13 Ιαν 2015

ΚΕΡΚΥΡΑ-αθλιότητες της εργοδοτικής παράταξης και του προέδρου του Εργατικού Κέντρου

Για αθλιότητες της εργοδοτικής παράταξης και του προέδρου του Εργατικού Κέντρου ενόψει εκλογών, κάνει λόγο ο Στ. Πελάης, σε οξύτατη ανακοίνωση – απάντησή του (με αποδέκτη κυρίως τον Γ. Χαλικιόπουλο)...



Η ανακοίνωση της Αγωνιστικής Πορείας Ξενοδοχοϋπαλλήλων (παράταξη Πελάη) έχει ως εξής:

Μετά την ομολογουμένως εντυπωσιακή νίκη της παράταξης μας στις εκλογές του Συνδέσμου Ξενοδοχοϋπαλλήλων με ποσοστό 85%, την οριστική συντριβή και την αμετάκλητη συνταξιοδότηση της εργοδοτικής παράταξης με την επωνυμία 'ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ', οι ξενοδόχοι και η μεγαλοεργοδοσία της Κέρκυρας έχουν χάσει τον ύπνο τους. Η υποψηφιότητα του προέδρου του Σωματείου Στ. Πελάη με το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ και η ενεργοποίηση του κλάδου για την εκλογή ξενοδοχοϋπάλληλου βουλευτή τους έχει σπείρει τον πανικό. Μέσα στον πανικό τους έχουν χάσει ψυχραιμία και λογική, βάζουν τα λαβωμένα από την εκλογική ήττα παπαγαλάκια τους να βγάζουν μια ανακοίνωση την ημέρα σε βάρος του προέδρου του Σωματείου και της παράταξης μας.
Παρότι δεν έχουμε καιρό να ασχοληθούμε με τις αθλιότητες της εργοδοτικής παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ και του προέδρου του Εργατικού Κέντρου κου Χαλικιόπουλου, γνωστού υποστηρικτή της νεοφιλελεύθερης κας Υδραίου δεν μπορούμε παρά να μην αναδείξουμε το κατάντημά τους.
Μιλούν στην πρώτη ανακοίνωση για σπατάλη στο ταμείο ξενοδοχοϋπαλλήλων όταν η χρήση του έχει εγκριθεί :α) ομόφωνα από την ελεγκτική επιτροπή με την συμμετοχή σε αυτήν και της κας Λίβερη αρχηγό της παράταξής τους, β)ομόφωνα από την γενική συνέλευση με την ψήφο και της δικής τους παράταξης.
Καταγγέλλουν σε 2η ανακοίνωση δήθεν προπηλακισμό για μια λεκτική αντιπαράθεση ρουτίνας που προκάλεσε μέλος της διοίκησης των μουσικών. Ποιοι μιλούν? Αυτοί που μέλη της παράταξής τους στην ΔΕΥΑΚ σάπισαν στο ξύλο τον συνάδελφο τους για ασήμαντη αφορμή.
Μέχρι τις 25 περιμένουμε και άλλες τέτοιες επιθέσεις, είναι δικαιολογημένος ο πανικός του εργοδοτικού και πολιτικού κατεστημένου της Κέρκυρας.
Η εργατική τάξη της Κέρκυρας με το σωστό ψηφοδέλτιο στο χέρι και την κάλπη ανοίγει τον δρόμο της αντεπίθεσης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ