2 Ιουν 2017

Στα κεραμίδια οι κομμουνιστές για τον μίστερ Μιγιάκι των Σκουριών

        


Στα κεραμίδια έχουν ανέβει και φωνάζουν οι κομμουνιστές καταδικάζοντας την απόφαση του σεβαστού μας δικαστηρίου το οποίο με τη σειρά του καταδίκασε έναν 77χρονο, διότι όταν ήταν 73χρονος εξολόθρευσε μόνος του μια διμοιρία των ΜΑΤ! Φωνάζουν οι κομμουνισταί ότι η καταδίκη του μπάρμπα ήταν άδικη και επικαλούνται την ηλικία του! Όμως αυτός ο μπάρμπας δεν ήταν ένας οποιοσδήποτε μπάρμπας! Ήταν ο Έλληνας μίστερ Μιγιάκι! Μάλιστα οι πληροφορίες λένε ότι αυτός εκπαίδευσε τον Ντάνιελ Σαν κι όχι ο μίστερ Μιγιάκι, όπως παραπλανητικά παρουσιάζεται στην ταινία «καράτε κιντ»!
Ο 77χρονος μπάρμπας είναι ένας νίντζα, ένας αληθινός σαμουράι, εκπαιδευμένος στην Ιαπωνία. Ο μπαρμπά νίντζα αφού ξυλοκόπησε βάναυσα την διμοιρία των ΜΑΤ κατόπιν μεθόδευσε την αθώωσή του παραμένοντας για ημέρες στο νοσοκομείο και λαμβάνοντας γνωμάτευση που έλεγε ότι δάρθηκε από τα ειρηνόφιλα και αγαπησιάρικα ΜΑΤ με αποτέλεσμα να έχει:
1) Εγκεφαλική Διάσειση
2) Οίδημα και εκχύμωση βλεφάρων άμφω
3) Τραυματικό υπόσφαγμα άμφω
4) Τραυματική απόπτωση ενδοθηλίου κερατοειδούς χιτώνος
5) Εκ του βυθού του οφθαλμού
α) δεξιός οφθαλμός περιθηλιαία φλογοειδής αιμορραγία στη 12η ώρα
β) οίδημα στην ωχρά κηλίδα και
γ) υποαμφιβληστροειδής αιμορραγία στην 6η ώρα
Ευτυχώς το σεβαστό δικαστήριο δεν παρασύρθηκε από την σκευωρία που ετοίμασε ο γερο κομμουνιστής νίντζα και έριξε τον πέλεκυ της δικαιοσύνης στο κεφάλι του. Το σεβαστό δικαστήριο αντιλήφθηκε ότι όλα αυτά που έγραφε η γνωμάτευση γι’ αυτόν ήταν αυτά τα οποία υπέστησαν οι αποστρεφόμενοι τη βία άντρες των ΜΑΤ, οι οποίοι ξυλοκοπήθηκαν βάναυσα από τον συμμορίτη μπαρμπα νίντζα! Βέβαια η ποινή δεν μας άρεσε γιατί κατά τη γνώμη μας ήταν μικρή. 12 μήνες και αυτοί με αναστολή στον συμμορίτη! Αίσχος! Κάποτε θα τον στέλναμε στο απόσπασμα! Τέλος πάντων! Ήταν μια ηθική δικαίωση για τους ανυποψίαστους άνδρες των ΜΑΤ που εδάρησαν από τον μίστερ Μιγιάκι!
Παρά την μικρή ποινή που εισέπραξε ο κομμουνιστοσυμμορίτης μπαρμπα νίντζα θα ήταν απρέπεια να μην ευχαριστήσουμε την κυβέρνηση της Αριστεράς που συνεχίζει το θεάρεστο έργο της κυβέρνησης των Σαμαροβενιζέλων διώκοντας τους αγωνιστές στις Σκουριές και σε ολόκληρη την Ελλάδα! Εμείς είχαμε εμπιστοσύνη στο τι θα κάνει η καλή αριστερή κυβέρνηση και ποτέ δεν είχαμε αμφιβολίες ότι θα σταματήσει τις διώξεις αγωνιστών και θα «βάλει χέρι» στις πολυεθνικές και άλλες τέτοιες βλακείες! Εύγε στην κυβέρνηση για την καταδίκη του μπαρμπα νίντζα, αλλά πάνω απ’ όλα εύγε που κατάφερε να κοροϊδέψει τον κόσμο στις πλατείες, στις Σκουριές, στις πόλεις και τα χωριά, στους κάμπους και τα λαγκάδια, που κατάφερε έστω και προσωρινά να περνάει το ένα αντιλαϊκό μέτρο πίσω από το άλλο χωρίς ν’ ανοίγει μύτη! Ιδιαίτερα συγχαρητήρια της πρέπουν επίσης γιατί ρίχνει την ευθύνη της καταδικαστικής απόφασης σε βάρος του μπαρμπα νίντζα στην δικαιοσύνη και υπάρχουν ακόμα αφελείς που την πιστεύουν!
Κρίμα για τα ΜΑΤ που δεν ήταν η Αριστερά κυβέρνηση όταν τα ΜΑΤ κόντεψαν να σκοτώσουν από το ξύλο τον Κύπριο φοιτητή και μετά είπαν ότι χτύπησε στη ζαρντινιέρα! Εάν ήταν κυβέρνηση η Αριστερά θα έλεγε ότι ο Κύπριος ήταν ο εκπαιδευμένος από τον μίστερ Μιγιάκι, Ντάνιελ Σαν, που εξολόθρευσε δύο διμοιρίες των ΜΑΤ! Για να μην πούμε ότι η κυβέρνηση της Αριστεράς θα έλεγε πως και η ζαρντινιέρα ήταν νίντζα και σε συνεργασία με τον Κύπριο νίντζα φοιτητή εξολόθρευσαν δύο διμοιρίες των ΜΑΤ!
Άξιος ο μισθός της Αριστεράς!

Οράτιος Μενιππίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ