20 Μαΐ 2017

Συριζαίικη αντικομμουνιστική ύβρις στους 26.600.000 νεκρούς Σοβιετικούς του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου!

       

Στο βήμα της Βουλής ανεβαίνει για να υπερασπιστεί το τέταρτο μνημόνιο η «συντρόφισσα» Ελισάβετ Σκουφά την οποία μέχρι τώρα ομολογουμένως δεν γνωρίζαμε! Ίσως γιατί η «συντρόφισσα» Ελισάβετ δεν είχε ξανακάνει μία τόσο βαρυσήμαντη ομιλία! Ίσως γιατί η Ελισάβετ ήταν στην αφάνεια και το διαβατήριο για να έρθεις στην επιφάνεια είναι ο χυδαίος αντικομμουνισμός!
Είπε λοιπόν η συντρόφισσα Ελισάβετ Σκουφά: « Συνάδελφοι του αγαπητότατου Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας, θα πρέπει νομίζω να αναφέρετε πιο συχνά στο λόγο σας ότι η βάση της όποιας κριτικής και της όποιας ιδεολογίας σας είναι η Σοβιετία. Ανεξάρτητα από το αν συμφωνεί ή διαφωνεί κανείς με το μοντέλο κρατών σαν την Σοβιετική Ένωση, να σας υπενθυμίσω ότι ακόμη και η συγκεκριμένη υπερδύναμη της Σοβιετίας προέβη σε ιστορικότατες συνθηκολογήσεις με ιμπέρια εκείνης της εποχής και μάλιστα εις βάρος χωρών και λαών».
Ανατριχιαστική αναφορά με ανατριχιαστική φωνή και ανατριχιαστική εκφορά του λόγου από την «συντρόφισσα» Ελισάβετ Σκουφά στην Σοβιετική Ένωση των 26.600.000 νεκρών στρατιωτών και πολιτών του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου που έπεσαν στην μάχη κατά του φασισμού, με τον φασιστικό χρυσαυγίτικο όρο «Σοβιετία»! Αναφορά στο πολυεθνικό λαϊκό κράτος που σήκωσε το βάρος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και τσάκισε τον φασισμό, αναφορά στην Ένωση Σοβιετικών Σοσιαλιστικών Δημοκρατιών μία εβδομάδα μετά την επέτειο της αντιφασιστικής νίκης των λαών, με τον όρο «Σοβιετία» από την «συντρόφισσα» «αριστερή» Ελισάβετ Σκουφά!
Αυτοί οι τύποι και οι τύπισσες, που ψηφίζουν το ένα μνημόνιο πίσω από το άλλο και τον έναν αντιλαϊκό νόμο πίσω από τον άλλον, που αναφέρονται με τέτοια χυδαιότητα στην πατρίδα των 26.600.000 νεκρών του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου αποκαλώντας την Σοβιετία, αυτοί οι τύποι και οι τύπισσες έκραζαν το ΚΚΕ γιατί δεν συνεργαζόταν μαζί τους για να συγκυβερνήσουν! Αυτοί οι τύποι και οι τύπισσες, που τρώνε τα σπλάχνα του λαού και πίνουν το αίμα του, είναι τόσο αριστεροί, όσο αριστεροί είναι οι φασίστες που αναφέρονται στην Σοβιετική Ένωση αποκαλώντας την Σοβιετία!

Πέτρος Τατ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ