15 Απρ 2014

Ψεύτης και ελεεινός…

 Ψεύτης και ελεεινός…

Ε
ίναι γνωστό ότι η σχέση των οπορτουνιστών με την αλήθεια και την ηθική δεν είναι και η καλύτερη. Αυτό επιβεβαιώνει ακόμα μια φορά ο Καρτερός της «Αυγής» που καταφεύγει σε διαστρεβλώσεις, ψέματα και λάσπη για να αντιπαρατεθεί με το ΚΚΕ, μην μπορώντας να κρύψει την αντι-ΚΚΕ εμπάθειά του.
Ο Καρτερός ξεκινά με διαστρέβλωση της συνέντευξης του Δημήτρη Κουτσούμπα στην «Καθημερινή»: «Και μιλώντας (σ.σ. ο Δημήτρης Κουτσούμπας) στην αστική -πολύ αστική όμως- Καθημερινή, χαρακτήρισε τον Τσίπρα σκυλάκι».
Αν ο Καρτερός έκανε τον κόπο να διαβάσει τη συνέντευξη στην «Καθημερινή» και όχι όπως αναπαράχθηκε στο διαδίκτυο και στα διάφορα ΣΥΡΙΖΑίικα blogs, θα έβλεπε πως ο Δ. Κουτσούμπας αναφέρεται στη στάση του ΣΥΡΙΖΑ, χρησιμοποιώντας μια παρομοίωση.
Είπε συγκεκριμένα: «Καιροσκοπισμός είναι να λες δεν θέλω την τρόικα και τα μνημόνια, αλλά θέλω την ΕΕ που είναι τα 2/3 της τρόικας και φέρνει μνημόνια διαρκείας. Είναι το να το παίζεις "λιοντάρι" στην Ελλάδα και όταν μιλάς στους Γερμανούς βουλευτές ή στις Βρυξέλλες να είσαι "σκυλάκι του καναπέ"». Βέβαια, όπως λένε, όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται… γιατί πώς αλλιώς να ερμηνευτεί ότι ο ΣΥΡΙΖΑίος Καρτερός είδε μόνο το «σκυλάκι» και παρέβλεψε το «λιοντάρι».
Φυσικά, η διαστρέβλωση που χαρακτηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ και τους δημοσιογράφους του δεν είναι αρκετή για τον Καρτερό, που συνεχίζει μ’ ένα απροκάλυπτο και ελεεινό ψέμα: «Ακόμα και τον Μιχαλολιάκο και τον Κασιδιάρη τους σεβάστηκαν και δεν τους αποκάλεσαν σε καμιά περίπτωση μαντρόσκυλα του καπιταλισμού».
Η ψευτιά του Καρτερού είναι πολύ φθηνή. Το ΚΚΕ από την πρώτη στιγμή αποκάλυψε το ρόλο της Χρυσής Αυγής ως μαντρόσκυλου των καπιταλιστών και διατύπωσε αυτόν τον όρο και ως φράση και ως ουσία. Κάτι που δεν έκαναν φυσικά όσοι ταυτίζονται σε επιχειρηματολογία με τα φασιστοειδή, με αφορμή και την υπόθεση Μπαλτάκου, ή ακόμα και συνομιλούν με τους ναζί.
Αλήθεια, δεν διάβασε, δεν άκουσε, δεν είδε ο Καρτερός;
  • Τα δεκάδες άρθρα του «Ριζοσπάστη», τις ανακοινώσεις του Κόμματος που γράφουν πως η Χρυσή Αυγή είναι μαντρόσκυλο του κεφαλαίου, των καπιταλιστών;
  • Την ομιλία του Δημήτρη Κουτσούμπα στο 39ο Φεστιβάλ της ΚΝΕ να λέει: «Οι χρυσαυγίτες είναι τσιράκια, όργανα, μαντρόσκυλα των μεγαλοαφεντικών»;
  • Την ομιλία στη Νίκαια, στις 30-3-2014, όπου είπε πως τα μεγαλοσυμφέροντα αξιοποιούν τα μαντρόσκυλα της Χρυσής Αυγής;
  • Πριν ελάχιστες μέρες, στην παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του Κόμματος, τον Δ. Κουτσούμπα να λέει: «Οι αποκαλύψεις με τον πρώην γγ του Υπουργικού Συμβουλίου, αλλά και όσα ακολούθησαν με νέες απειλές ενάντια στο ΠΑΜΕ στο Πέραμα, αποδεικνύουν ότι η Χρυσή Αυγή είναι μαντρόσκυλο, τσιράκι του συστήματος, που το χρησιμοποιεί κατά την περίσταση σε βάρος του λαϊκού κινήματος»;

«Γαυγίζει» λοιπόν ο ψεύτης, για να κρύψει το ψέμα του, μα, δυστυχώς γι' αυτόν και την εφημερίδα του, το ψέμα έχει κοντά ποδάρια…
ΥΓ: Όσο για «χαρακτηρισμούς», μη μιλάει ούτε ο Καρτερός, ούτε η «Αυγή», καθώς πρόκειται για δικό τους συνήθειο και τακτική.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ