14 Μαΐ 2015

Πώς τα δάνεια του Τ.Τ. σκόρπισαν στις… 7 θάλασσες!

Πώς τα δάνεια του Τ.Τ. σκόρπισαν στις… 7 θάλασσες!

Κανονικό

Τις διαδρομές του χρήματος μέσω offshore με προορισμούς δεκάδες φορολογικούς παραδείσους καταγράφει το πόρισμα – καταπέλτης του εισαγγελέα. Τα επιχειρηματικά δάνεια που έφταναν στις τσέπες των μετόχων.

cf80cf8ecf82-cf84ceb1-ceb4ceaccebdceb5ceb9ceb1-cf84cebfcf85-cf84-cf84-cf83cebacf8ccf81cf80ceb9cf83ceb1cebd-cf83cf84ceb9cf82-7-ceb8ceac
Οι αποκαλύψεις και τα ονόματα.
Τις δαιδαλώδεις διαδρομές δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ από δάνεια που είχε χορηγήσει το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο σε επιχειρήσεις προκειμένου να καταλήξουν σε προσωπικούς λογαριασμούς επιχειρηματιών, να χρησιμοποιηθούν για την αγορά ακινήτων ή να αναζητούνται επί χρόνια περιγράφει η εισαγγελική πρόταση για την πολύκροτη υπόθεση.
Η πρόταση της εισαγγελέως Μαρίας Σουκαρά – Κατσικάδη προς το Συμβούλιο Εφετών ξεπερνά τις 1.000 σελίδες και περιλαμβάνει ηχηρά ονόματα του ελληνικού επιχειρείν την τελευταία δεκαετία όπως οι κ. Δημήτρης Κοντομηνάς, Λαυρέντης Λαυρεντιάδης, Δημήτρης Μπακατσέλος, η οικογένεια Ευθυμίου της εταιρείας ακινήτων Ektasis Development και η οικογένεια Γριβέα. Περιλαμβάνει, επίσης, δύο πρώην επικεφαλής του Τ.Τ. τους κ. Αγγελο Φιλιππίδη και Κλεάνθη Παπαδόπουλο, τη σημερινή επικεφαλής του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας Αναστασία Σακελλαρίου καθώς και πολυάριθμα τραπεζικά στελέχη που πέρασαν από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.
Πώς τα δάνεια του Τ.Τ. σκόρπισαν στις... 7 θάλασσες!3
Στις περισσότερες περιπτώσεις οι εταιρείες όπου είχαν χορηγηθεί τα δάνεια του Τ.Τ. κατέρρευσαν όπως συνέβη στην περίπτωση της Alapis του Λ. Λαυρεντιάδη, της Ektasis Development ή αρκετών εκ των εταιρειών που είχε ιδρύσει η οικογένεια Γριβέα. Η εισαγγελέας αποδίδει στους 40 κατηγορούμενους σειρά κακουργηματικών πράξεων, επί των οποίων θα αποφασίσει η Ελληνική Δικαιοσύνη, αλλά τα ενδιαφέροντα σημεία της πρότασης αφορούν τις διαδρομές του χρήματος από τα δάνεια που είχε χορηγήσει η τότε διοίκηση.

Μέσω Παναμά σε ακίνητο στο Λονδίνο:

Στην πρόταση περιγράφεται, για παράδειγμα, πώς τμήμα ομολογιακού δανείου, ύψους 21 εκατ. ευρώ, που είχε χορηγήσει το Τ.Τ. στην εταιρεία DEMCO του Δημήτρη Κοντομηνά, έφτασε μέσω ενός πολυσύνθετου δικτύου εταιρειών σε Κύπρο και Βρετανία να χρηματοδοτήσει την αγορά ακινήτου στο Λονδίνο, που κατά την εισαγγελέα είναι η οικία της κόρης του επιχειρηματία. Ιδιοκτήτης του ακινήτου φερόταν, με βάση την εισαγγελική πρόταση, η παναμέζικη εταιρεία Honour International SA, η οποία ελεγχόταν από την κυπριακή Intercapital Trust Limited δικαιούχος της οποίας είναι ο κ. Δημήτρης Κοντομηνάς. Για να αγοράσει το.. ακίνητο στο Λονδίνο η Honour International είχε πάρει δάνειο από τη Millennium Bank το οποίο φέρεται να αποπλήρωσε με τμήμα του ομολογιακού δανείου που πήρε η DEMCO από το Τ.Τ.
Στην περίπτωση της Alapis, η οποία έλαβε από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο τον Σεπτέμβριο του 2009 (λίγους μήνες πριν καταρρεύσει) ομολογιακό δάνειο 100 εκατ. ευρώ, το ποσό του δανείου κατατέθηκε αρχικά σε λογαριασμό της εταιρείας DALL S.A. στη Millennium και στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε άλλο λογαριασμό της ίδιας τράπεζας που ανήκε στην Blue Island Properties, η οποία ελεγχόταν κατά 100% από τον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη. Σημειώνεται πως μέσω του λογαριασμού της DALL S.A. εμφανίζονται να περνούν εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ, ποσά που, κατά την εισαγγελέα, η πλευρά Λαυρεντιάδη αποδίδει στο γεγονός πως συμφώνησε να επιστρέψει στον αμερικανικό επενδυτικό οίκο Carlyle για τα χρήματα που είχε καταβάλει ο τελευταίος για την εξαγορά της Νεοχημικής. Η τελευταία, επίσης, συμφερόντων του ίδιου επιχειρηματία, είχε ανακοινωθεί πως εξαγοράστηκε από την Carlyle, αλλά στη συνέχεια η συμφωνία ναυάγησε και σε λίγους μήνες κατέρρευσε.

Η πάλαι ποτέ κραταιά Ektasis και η οικογένεια Ευθυμίου

Μέσω Κύπρου, Βρετανικών Παρθένων Νήσων και άλλων εξωτικών προορισμών η οικογένεια Ευθυμίου, που έλεγχε την κάποτε κραταιά εταιρεία διαχείρισης ακινήτων Ektasis Development (που επίσης χρεοκόπησε λίγους μήνες αργότερα), έλαβε από το Τ.Τ. τρία ομολογιακά δάνεια, συνολικά περί τα 92 εκατ. ευρώ. Τα δάνεια χορηγήθηκαν μεταξύ Ιανουαρίου και Απριλίου 2009. Σύμφωνα με την εισαγγελική πρόταση, «από το δάνειο ύψους 51 εκατ. ευρώ που χορηγήθηκε από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο στην Ektasis Development, τον Απρίλιο του 2009, ποσό 39,16 εκατ. ευρώ δόθηκε προς εξόφληση παλαιότερου δανείου στην Τράπεζα Πειραιώς, ενώ ποσό 11 εκατ. ευρώ, το οποίο είχε δοθεί ως κεφάλαιο κίνησης, οδηγήθηκε σε λογαριασμό που τηρούσε η εταιρεία στην Τράπεζα Πειραιώς και από εκεί ποσό 3 εκατ. ευρώ στάλθηκε με έμβασμα σε λογαριασμό της εταιρείας στην Κύπρο, ποσό 4 εκατ. ευρώ τοποθετήθηκε σε προθεσμιακή κατάθεση και ποσό 4 εκατ. ευρώ αναλήφθηκε κυρίως με επιταγές».
Η Ektasis κατέρρευσε λίγους μήνες μετά την ανάληψη του δανείου, αλλά στην εισαγγελική πρόταση αναφέρονται παραδείγματα που δείχνουν πως οι βασικοί μέτοχοι κατάφεραν να αποσπάσουν περιουσιακά στοιχεία της. Ακόμα πιο ενδιαφέρον είναι το γεγονός πως μέσω του δικτύου των υπεράκτιων εταιρειών συνδέονται μεταξύ τους οι δανειοδοτούμενοι του Τ.Τ.
Η Ektasis είχε στην ιδιοκτησία της τέσσερα αγροτεμάχια, στη θέση Άνω Λάρσο στο Λιβάδι Παρνασσού Αράχοβας. Δύο μήνες πριν από το δάνειο των 51 εκατ. ευρώ, στις 3/2/2009, τα ως άνω αγροτεμάχια μεταβιβάζονται από την Ektasis και τους Ευάγγελο και Χρήστο Ευθυμίου στην εταιρεία, Oblong Α.Ε., συμφερόντων Αγαθής Χαραλαμπάκη (αδελφής της Μαγδαληνής Ευθυμίου) και Γεωργίου Χαραλαμπάκη (συζύγου της Γεωργίας Καρυοφύλλη, δικηγόρου του Παναγιώτη Ευθυμίου).
Στις 9/3/2009, τα ως άνω αγροτεμάχια μεταβιβάζονται στη Thompron ΕΠΕ, η οποία εμφανίζει την ίδια διεύθυνση, Βουκουρεστίου αρ. 15, Αθήνα, με τις εταιρείες συμφερόντων Παναγιώτη Ευθυμίου, Aspen & Almond, με διαχειριστή τον Νικόλαο Χάμψα, άμεσο συνεργάτη του Παναγιώτη Ευθυμίου. H Thompron ΕΠΕ με τη σειρά της ανήκει στις α. PRONAL Κύπρου και β. THOMENAGO MARKETING LTD Κύπρου, ενώ πραγματικοί δικαιούχοι της THOMENAGO MARKETING LTD είναι οι Κυριάκος Γριβέας και Αναστασία Βάτσικα.

Άλλαζαν ονόματα εταιρειών σαν τα πουκάμισα

Ο Κ. Γριβέας και η σύζυγός του Αν. Βάτσικα εμπλέκονται, κατά το εισαγγελικό πόρισμα, σε σειρά υποθέσεων δανειοδότησης από το Τ.Τ., με τα χρήματα να καταλήγουν σε προσωπικούς λογαριασμούς μέσω σειράς υπεράκτιων εταιρειών σε Κύπρο, Βρετανικές Παρθένους Νήσους κ.α. Οι συγκεκριμένοι κατηγορούνται πως «συνέστησαν, ατομικά ή από κοινού εταιρείες και στην Αγγλία, οι περισσότερες από τις οποίες άλλαξαν επωνυμία πάνω από μία φορές, προκειμένου να εξαφανίσουν τα ίχνη της σύνδεσης των εταιρειών αυτών με εκείνες που έλαβαν τα επίμαχα δάνεια από το Τ.Τ.».
Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η Ε.Ι. Congresses and Communications UK Limited, η οποία προηγουμένως είχε τις επωνυμίες C&C London Ltd και C&C International London Ltd, οι οποίες παρέπεμπαν ευθέως στην εταιρεία C&C International Ltd, που ήταν η πιστολήπτρια δανείου 17 εκατ. ευρώ από το Τ.Τ.
Οι Κυρ. Γριβέας και Αν. Βάτσικα, που έλεγχαν εταιρείες δημοσίων σχέσεων, οργάνωσης συνεδρίων κ.ά. όχι μόνο είχαν λάβει δάνεια σημαντικού ύψους σε σχέση με την επιφάνεια των επιχειρήσεών τους (όπως επισημαίνεται στην εισαγγελική πρόταση), αλλά και είχαν δημιουργήσει κοινή επιχείρηση με το Τ.Τ., την Post Bank Green Institute. Η τελευταία είχε λάβει χρηματοδότηση περί τα 3 εκατ. ευρώ, της οποίας το μεγαλύτερο μέρος διοχετεύθηκε επίσης προς άλλες εταιρείες συμφερόντων των Γριβέα και Βάτσικα. Η συνολική χρηματοδότηση του Τ.Τ. προς την οικογένεια Γριβέα έφτασε τα 21 εκατ. ευρώ.

Οι συνεργασίες και τα δάνεια

Μεγάλο τμήμα της εισαγγελικής πρότασης καταλαμβάνουν και οι περιπτώσεις συνεργασιών ή δανειοδοτήσεων του Τ.Τ. με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα την υπόθεση της Bestline, της κοινής εταιρείας διαχείρισης καρτών που είχε συστήσει το Τ.Τ. με τον όμιλο Κοντομηνά. Το υψηλό τίμημα για την απόκτηση του 50% της Bestline από το Τ.Τ. και η στρατηγική που ακολούθησε η τότε διοίκηση το ζημίωσαν με δεκάδες εκατομμύρια ευρώ, με βάση την εισαγγελέα. Σημειώνεται πως ο όμιλος Demco του κ. Κοντομηνά εξασφάλισε το 2013 και θετική διαιτητική απόφαση η οποία υποχρέωνε το Τ.Τ. να καταβάλει περί τα 34 εκατ. ευρώ για μη τήρηση της συμφωνίας μετόχων.
Ζημιογόνος για το Τ.Τ. ήταν κατά την εισαγγελική πρόταση και η παροχή δανείων σε εταιρείες συμφερόντων του εφοπλιστή Βίκτωρα Ρέστη που χρησιμοποιήθηκαν, μεταξύ άλλων, και για την αγορά του 49% του γνωστού τουριστικού πρακτορείου Travel Plan από τον Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη το 2009 euro2day
Πώς τα δάνεια του Τ.Τ. σκόρπισαν στις... 7 θάλασσες!4

4,9 δις σε 1.300 θαλασσοδάνεια της Αγροτικής

Το σκάνδαλο- μαμούθ εντόπισε ο υπουργός Επικρατείας για την καταπολέμηση της Διαφθοράς, Π. Νικολούδης και ερευνά η Αρχή για το ξέπλυμα του μαύρου χρήματος…
• «Είναι σκάνδαλο-γίγας! Μπροστά του το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, η Proton Bank και οι άλλες γνωστές υποθέσεις είναι νάνοι!» λένε οι γνωρίζοντες
• Τελευταία «ανακάλυψη» Νικολούδη το πάρτι των ημετέρων στην Αγροτική Τράπεζα πριν αποχωρήσει από την Αρχή – Προσωπικό στοίχημα να αποκαλυφθούν οι υπεύθυνοι
• Πώς ο υπουργός κατά της διαφθοράς ανακάλυπτε «κρυμμένα λεφτά» σε Γκέρσεϊ, Λιχτενστάιν και άλλους φορολογικούς παραδείσους

Χίλια τριακόσια επισφαλή δάνεια –τα λεγόμενα «θαλασσοδάνεια»– που χορήγησε η Αγροτική Τράπεζα χωρίς να πληρούνται στο ελάχιστο οι προϋποθέσεις χορήγησής τους και που το συνολικό ύψος τους αγγίζει τα 5 δις ευρώ βρίσκονται στο μικροσκόπιο της Αρχής Καταπολέμησης Ξεπλύματος Βρώμικου Χρήματος. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες των «Επικαίρων», πρόκειται για τεράστιο σκάνδαλο, που μπροστά του ωχριούν οι γνωστές υποθέσεις των άλλων τραπεζών που χορηγούσαν επισφαλή δάνεια και είδαν το φως της δημοσιότητας τα τελευταία χρόνια.

«Είναι σκάνδαλο-γίγας! Μπροστά του το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, η ProtonBank και οι άλλες γνωστές υποθέσεις είναι νάνοι!

Στις άλλες περιπτώσεις τραπεζών που χορηγούσαν επισφαλή δάνεια είχαμε βλάβη του Δημοσίου, δηλαδή δηλωμένα δάνεια που χορηγήθηκαν και δεν επιστράφηκαν, τα οποία έφταναν κάποιες εκατοντάδες εκατομμυρίων ευρώ. Στην περίπτωση της Αγροτικής τα δάνεια που δόθηκαν και δεν επιστράφηκαν, τα οποία και νομοτελειακά οδηγούνται στις πλάτες του Έλληνα φορολογούμενου, φτάνουν στα 4,9 δις ευρώ! Είναι ακριβώς υπολογισμένα: χίλια τριακόσια δάνεια ελεγχόμενης νομιμότητας που δεν έχουν επιστραφεί και που θα κληθεί να πληρώσει ο Έλληνας φορολογούμενος», αναφέρουν στα «Επίκαιρα» πηγές του υπουργείου για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς.
Η Αγροτική Τράπεζα της Ελλάδος, που επί σειρά ετών λειτουργούσε ως κρατικό χρηματοπιστωτικό ίδρυμα σε ένα πλαίσιο «εξυπηρέτησης» κυβερνητικών ημετέρων, διαχωρίστηκε σε «καλή» και «κακή» τράπεζα πριν από περίπου δυόμισι χρόνια. Το υγιές κομμάτι απορροφήθηκε από την Τράπεζα Πειραιώς, ενώ τις υποχρεώσεις της «κακής» ανέλαβε το Δημόσιο, καλύπτοντάς τες μέσω του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ). Στο έγκλημα που συντελέστηκε σε βάρος του Ελληνικού Δημοσίου και των Ελλήνων φορολογουμένων «έπεσε» ο υπουργός Επικρατείας για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς, Παναγιώτης Νικολούδης, ως επικεφαλής της Ανεξάρτητης Αρχής για την Καταπολέμηση του Μαύρου Χρήματος.
Από την έρευνα της Αρχής και του ΣΔΟΕ προέκυψαν «λαβράκια». Επιχειρηματίες μεγάλου βεληνεκούς, βιομήχανοι, κατασκευαστικές εταιρείες αλλά και αγροτοσυνδικαλιστές απολάμβαναν το ιδιότυπο καθεστώς των «χορηγιών» μέσω δανείων από την ΑΤΕ, τα οποία ουδέποτε εξυπηρετήθηκαν, παίρνοντας έτσι τη μορφή… δώρου.

Στην τελική ευθεία ο έλεγχος των καταθέσεων Ελλήνων σε ελβετικές τράπεζες

Οι συνομιλίες μεταξύ της Βέρνης και της Αθήνας με κεντρικό θέμα τις μη δηλωθείσες καταθέσεις σε ελβετικές τράπεζες επαναλαμβάνονται αυτή την εβδομάδα στην Αθήνα, όπου αναμένεται την Πέμπτη (26/3) ο Ελβετός υπουργός Επικρατείας, αρμόδιος για διεθνή χρηματοπιστωτικά θέματα Ζακ ντε Βατβίλ, γιατη διευθέτηση «του παρελθόντος». Όπως γίνεται, λοιπόν, κατανοητό, αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις στο συγκεκριμένο ζήτημα, το οποίο «καίει» την ελληνική κυβέρνηση. Είναι η πρώτη φορά από την ανάληψη των καθηκόντων της νέας κυβέρνησης που θα υπάρξει επικοινωνία και συνεργασία ανάμεσα στην Αθήνα και τη Βέρνη για το συγκεκριμένο ζήτημα. Συνολικά, σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιεύτηκαν από την ελβετική εφημερίδα Tages-Anzeiger, οι ελληνικές καταθέσεις στην Ελβετία ανέρχονται σε 1,5 δις ελβετικά φράγκα (1,4 δις ευρώ), ποσό που δεν επιβεβαίωσαν οι ελβετικές Αρχές.
Επί του ποσού αυτού ένα τμήμα έχει δηλωθεί. Ένα άλλο τμήμα του ποσού αποτελεί προϊόν φοροδιαφυγής ή πρόκειται για ποσά που έχουν ωφεληθεί οι καταθέτες από γενναιόδωρες φοροαπαλλαγές στην Ελλάδα και εξαιρούνται νομίμως κάθε επιβάρυνσης.
Πώς τα δάνεια του Τ.Τ. σκόρπισαν στις... 7 θάλασσες!5

Έτσι τακτοποιούνται τα «θαλασσοδάνεια» των εφοπλιστών

Οι Έλληνες πληρώνουμε την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών και οι επιτήδειοι ρυθμίζουν τα κόκκινα επιχειρηματικά τους δάνεια – Τα σκάνδαλα της Proton, της Omega, η κυρία Φράγκου και ο ρόλος Προβόπουλου
Τελικά σε αυτή τη ζωή κανείς δεν χάνεται. Άμα έχεις καλούς φίλους, όλες οι πόρτες είναι ανοικτές. Επίσης επειδή η μεγάλη πλειοψηφία του κόσμου νομίζει ότι τα κόκκινα δάνεια δεν ρυθμίζονται και εδώ πρέπει να κάνουμε μια διόρθωση και να σημειώσουμε ότι ρυθμίζονται αρκεί να πρόκειται για δάνεια δυσθεώρητων ποσών.

Αυτό που λέει ο σοφός λαός:«Άμα χρωστάς λίγα είσαι φοροφυγάς, άμα χρωστάς πολλά είσαι επιχειρηματίας»
Μαθαίνουμε λοιπόν ότι η εφοπλίστρια κυρία Φράγκου η οποία ασχολείται και με τα τραπεζικά, είχε προσλάβει στις επιχειρήσεις της τον υιό Προβόπουλο!

Τον είχε στα γραφεία της στον Πειραιά και έπειτα τον έστειλε στη Ν. Υόρκη. Τώρα ως ακούγεται, έχει κάνει πρόταση και στον ίδιο τον κ. Προβόπουλο, αν και οι πληροφορίες δεν επιβεβαιώνεται από καμία πλευρά. Μέχρι εδώ, τίποτα το μεμπτό.
Όμως μια «μικρή» λεπτομέρεια μπορεί να κρίνει τα πάντα και να εξηγήσει τον διακαή πόθο της επιτυχημένης εφοπλίστριας να πάρει κοντά της την οικογένεια Προβόπουλου. Κίνηση που μόνο ερωτήματα μπορεί να προκαλέσει αφού η κυρία Φράγκου μέσω της offshore εταιρείας της IRF είχε εμπλακεί με την Proton κατά την περίοδο που απορρόφησε την Omega bank του Παπανδρέου – Μπακατσέλου και έπειτα την πούλησε υπό την προεδρεία Προβόπουλου.
Όταν την πούλησε, η τράπεζα είχε 1,2 δις δάνεια, ενώ μολις 45 εκ. ήταν στεγαστικά. Τα άλλα δηλαδή ήταν επιχειρηματικά. Σύμπωση, η Proton χρειάστηκε ακριβώς το ίδιο ποσό για ανακεφαλαιοποίηση (1,2 δις). Bέβαια το όνομα της διακεκριμένης εφοπλίστριας ουδέποτε ακούστηκε ούτε στο σκάνδαλο της Proton, ούτε στην υπόθεση με την περίφημη τράπεζα Omega στο Δ.Σ. της οποίας φιγούραρε ο αδερφός του ΓΑΠ Νίκος Παπανδρέου.
Προφανώς και είναι τυχαίο ότι τον έλεγχο αυτών των υποθέσεων τον πραγματοποίησε η διοίκηση της Τράπεζας της Ελλάδας, δηλαδή ο κ. Προβόπουλος.
Και αν βεβαίως τα παραπάνω σας φαίνονται φυσιολογικά τότε πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι η offshore εταιρεία της κυρίας Φράγκου ήταν και μεγαλομέτοχος στην Μαρφιν του Βγενόπουλου, έχοντας δάνεια εκατοντάδων εκατομμυρίων με εγγύηση τις μετοχές!
Στα ντοκουμέντα που παρατίθενται, φαίνεται ότι η εφοπλίστρια έκανε αναδιάρθρωση των δανείων της σε Ελλάδα και Κύπρο, την ώρα που ο Προβόπουλος ανακεφαλαιοποιούσε τις τράπεζες με λεφτά του Ελληνικού λαού! Δηλαδή ο Έλληνας πλήρωνε τις διευκολύνσεις στην εφοπλίστρια.
Το ίδιο έγινε με τα δάνεια που είχε στην Λαϊκή Κύπρου. Ο κυπριακός λαός φεσώθηκε, τα υποκαταστήματα της τράπεζας μεταφέρθηκαν σε άλλη τράπεζα και στη συνέχεια έγιναν οι απαραίτητες διευκολύνσεις και αναδιαρθώσεις των δανείων.
Όλα αυτά, χωρίς ο Προβόπουλος να καταλάβει κάτι… Δεν είχε αντιληφθεί απολύτως τίποτα, όπως και για δεκάδες άλλες υποθέσεις που απασχολούν την δικαιοσύνη και έχουν να κάνουν με ξέπλυμα χρήματος και θολές δραστηριότητες επιχειρηματιών που ζάλιζαν το χρήμα…

Το ότι την ίδια στιγμή η κυρία Φράγκου απασχολούσε τον γιό του Προβόπουλου , είναι προφανώς σύμπτωση. Το ότι τώρα φέρεται να προσλαμβάνει και τον ίδιο τον Προβόπουλο, είναι προφανώς διότι εκτίμησε τις ελεγκτικές του ικανότητες…
Πώς τα δάνεια του Τ.Τ. σκόρπισαν στις... 7 θάλασσες!6
Πώς τα δάνεια του Τ.Τ. σκόρπισαν στις... 7 θάλασσες!7
Πώς τα δάνεια του Τ.Τ. σκόρπισαν στις... 7 θάλασσες!8
newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ