23 Ιουλ 2014

Μια δυνατή γροθιά στο στομάχι

 Μια δυνατή γροθιά στο στομάχι

Στο ΕΘΝΟΣ της ΚΥΡΙΑΚΗΣ υπήρχε ένα δημοσίευμα  με τίτλο Μια ιστοσελίδα για τα κακομαθημένα πλουσιόπαιδα όλου του κόσμου" όπου  όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα " δεν έχουν τίποτε καλύτερο να κάνουν από το να επιδεικνύουν όσο πιο προκλητικά γίνεται τα λεφτά των γονιών τους"  ανεβάζοντας στο διαδίκτυο σχετικές φωτογραφίες από τις δραστηριότητες τους.
Δε σας κρύβουμε πως επισκεφτήκαμε το ... περίφημο μπλογκ και οι φωτογραφίες που ανεβαίνουν εκεί είναι μια δυνατή γροθιά στο στομάχι.Τα συναισθήματα ανάμεικτα. Αποφασίσαμε λοιπόν να ανεβάσουμε μερικές παράλληλα με φωτογραφίες από την καθημερινότητα όλων μας. Θέλουμε να σας κάνουμε να αγανακτήσετε , να σκεφτείτε , να αποφασίσετε να αντιδράσετε, γιατί τα παιδιά αυτά έχουν δυνατότητα να ξοδεύουν σε ένα βράδυ στα κλαμπ όσα θα πάρετε εσείς σε 35 με 40 χρόνια. Ρίξτε μια ματιά στην σχετική φωτό από κλαμπ όπου φέρεται να έχουν ξοδέψει  379.550 ευρώ σε ένα βράδυ. Αλήθεια πόσα χρόνια πρέπει να δουλέψετε για να βγάλετε τόσα; Αυτά τα καλόπαιδα έχουν μέλλον εξασφαλισμένο, όσο εσείς το επιτρέπεται. Το μέλλον των παιδιών σας ποιο είναι; Στ' αλήθεια πιστεύετε πως θα θελήσουν να μοιραστούν έστω και ελάχιστα από όσα βγάζουν για να  πάρετε έστω μια μικρή ανάσα; 
Σκεφτείτε; Μήπως πρέπει να σηκώσετε τη γροθιά σας και να τα πάρετε , γιατί όλα αυτά τα εξασφ'αλισαν αυτοί οι κηφήνες από τον ιδρώτα σας. Δείτε το σημερινό πρωτοσέλιδο του Ριζοσπάστη. Αυτή είναι η αλήθεια. Όσο εσείς σκύβετε , τόσο αυτοί θα πλουτίζουν και θα προκαλούν.











Σε αυτή την εικόνα "το φτωχαδάκι" αυτό βγάζει τη γλώσσα στο φακό μπροστά από τη συλλογή του με πολυτελή αυτοκίνητα. Αναρωτιέμαι μήπως τη βγάζει σε όλους όσους ψηφίζετε το ίδιο με αυτόν. 


















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ