιοχή που σημειώνονται κατολισθήσεις ελοχεύει κίνδυνος για τους διερχόμενους αλλά και για τα αυτοκίνητα, γι' αυτό και συνιστάται προσοχή στη διέλευση. Όσες φορές σημειώθηκαν κατολισθήσεις αποκόπηκε το ένα ρεύμα κυκλοφορίας και τα οχήματα πέρασαν με τη συνδρομή των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Αχιλλείων. Χρειάστηκε δε, ώρες για να αποκατασταθεί η κυκλοφορία μετά την παρέμβαση των αρμοδίων. Και μπορεί να είναι ζήτημα μόνο λίγων ωρών για την ομαλοποίηση, κάθε φορά της κατάστασης, αλλά δεν είναι αρκετή η παρέμβαση του εργολάβου με ένα όχημα. Απαιτείται συνολική επίλυση του προβλήματος πριν είναι αργά...


Ο Χρ. Σκούρτης
Προ ημερών, μιλώντας στα τοπικά ΜΜΕ, ο αντιπεριφερειάρχης Κέρκυρας Χρήστος Σκούρτης αναφέρθηκε στα προβλήματα του οδικού δικτύου, τονίζοντας ότι υπάρχουν εργολαβίες που τρέχουν σε Βόρεια και Νότια Κέρκυρα αλλά προκύπτουν και έκτακτες περιπτώσεις, όπως η κατολίσθηση, ενώ διαβεβαίωσε ότι η Κέρκυρα θα είναι έτοιμη ενόψει Πάσχα και καλοκαιρινής περιόδου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ