17 Αυγ 2017

Μεγάλη σήμερα γιορτή για την Φασιστική Αυγή!

        


Σαν σήμερα οι πολιτικοί πρόγονοι της Φασιστικής Αυγής, οι Ναζί κατακτητές μαζί με τους ταγματασφαλίτες συνεργάτες τους, το 1944 μακέλεψαν την Κοκκινιά! Όχι ότι χθες ήταν μικρότερη γιορτή για τους απογόνους των Ναζίδων και των ταγματασφαλιτών αφού σαν χθες το 1943 οι πρόγονοί τους σφάγιασαν το Κομμένο της Άρτας, αλλά όπως και να το κάνεις άλλη αίγλη έχει η Κοκκινιά για τους προδότες!
Βέβαια όπως μας μαθαίνουν κάποιοι σύγχρονοι «ιστορικοί», οπαδοί του δοσιλογισμού, οι δοσίλογοι και ταγματασφαλίτες περνούσαν με την πλευρά των Γερμανών για να γλιτώσουν από τους κομμουνιστές, γιατί κατά την Γερμανική κατοχή αυτοί που πέθαιναν τον Ελληνικό λαό από την πείνα, τα βασανιστήρια και τις εκτελέσεις δεν ήταν οι κατακτητές αλλά οι κομμουνιστές! Οι ιστορικοί, που είναι οπαδοί του δοσιλογισμού, μαζί με τους πολιτικούς απογόνους των ταγματασφαλιτών προπαγανδίζουν ότι οι Γερμανοί ήρθαν στην κατοχή σαν φίλοι μας θέλοντας το καλό μας και ότι έκαναν δεν θα το έκαναν αν δεν αντιστέκονταν οι κομμουνιστές! Οι σύγχρονοι «ιστορικοί» που είναι οπαδοί και απολογητές του δοσιλογισμού, δεν νομιμοποιούν μόνο τα τάγματα ασφαλείας και την δράση τους, αλλά νομιμοποιούν και τα σύγχρονα τάγματα εφόδου της Φασιστικής Αυγής!
Είναι κρίμα βέβαια που οι πολιτικοί απόγονοι των Ράλληδων και των Μπουραντάδων είναι δειλοί και δεν τολμούν να γιορτάσουν δημοσίως όλες αυτές τις μεγάλες σφαγές που έκαναν οι πρόγονοί τους στην Κοκκινιά, στην Καισαριανή, στο Κομμένο, στο Μεσόβουνο, στους Πύργους, στον Χορτιάτη, στο Δίστομο, στην Κάνδανο, στα Καλάβρυτα και σε πολλές άλλες μαρτυρικές πόλεις! Ίσως να περιμένουν οι νεοΝαζίδες να τους δώσει ο λαός το 20% ή το 30% για να αρχίσουν να γιορτάζουν τις σφαγές που έκαναν οι πρόγονοι τους συνεργάτες των Γερμανών, στήνοντας ομαδικές σφαγές για να τιμήσουν την δράση των Ναζίδων πολιτικών τους προγόνων!
Ημέρα μνήμης της ηρωικής εργατομάνας Κοκκινιάς σήμερα, ημέρα μνήμης του ηρωικού Κομμένου χθες και ο λαός πρέπει να βάλει καλά στο μυαλό του ότι για να μην ζήσει ποτέ ξανά «Κοκκινιές» και «Κομμένα» πρέπει να τσακίσει τον φασισμό αφού από μόνος του δεν πρόκειται να πεθάνει και πρέπει να τον τσακίσει μαζί με την μήτρα που τον γεννάει, μαζί με τον καπιταλισμό, για να μην εμφανιστεί ποτέ ξανά πάνω στη γη!

Χαρίδημος Πένσας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ