4 Απρ 2014

Πέραμα: Ο δήμος παραχωρεί την αίθουσά του για φασιστική φιέστα των χρυσαυγιτών!

 Πέραμα: Ο δήμος παραχωρεί την αίθουσά του για φασιστική φιέστα των χρυσαυγιτών!

Την παραχώρηση της αίθουσας του Δημοτικού Συμβουλίου από τον δήμαρχο Περάματος, Παντελή Ζουμπούλη, στη φασιστική Χρυσή Αυγή, προκειμένου να προχωρήσει σε συγκέντρωση σήμερα, Παρασκευή, καταγγέλλουν σωματεία της περιοχής.
Την απόφαση καταγγέλλει ο Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Περάματος, ο οποίος χτες προχώρησε σε παράσταση διαμαρτυρίας. Η απάντηση που έλαβαν οι εργαζόμενοι από τον δήμαρχο ήταν ότι η απόφαση να παραχωρήσει την αίθουσα στη Χρυσή Αυγή είναι αντίστοιχη με την παραχώρηση της πλατείας της πόλης στο ΚΚΕ, για τη χτεσινή του συγκέντρωση!
«Εξω οι δουλέμποροι, φασίστες, δολοφόνοι» είναι το σύνθημα με το οποίο τα Σωματεία της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης καλούν το λαό της περιοχής να απομονώσει τη Χρυσή Αυγή. Σε κοινή ανακοίνωσή τους, το Συνδικάτο Μετάλλου Αττικής και Ναυπηγικής Βιομηχανίας Ελλάδας, η Πανελλήνια Ενωση Αμμοβολιστών - Καθαριστών, το Σωματείο Ηλεκτρολόγων Πλοίων και το Σωματείο Ναυπηγοξυλουργών καταγγέλλουν «τον "ανεξάρτητο" δήμαρχο Περάματος και όσους συναίνεσαν στην παραχώρηση της αίθουσας του Δημοτικού Συμβουλίου Περάματος, στη δολοφονική φασιστική οργάνωση της Χρυσής Αυγής για την πραγματοποίηση φασιστικής φιέστας».

Τονίζουν πως η Χρυσή Αυγή «τώρα και πάντα δούλευε για τα συμφέροντα των βιομηχάνων, των τραπεζιτών, των εφοπλιστών και των μεγαλοεργολάβων». Υπενθυμίζουν τις πρόσφατες προσπάθειές της να στήσει στη Ζώνη δουλεμπορικό γραφείο καλυμμένο με το μανδύα του «σωματείου», την επίθεση εναντίον συνδικαλιστών στο Πέραμα, αλλά και τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, γιου συναδέλφου τους που εργαζόταν και ο ίδιος στη Ζώνη.

ΚΟ Περάματος ΚΚΕ: Καταγγέλλει την παραχώρηση αίθουσας στη Χρυσή Αυγή από τη δημοτική αρχή.
Στην παραχώρηση της αίθουσας του Δημοτικού Συμβουλίου Περάματος στη φασιστική Χρυσή Αυγή, προκειμένου να πραγματοποιήσει συγκέντρωση σήμερα Παρασκευή, προχώρησε η δημοτική αρχή και ο δήμαρχος της πόλης (με τη ΝΔ) Παντελής Ζουμπούλης.
Την απόφαση καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η ΚΟ Περάματος του ΚΚΕ. Η ανακοίνωση αναφέρει:
«Καταγγέλλουμε την Δημοτική Αρχή (ΝΔ), το Δήμαρχο και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, για την προκλητική - κατάπτυστη για όλο το λαό του Περάματος, παραχώρηση της αίθουσας του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης μας στην φασιστική - εγκληματική Χρυσή Αυγή την Παρασκευή 4 Απρίλη  2014.
Καταγγέλλουμε την αντικομμουνιστική δήλωση του Δημάρχου της πόλης μπροστά σε εργαζόμενους που προέβησαν σε διαμαρτυρία μόλις ενημερώθηκαν: «Όπως δίνω την πλατεία στο ΚΚΕ, έτσι παραχωρώ την αίθουσα στην Χρυσή Αυγή».
Ιδού η κατάντια της "ανεξάρτητης" Δημοτικής Αρχής της πόλης μας!!! Δεν διστάζει να ταυτίσει τους κομμουνιστές με τους φασίστες. Αντίθετα ταυτίζει τους αγωνιστές με τους δολοφόνους, διαστρεβλώνει με τον πιο χυδαίο τρόπο τους αντιφασιστικούς αγώνες του λαού μας, προσβάλλει τη μνήμη των εκατοντάδων αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης, αθωώνει τα εγκλήματα του φασισμού. Οι πολιτικοί τους πρόγονοι ήταν οι ταγματασφαλίτες που δολοφόνησαν εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες πατριώτες.
Δεν διστάζει να θέλει να "φιλοξενήσει" στην εργατούπολη του Περάματος με τους εκατοντάδες ανέργους, τα τσιράκια των εφοπλιστών και των πάσης φύσεως εργοδοτών, που με δική τους εντολή προχώρησαν πριν από λίγο καιρό στο εγκληματικό χτύπημα ταξικών συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ, μελών του Κομμουνιστικού Κόμματος.
Δεν διστάζουν να αφήσουν τους φασίστες - δολοφόνους της Χρυσής Αυγής να πατήσουν το πόδι τους σε εργατοσυνοικίες του Πειραιά, όπου δολοφονήθηκε ο Παύλος Φύσσας και ξυλοκοπήθηκαν άγρια οικονομικοί μετανάστες.
Η Δημοτική Αρχή προκειμένου να υφαρπάξει κάποια «ψηφαλάκια», δεν διστάζει να αθωώνει την εγκληματική συμμορία της ΧΑ.
Συνάδελφοι, εργαζόμενοι, άνεργοι του Περάματος, νέοι και νέες 
Η ΧΑ είναι γέννημα θρέμμα του συστήματος, λακέδες του κεφαλαίου. Κυνηγάνε τους φτωχούς και υπερασπίζουν τους εφοπλιστές.
Ειδικά στην πόλη μας οι εργοδότες τους χρησιμοποιούν για να χτυπήσουν ακόμη παραπάνω τα εργατικά - λαϊκά δικαιώματα, να στήσουν αντισωματείο στη Ζώνη που θα έχει βασικό μέλημά του να χτυπά τους εργαζομένους και να υπηρετεί τα συμφέροντα της εργοδοσίας.
Καλούμε τους εργαζόμενους, τους ανέργους, τους αυτοαπασχολούμενους, τους νέους της πόλης μας, να απομονώσουν τους δολοφόνους - ναζί της ΧΑ. Είναι εγκληματίες. Να πληρώσουν με το νόμο, πιο πολύ με την απομόνωση τους από το λαό.
Στις εκλογές του Μάη "να πατώσουν" στις εργατικές λαϊκές συνοικίες.
Ο λαός του Περάματος να τους μαυρίσει και να ενισχύσει αποφασιστικά - μαζικά τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ στις ευρωεκλογές, τις περιφερειακές και τοπικές εκλογές».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ