11 Μαΐ 2017

Φασίστες μισογύνηδες…

       

Ο ένας μετά τον άλλον οι φασίστες βγαίνουν από το πετσί τους και δείχνουν την μαυρίλα και τον σκοταδισμό τους, δείχνουν την αλητεία και το θράσος τους, δείχνουν τι είναι ικανοί να κάνουν εάν δεν τους περιορίσει ο λαός.
Ένας ακόμα φασίστας, γνωστός για τις φασιστικές ιδέες που εκφράζει με κάθε ευκαιρία, ζηλεύοντας τον συνάδελφό του φασίστα που είχε δείρει σε τηλεοπτική συνέντευξη γυναίκα, προέβη σήμερα σε ξυλοδαρμό γυναίκας σε δημόσια συνεδρίαση γιατί εκείνη δεν θέλησε να τον αφήσει να ολοκληρώσει το θεάρεστο έργο του σκισίματος των αφισών!
Ο μισογύνης αυτός «κυριλές», ο γιάπης με τα κοστούμια και τις γραβάτες, που καταγγέλλει τον κομμουνισμό ως ανελεύθερο και δικτατορικό καθεστώς, δεν δίστασε καθόλου να ξυλοκοπήσει γυναίκα δείχνοντας ότι ο φασισμός έχει πολλές «φωλιές» και πολλά «πρόσωπα»! Προφανώς αυτό το χαμένο κορμί θεωρεί τον κομμουνισμό ανελεύθερο καθεστώς γιατί στις πρώην Λαϊκές Δημοκρατίες το να σηκώσεις χέρι πάνω σε γυναίκα είχε πολύ βαριά τιμωρία. Προφανώς αυτός ο φασιστοδημοκράτης έχει ως πρότυπό του την Σαουδική Αραβία όπου το ξυλοφόρτωμα της γυναίκας είναι και δείγμα ανδρισμού.
Τα σημερινά κατορθώματα του μισογύνη είναι μία απάντηση και σε όσους αναρωτιούνταν «γιατί ασχολείστε μαζί του και του δίνεται αξία»! Δεν χρειάζεται να δώσεις αξία σε τέτοια υποκείμενα! Την παίρνουν μόνα τους με τις γροθιές τους αν δεν τα απομονώσεις εγκαίρως!

Κώστας Β.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ