10 Ιαν 2015

ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ Μάζεψε γυρολόγους από παντού

ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ
Μάζεψε γυρολόγους από παντού


Τα αλισβερίσια μεταξύ των αστών πολιτικών, στην κοινή βάση όπου κινούνται για εξυπηρέτηση των μονοπωλιακών συμφερόντων, αποτυπώνονται και στη συγκρότηση των ψηφοδελτίων του Ποταμιού.
Στις λίστες του μορφώματος του Στ. Θεοδωράκη, ο οποίος διακηρύσσει ανοιχτά τη διαθεσιμότητά του να συγκυβερνήσει με ΝΔ ή ΣΥΡΙΖΑ, διασφαλίζοντας την πορεία της χώρας στον αντιλαϊκό ευρωμονόδρομο, εντάχθηκε ...κόσμος και ντουνιάς από κόμματα που ο Θεοδωράκης τάχα κατηγορεί ως «παλαιά» αλλά κανένα πρόβλημα δεν έχει να συνεργαστεί μαζί τους και να στηριχτεί σε στελέχη τους.
Σε αυτό το πλαίσιο, με το Ποτάμι κατεβαίνουν υποψήφιοι οι Σπ. Λυκούδης (πρώην ΣΥΡΙΖΑ, πρώην ΔΗΜΑΡ), Γρ. Ψαριανός (πρώην ΣΥΡΙΖΑ και ΔΗΜΑΡ), Αννυ Ποδηματά (πρώην ΠΑΣΟΚ), Αντιγόνη Λυμπεράκη (πρώην μέλος της ΚΕ του ΣΥΝ, πρώην «Δράση»), Αθηνά Δρέττα (πρώην ΣΥΝ, πρώην ΠΑΣΟΚ), Γ. Αμυράς (πρώην «ανεξάρτητος» δημοτικός σύμβουλος Αθήνας, πρώην υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη ΝΔ), Χ. Θεοχάρης (τέως γγ Εσόδων στη συγκυβέρνηση ΝΔ - ΠΑΣΟΚ), Π. Τατσόπουλος (πρώην ΣΥΡΙΖΑ) και πάει λέγοντας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ