8 Ιουν 2017

Άθλιες διαδόσεις σε βάρος της κυβέρνησης για μεσανυχτιάτικες εφόδους της αστυνομίας σε σπίτια

     …


Από χθες την νύχτα γέμισε το διαδίκτυο με προβοκατόρικες διαδόσεις σε βάρος της πρώτης αριστερής κυβέρνησης της χώρας. Διάφοροι άθλιοι διέδωσαν μέσω του διαδικτύου ότι η αστυνομία πραγματοποίησε νυχτερινές εφόδους σε σπίτια για να συλλάβει κόσμο που παίρνει μέρος στις κινητοποιήσεις ενάντια στους πλειστηριασμούς!
Οι διαδόσεις που έχουν ως σκοπό να πλήξουν την εικόνα της κυβέρνησης δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Όπως οι αναρτήσεις των ίδιων των προβοκατόρων ομολογούν, η αστυνομία δεν χτύπησε κανενός την πόρτα για να τον συλλάβει. Άφησε απλά μήνυμα σε όσους χτύπησε μεσάνυχτα την πόρτα τους ότι πρέπει να περάσουν από το τμήμα για μια απόφαση και για να υπογράψουν ένα χαρτί. Οι προβοκάτορες, άλλο που δεν ήθελαν, έκοψαν κι έραψαν την επίσκεψη της αριστερής αστυνομίας όπως ήθελαν για να παραστήσουν τους διωκόμενους, σπιλώνοντας την πρώτη αριστερή κυβέρνηση της χώρας.
Η αστυνομία δεν πέρασε από το σπίτι κανενός για να τον συλλάβει. Η απόφαση της κυβέρνησης, λόγω του ότι εξελέγη υποσχόμενη ότι κανένα λαϊκό σπίτι δεν θα βρεθεί στα χέρια τραπεζίτη, είναι να δημιουργηθούν πορτρέτα και αγάλματα όσων αντιπαλεύουν τους πλειστηριασμούς. Η αριστερή κυβέρνηση έστειλε την αστυνομία στο σπίτι ορισμένων από αυτούς που αντιμάχονται τους πλειστηριασμούς, για να περάσουν από το τμήμα, να ενημερωθούν για την απόφαση της κυβέρνησης ότι θέλει να τους κάνει πορτρέτα κι αγάλματα, να κανονίσουν τις ώρες που θα ποζάρουν και να υπογράψουν ότι αποδέχονται τα πορτρέτα και τα αγάλματά τους να κοσμήσουν μουσεία και πλατείες!
Η αχαριστία όμως ορισμένων απέναντι στην πρώτη αριστερή κυβέρνηση δεν έχει όρια!!

Οράτιος Μενιππίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ