7 Δεκ 2017

Επικίνδυνοι για την λαϊκή και την εδαφική ακεραιότητα!

        


Επικίνδυνοι Τσιπροκαμμενοπαυλόπουλοι! Μία ημέρα πριν κουβαληθεί ο Ερντογάν στην Ελλάδα ως επίσημος προσκεκλημένων των Αλέξηδων, των Πάκηδων και των Πάνων ζήτησε ξανά σε συνέντευξή του σε Ελληνικό Μέσο Ενημέρωσης την αναθεώρηση της συνθήκης της Λοζάνης! Ο Ερντογάν επιβουλεύεται την εδαφική κυριαρχία της Ελλάδας και των υπόλοιπων χωρών με τις οποίες γειτνιάζει η Τουρκία και οι Τσιπροκαμμενοπαυλόπουλοι τον κουβαλούν στην Ελλάδα για να σφραγίσουν τις αμφισβητήσεις του.
Οι Τσιπροκαμμενοπαυλόπουλοι που με πολιτικά πραξικοπήματα έχουν τσακίσει την λαϊκή ακεραιότητα καθιστώντας τον Ελληνικό λαό ετοιμοθάνατο, δείχνουν ότι είναι ικανοί να δώσουν βορά την εδαφική ακεραιότητα της Ελλάδας στον κάθε Ερντογάν! Όταν χθες, μία ημέρα πριν την επίσημη επίσκεψή του στην Ελλάδα, αμφισβητεί τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας μας και οι Τσιπροκαμμενοπαυλόπουλοι, χάρη των συμφερόντων της ελληνικής αστικής τάξης που προσπαθεί να κάνει κολεγιές με την τουρκική αστική τάξη, δεν απαγορεύουν στον φασίστα Ερντογάν να πατήσει το πόδι του στην Ελλάδα, δείχνουν ότι είναι αποφασισμένοι για τα συμφέροντα της Ελληνικής αστικής τάξης μετά την λαϊκή ακεραιότητα να βάλουν σε κίνδυνο και την εδαφική!
Όταν βέβαια καλείς τον φασίστα Ερντογάν στην Ελλάδα, ο οποίος έχει απολύσει τους μισούς Τούρκους από τις δουλειές τους ως αντικαθεστωτικούς, ο οποίος βασανίζει και δολοφονεί αδίστακτα όποιον αντιστέκεται στην βαρβαρότητα της Τουρκικής αστικής τάξης που εκφράζει ο Ερντογάν, γιατί να μην τον ανεχτείς να αμφισβητεί τα κυριαρχικά σου δικαιώματα και γιατί να μην του δώσεις πεσκέσι το Αιγαίο και την Θράκη;! Μάλιστα οι Τσιπροκαμμενοπαυλόπουλοι θα στείλουν τον Ερντογάν και στη Θράκη για να αποκαλέσει για μία ακόμη φορά τους Έλληνες πολίτες Τούρκους!
Μπράβο στους αδίστακτους, επικίνδυνους Τσιπροκαμμενοπαυλόπουλους που θα κάνουν μέσα σε λίγα χρόνια τόσες βρωμιές σ’ αυτόν τον τόπο όσες δεν κατάφερε να κάνει όλο το προηγούμενο πολιτικό προσωπικό της αστικής τάξης! Μπράβο και στον Ελληνικό λαό που ακόμα δεν τους έχει πάρει στο κυνήγι!

Χαρίδημος Πένσας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ