22 Φεβ 2015

Αυτοί που σου κλείσαν το μάτι...

 Αυτοί που σου κλείσαν το μάτι...

Αρχική δημοσίευση: Lenin Reloaded, 22 Ιουνίου 2013.

Ό,τι εμπιστεύεσαι, είσαι...
Μετά το 15o "μηδέν" (στο μάθημα "Βραζιλία") που πήρε στον έλεγχο προόδου του στις Διεθνείς Αναλύσεις ο πράκτωρ 000000000000000 της αριστεράς, κατά κόσμον Αλέξης Τσίπρας, οι δάσκαλοι και μέντορές του Γιάννης Μηλιός, Γιώργος Σταθάκης, Γιάννης Δραγασάκης, Δημήτρης Παπαδημούλης και Ευκλείδης Τσακαλώτος ζήτησαν, με μια αιφνιδιαστική απόφαση, από τον φέρελπι μαθητή να παρουσιάσει ενώπιον της επιτροπής αποδείξεις της μελέτης του των κειμένων πολιτικής οικονομίας και πολιτικής θεωρίας στα οποία βασίζεται η διεθνής πολιτική ανάλυση του κόμματος.

Ο εξεταζόμενος παρουσίασε τις εξής δηλώσεις του ως αποδείξεις της ενδελεχούς και επισταμένης μελέτης του στα πιο πάνω αντικείμενα:



Κατόπιν τούτων, η επιτροπή των σοφών της πολιτικής οικονομίας και πολιτικής θεωρίας απεφάνθη ομοφώνως ότι ο πράκτωρ 15μηδέν έχει "μελετήσει βαθιά τας γραφάς στην τράπουλα και τον καφέ", και ότι παραμένει "μεγάλο αλάνι και τζιμάνι". Η επιτροπή πρόσθεσε στους ανησυχούντες ψηφοφόρους του κόμματος: "πού θα πάει, θα ρεφάρουμε ρε μόρτηδες, θα σπάσει η γκίνια". Νέα δε κεντρικά συνθήματα του κόμματος ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ ορίζονται εφεξής το "ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ. Το βλεπες. Το παιξες;" και το "ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ. Κι αν σου κάτσει;", ενώ το κόμμα θα αντικαταστήσει το "Ινστιτούτο Πουλαντζάς" με το ΙΜΛΠΠ, το Ίδρυμα Μελετών στο Λόττο και το Προπό. Τέλος, διορίστηκε ειδικό study team για να συνδράμει τις περαιτέρω αναλύσεις του πράκτορος 15μηδέν, αποτελούμενο από έμπειρους και καταξιωμένους στοιχηματζήδες, κουμαρτζήδες, κρουπιέρηδες και καφετζούδες από τον ευρύτερο χώρο του μεταμαρξιστικού πασιεντζισμού-κουμκανισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ